Ανακαινίζετε ή Κατασκευάζετε επαγγελματική κουζίνα; Αναλαμβάνουμε τo σχεδιασμό επαγγελματικής κουζίνας και τη μελέτη εξοπλισμού μαζικής εστίασης. Δείτε περισσότερα >

 

Επαγγελματικός εξοπλισμός Καντίνας και Κυλικείου

Επαγγελματικός εξοπλισμός Καντίνας και Κυλικείου

Η καντίνα αποτελεί μια από τις πρώτες αναζητήσεις και λύσεις για την επιλογή γρήγορων και ποιοτικών γευμάτων, καθώς και δροσιστικών ή ζεστών ροφημάτων, ανάλογα με την εποχή. Βρείτε εύκολα και γρήγορα όλο τον απαραίτητο επαγγελματικό εξοπλισμό που χρειάζεστε για την καντίνα σας, μέσα από μια ευρεία γκάμα προϊόντων αρίστης ποιότητας και αντοχής στο χρόνο από την Kitchen Pro. Επιλέξτε τα προϊόντα που θα απογειώσουν τις γεύσεις σας και θα σας προσφέρουν σταθερότητα που θα αντέξει σε βάθος χρόνου. Ο απαραίτητος εξοπλισμός για μια καντίνα περιλαμβάνει:

Επαγγελματικά πλατώ & Πλάκες ψησίματος

Ένα από τα βασικά στοιχεία που κάνουν ζουμερό και λαχταριστό το φαγητό δεν είναι άλλο από τις ποιοτικές πλάκες ψησίματος. Με τα επαγγελματικά πλατώ, που χαρίζουν ιδιαίτερη γεύση ενώ είναι ιδιαίτερα εύκολα ως προς τη χρήση, θα προετοιμάζεστε το φαγητό στο άψε σβήσε, ενώ θα μπορείτε να εκτελείτε συνταγές που δε θα αφήνουν κανέναν πελάτη σας δυσαρεστημένο.

Προτάσεις επαγγελματικών πλατώ & πλακών ψησίματος:

Επαγγελματικά Grill - Σχάρες Ψησίματος & Σχαριέρες

Ένα από τα βασικά στοιχεία μιας καντίνας δεν είναι άλλο από τα επαγγελματικά grill. Επιλέξτε σε μια μεγάλη ποικιλία από εξειδικευμένα μηχανήματα, όπως grill, σχάρες ψησίματος, σχαριέρες, κατάλληλες για κάθε είδος κρέατος. Επιλέξτε συσκευές που χαρίζουν μοναδική γεύση και άρωμα που θα καταπλήξει όλους όσους θα δοκιμάσουν τα φαγητά σας.

Προτάσεις επαγγελματικών grill & σχαρών ψησίματος:

Σουβλακιέρες

Όλοι γνωρίζουμε ότι καντίνα σημαίνει λαχταριστά σουβλάκια. Και πώς θα το πετύχετε αυτό; Με τις κατάλληλες σουβλακιέρες, για την εύκολη προετοιμασία των τροφίμων σας. Στην Kitchen Pro θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων για να επιλέξετε αυτά που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της επιχείρησης σας.

Προτάσεις σουβλακιέρων:

Τα προϊόντα που προτείνουμε:

Καρβουνιέρες

Είτε χειμώνα, είτε καλοκαίρι, δεν μπορεί εύκολα κάποιος να αντισταθεί στο καλοψημένο ψητό κρέας στα κάρβουνα. Ανακαλύψτε στην Kitchen Pro κορυφαίες επαγγελματικές καρβουνιέρες διακεκριμένες σε όλο τον κόσμο, για το ψήσιμο κάθε είδους κρέατος, καθώς και λαχανικών.

Προτάσεις καρβουνιέρων:

Επαγγελματικές φριτέζες

Οι τηγανητές πατάτες, αλλά και άλλα τηγανητά φαγητά αποτελούν το ιδανικό snack, ή συνοδευτικό οποιασδήποτε καντίνας. Οι επαγγελματικές φριτέζες της Kitchen Pro καλύπτουν τις ανάγκες κάθε επιχείρησης, χάρη στη μεγάλη ποικιλία στα μεγέθη.

Προτάσεις επαγγελματικών φριτεζών:

Βαφλιέρες επαγγελματικές

Έπειτα από το φαγητό, έρχεται η ώρα και για ένα γλυκό. Τι καλύτερο από μια βάφλα; Οι επαγγελματικές βαφλιέρες χαρίζουν άριστη ποιότητα και επαγγελματικό ψήσιμο. Επιλέξτε ανάμεσα σε τετράγωνη, ή στρογγυλή πλάκα, μαργαρίτα, ή με βάση για ξυλάκια.

