Ανακαινίζετε ή Κατασκευάζετε επαγγελματική κουζίνα; Αναλαμβάνουμε τo σχεδιασμό επαγγελματικής κουζίνας και τη μελέτη εξοπλισμού μαζικής εστίασης. Δείτε περισσότερα >

 

Επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων: Σε τι διαφέρουν από τα οικιακά

15
Jun
2023

 

Γυναίκα μπροστά από ένα επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων της IMESA
Επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων της IMESA / imesa.it

 

 

Όλες οι επιχειρήσεις που προσφέρουν υπηρεσίες κάθε μέρα σε εκατοντάδες πελάτες όπως οι χώροι εστίασης, τα καταλύματα, οι παιδικοί σταθμοί ή τα κομμωτήρια, δεν συμβιβάζονται ποτέ στην υγιεινή. Ειδικά όταν η υγιεινή αφορά τα υφάσματα.

Οι πετσέτες, τα τραπεζομάντηλα, και τα κλινοσκεπάσματα πρέπει να είναι πάντα καθαρά ώστε οι υπηρεσίες που παρέχονται στους πελάτες να είναι άριστης ποιότητας.

Συνεπώς, η κάθε πλύση πρέπει να είναι άψογη αλλά και γρήγορη, ώστε τα υφάσματα να μπορούν να χρησιμοποιηθούν ξανά άμεσα. Παράλληλα, το λειτουργικό κόστος πρέπει να είναι χαμηλό. Γι αυτό τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων είναι απαραίτητα για αυτές τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να καλύψουν αυτές τις υψηλές απαιτήσεις.

Σε τι διαφέρουν τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων από τα οικιακά;

Οι απαιτήσεις ενός νοικοκυριού είναι λιγότερες από αυτές μια επιχείρησης. Ας δούμε παρακάτω τις βασικές διαφορές των δύο τύπων πλυντηρίου.

Αντιμετώπιση ρύπων

Οι ρύποι της καθημερινότητας μπορεί να είναι κάποιες φορές ιδιαίτερα δύσκολοι, ειδικά αν στο νοικοκυριό μένουν παιδιά ή κατοικίδια. Παρόλα αυτά, τα οικιακά πλυντήρια είναι έτσι κατασκευασμένα ώστε να μπορούν να αντιμετωπίσουν εύκολα αυτούς τους ρύπους. Στα πλαίσια μιας επιχείρησης που εξυπηρετεί πολλούς ανθρώπους καθημερινά χρειάζονται πιο απαιτητικές διαδικασίες πλύσης. Σκεφτείτε, για παράδειγμα, στο νοικοκυριό θα πλυθεί ένα τραπεζομάντηλο 2-3 φορές την εβδομάδα, ενώ σε ένα εστιατόριο κάθε μέρα πρέπει να πλυθούν πολλά τραπεζομάντηλα μαζί. Γι αυτό είναι απαραίτητα τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων σε τέτοιες περιπτώσεις.

Επιλογή προγραμμάτων

Οι επιλογές προγραμμάτων πλύσης στα οικιακά πλυντήρια είναι σαφώς πιο περιορισμένες από αυτές στα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων, αφού «προβλέπουν» κάποια πιθανά σενάρια πλυσίματος. Οι ανάγκες της καθαριότητας ενός νοικοκυριού δεν μπορούν να ανταγωνιστούν τις ανάγκες μιας επιχείρησης.

Χρόνος πλύσης

Τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων εκμηδενίζουν το χρόνο πλύσης που απαιτείται για πεντακάθαρα υφάσματα. Ανεξάρτητα από τα κιλά απλύτων, έχουν τη δυνατότητα να ολοκληρώνουν προγράμματα πλυσίματος σε πολύ μικρότερο χρονικό διάστημα από τα οικιακά πλυντήρια.

Κιλά απλύτων

Ένα οικιακό πλυντήριο έχει συγκεκριμένη χωρητικότητα κιλών απλύτων. Μάλιστα, τα προγράμματα πλύσης για πολλά κιλά είναι μεγάλης διάρκειας. Δηλαδή, ένα γεμάτο οικιακό πλυντήριο θα ολοκληρώσει τον κύκλο πλύσης σε δύο περίπου ώρες (ή και περισσότερο). Αντίθετα, τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων προσφέρουν τεράστια ευελιξία στα κιλά απλύτων αλλά και στον χρόνο στον οποίο αυτά θα πλυθούν.

Προσδόκιμο ζωής

Τα επαγγελματικά πλυντήρια είναι άκρως ανθεκτικά. Λόγω της κατασκευής τους, αντέχουν εύκολα στην καθημερινή χρήση, όσο μεγάλος και αν είναι ο όγκος ή η συχνότητα. Ένα μέσο οικιακό πλυντήριο είναι τεσταρισμένο για αντοχή σε 1500 πλύσεις ενώ ένα επαγγελματικό σε 150.000 πλύσεις!

Η σίγουρη επιλογή για τους επιχειρηματίες

Είναι εύλογο λοιπόν το να επιλέξουμε επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων για τις επιχειρήσεις μας. Ακόμα και αν επιθυμείτε να δοκιμάσετε ένα κορυφαίο οικιακό πλυντήριο ρούχων για να καλύψετε τις ανάγκες της επιχείρησής σας, θα βγείτε ζημιωμένοι.

Επιλέξτε επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων από εξειδικευμένα καταστήματα που θα σας συμβουλέψουν για την αγορά της κατάλληλης συσκευής για τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Μην ξεχνάτε επίσης ότι μία ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης των άπλυτων λινών μίας επιχείρησης περιλαμβάνει: Επαγγελματικά πλυντήρια, επαγγελματικά στεγνωτήρια και επαγγελματικούς κυλίνδρους σιδερώματος (επαγγελματικά σιδερωτήρια).

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Διαβάστε επίσης:

 

warranty
Οι μεγαλύτεροι οίκοι του εξωτερικού είναι εδώ!

support
Άμεση τεχνική υποστήριξη

Low price
Από τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς!

Εγγραφή

KitchenPRO © 2015-2024. All rights reserved.

Designed & Developed with care by TotalWeb | Digital Marketing by kovald

+

Special Offer!