Ανακαινίζετε ή Κατασκευάζετε επαγγελματική κουζίνα; Αναλαμβάνουμε τo σχεδιασμό επαγγελματικής κουζίνας και τη μελέτη εξοπλισμού μαζικής εστίασης. Δείτε περισσότερα >

 

Συσκευές για Κρέπες - Κρεπιέρες

Συσκευές για Κρέπες - Κρεπιέρες

Βρείτε στην KitchenPRO μια μεγάλη ποικιλία σε επαγγελματικές συσκευές για κρέπες-κρεπιέρες σε πληθώρα χαρακτηριστικών ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Ιδανικές για ζαχαροπλαστεία, ξενοδοχεία, παιδότοπους, καφετέριες και εκδηλώσεις catering, οι επαγγελματικές κρεπιέρες της KitchenPRO εξασφαλίζουν το ιδανικό ψήσιμο της ζύμης. Χάρη στην άριστη ποιότητα κατασκευής της εστίας της συσκευής και την επίτευξη υψηλής και ομοιόμορφης θερμοκρασίας, η κρέπα συνδυάζει την τραγανότητα με την αφράτη υφή.

Οι συσκευές για κρέπες της KitchenPRO σας δίνουν τη δυνατότητα να επιλέξετε αυτήν ακριβώς που καλύπτει τις καθημερινές απαιτήσεις σας, επιλέγοντας ανάμεσα σε κρεπιέρες αερίου και κρεπιέρες ηλεκτρικές, μονές και διπλές κρεπιέρες καθώς και ανάμεσα σε δύο μεγέθη εστίας.

Από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές παγκοσμίως συνοδεύονται από εγγύηση και διατίθενται στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

 

Επιλέξτε
 

warranty
Οι μεγαλύτεροι οίκοι του εξωτερικού είναι εδώ!

support
Άμεση τεχνική υποστήριξη

Low price
Από τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς!

Εγγραφή

KitchenPRO © 2015-2024. All rights reserved.

Designed & Developed with care by TotalWeb | Digital Marketing by kovald

+

Special Offer!