Προτάσεις επαγγελματικών βαφλιέρων:

Επαγγελματικές τοστιέρες

Ένα από τα αγαπημένα σνακ, το οποίο ταιριάζει με όλα τα ροφήματα είναι το τοστ. Οι επαγγελματικές τοστιέρες προσφέρουν μοναδικό ψήσιμο, το οποίο ξετρελαίνει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Προτάσεις επαγγελματικών τοστιερών:

Κρεπιέρες επαγγελματικές

Είναι δύσκολο να αντισταθεί κανείς σε μια καλοψημένη κρέπα. Στην Kitchen Pro θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε επαγγελματικές κρεπιέρες, που εξασφαλίζουν οποιόμορφο ψήσιμο, τραγανή αλλά και αφράτη υφή. Επιλέξτε ανάμεσα σε ηλεκτρικές κρεπιέρες, ή κρεπιέρες αερίου, μονές ή διπλές.

Προτάσεις επαγγελματικών κρεπιέρων:

Μηχανήματα Hot dog

Γρήγορο φαγητό σε καντίνα σημαίνει hot dog. H ποικιλία στα μηχανήματα hot dog της Kitchen Pro είναι μεγάλη, ανάλογα με το είδος ψησίματος που επιθυμείτε, όπως για παράδειγμα λουκάνικο στον ατμό ή ψητό. Δημιουργήστε το καλύτερο hot dog της περιοχής με τα κατάλληλα μηχανήματα!

Προτάσεις μηχανημάτων hot dog:

Επαγγελματικές φραπιέρες

Ο καφές είναι το κατεξοχήν αγαπημένο ρόφημα για κάθε Έλληνα, ιδιαίτερα ο κρύος καφές, όπως ο freddo ή ο φραπές. Οι επαγγελματικές φραπιέρες προσφέρουν σωστό ανακάτεμα, κατάλληλο για κρύους καφέδες, αλλά και άλλων κρύων ροφημάτων, όπως κρύα σοκολάτα.

Προτάσεις επαγγελματικών φραπιέρων:

Επαγγελματικά Blender

Εκτός όμως από τις επαγγελματικές φραπιέρες, τα επαγγελματικά blender δίνουν τη δυνατότητα παρασκευής φυσικών χυμών, milkshake, και πολλών ακόμη ροφημάτων. Στην Kitchen Pro θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία blender, σε διάφορα μεγέθη, για κάθε μέγεθος επιχείρησης.

Προτάσεις επαγγελματικών blender:

Επαγγελματικοί στίφτες πορτοκαλιών

Ο φυσικός χυμός πορτοκάλι είναι ένα αναζωογονητικό και ιδιαίτερα υγιεινό ρόφημα που αγαπούν πολλοί μικροί και μεγάλοι. Οι επαγγελματικοί στίφτες πορτοκαλιών χαρίζουν φυσικό χυμό πορτοκάλι εύκολα και γρήγορα, για φυσικό χυμό με όλες τις βιταμίνες τους.

Προτάσεις επαγγελματικών στιφτών πορτοκαλιών:

Επαγγελματικοί αποχυμωτές

Οι επαγγελματικοί αποχυμωτές είναι κατάλληλοι για διάφορα είδη φρούτων για μεγάλη παραγωγή χυμών και δεικτών αποδοτικότητας για τις ανάγκες κάθε επιχείρησης. Οι αποχυμωτές της Kitchen Pro προσφέρουν εύρυθμη κάλυψη για όλες τις στιγμές της ημέρας.

Προτάσεις επαγγελματικών αποχυμωτών:

Μύλοι καφέ εσπρέσο

Ο ποιοτικός καφές ξεκινά από την κοπή και το άλεσμα του, το οποίο επιτυγχάνεται με τους μύλους καφέ. Ανακαλύψτε τους μύλους καφέ που θα εξασφαλίσουν ποιοτικό και αρωματικό καφέ σε ιδιαίτερα οικονομικές τιμές. Επιλέξτε τον κατάλληλο με βάση το είδος καφέ που θα χρησιμοποιείτε, τη ρύθμιση της δόσης, το μέγεθος δοχείου, την κοπή και την άλεση που επιθυμείτε, καθώς και πολλούς άλλους παράγοντες.

Προτάσεις μύλων καφέ:

Μηχανές espresso Wega

O εσπρέσο είναι ίσως το πιο αγαπημένο ρόφημα των Ελλήνων. Οι επαγγελματικές μηχανές (όπως η Wega) εξασφαλίζουν άριστη ποιότητα, ευκολία στη χρήση, την ανταπόκριση σε μεγάλες απαιτήσεις μιας επιχείρησης, καθώς και μεγάλη διάρκεια ζωής.

Προτάσεις μηχανών espresso Wega:

Επαγγελματικοί καταψύκτες

Σε μια καντίνα, οι ανάγκες για πρώτες ύλες είναι μεγάλη. Διατηρήστε λοιπόν τα βασικά σας υλικά σε καλή κατάσταση φρέσκα, ή παραμείνετε εφοδιασμένοι με όλα τα βασικά προϊόντα, όπως πάγο ή αναψυκτικά, με τους επαγγελματικούς καταψύκτες, σε διάφορα σχήματα και μεγέθη για την καλή προσαρμογή στο χώρο σας.

Προτάσεις επαγγελματικών καταψυκτών:

Μηχανές παγοκύβων

Ιδιαίτερα την περίοδο του καλοκαιριού, η ανάγκη για πάγο είναι μεγάλη. Την ανάγκη αυτή μπορούν να την εξασφαλίσουν οι μηχανές παγοκύβων. Επιλέξτε την κατάλληλη με βάση τις ανάγκες της παραγωγής πάγου, του στυλ του και τον σκοπό προς χρήση.

Προτάσεις μηχανών παγοκύβων:

Ψυγεία αναψυκτικών

Στην Kitchen Pro γνωρίζουμε καλά πως για μια επιχείρηση, ιδιαίτερα μια καντίνα, είναι ιδιαίτερα σημαντική η μεγάλη ποικιλία αναψυκτικών και ποτών. Εξίσου όμως σημαντικά είναι και τα ψυγεία αναψυκτικών που θα διατηρήσουν τα ποτά αυτά δροσερά και αναλλοίωτα. Η ποικιλία σε διαστάσεις, σχέδια και χωρητικότητα είναι μεγάλη για την διατήρηση τους σε ιδανική θερμοκρασία, αλλά και το εύκολο σερβίρισμα.

Προτάσεις ψυγείων αναψυκτικών:

Επαγγελματικά πλυντήρια πιάτων και ποτηριών

Ανακαλύψτε επαγγελματικά πλυντήρια πιάτων και ποτηριών, που διακρίνονται για την κορυφαία ποιότητα και αντοχή τους. Εξοικονομήστε χρόνο, και διασφαλίστε άριστο καθάρισμα, μέσα από μια πληθώρα αξιόπιστων προϊόντων.

Προτάσεις επαγγελματικών πλυντηρίων πιάτων & ποτηριών:

Θερμαινόμενες βιτρίνες

Οι θερμαινόμενες βιτρίνες δε συμβάλλουν μόνο στην εύκολη προετοιμασία των διαφόρων γευμάτων, αλλά και στην προβολή τους από τους πελάτες. Η ποικιλία σε σχέδια και διαστάσεις είναι μεγάλη, ώστε να βρείτε την κατάλληλη με βάση τον χώρο σας και τα είδη των τροφίμων που θα ετοιμάζετε.

Προτάσεις θερμαινόμενων βιτρινών:

Ψυχόμενες βιτρίνες

Δεν χρειάζονται όμως μόνο τα ζεστά γεύματα κάποια βιτρίνα, αλλά και τα κρύα. Προετοιμάστε κρύα γεύματα, όπως σάντουιτς, σαλάτες, γλυκά, αλλά και κρύα ροφήματα και παρουσιάστε τα στους πελάτες σας, διατηρώντας τα φρέσκα με τις ψυχόμενες βιτρίνες.

Προτάσεις ψυχόμενων βιτρινών:

Σχεδιασμός επαγγελματικής κουζίνας

Το έμπειρο προσωπικό της Kitchen Pro βρίσκεται δίπλα σας για τον σχεδιασμό της επαγγελματικής κουζίνας για την καντίνα σας. Επικοινωνήστε μαζί μας και ζητήστε μελέτη του εξοπλισμού που θα χρειαστείτε για τη δημιουργία μιας άρτιας, ασφαλούς, λειτουργικής κουζίνας, που θα διακρίνεται για την αποδοτικότητα της. Δημιουργήστε το ιδανικό επαγγελματικό περιβάλλον για την καντίνα σας με την Kitchen Pro!

 

 

warranty
Οι μεγαλύτεροι οίκοι του εξωτερικού είναι εδώ!

support
Άμεση τεχνική υποστήριξη

Low price
Από τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς!

Εγγραφή

KitchenPRO © 2015-2024. All rights reserved.

Designed & Developed with care by TotalWeb | Digital Marketing by kovald

+

Special Offer!