Ανακαινίζετε ή Κατασκευάζετε επαγγελματική κουζίνα; Αναλαμβάνουμε τo σχεδιασμό επαγγελματικής κουζίνας και τη μελέτη εξοπλισμού μαζικής εστίασης. Δείτε περισσότερα >

 

Βραστήρες ζυμαρικών και ρυζιού

Βραστήρες ζυμαρικών και ρυζιού
Βραστήρες ζυμαρικών και ρυζιού από την kitchenPRO!

Ο βραστήρας ζυμαρικών της kitchenPRO είναι το βασικότερο μηχάνημα για κάθε εστιατόριο με Ιταλική κουζίνα. Παράλληλα είναι ένα σημαντικό μηχάνημα για εστιατόρια και ξενοδοχεία που θέλουν να παράγουν ζυμαρικά με άριστο και ποιοτικό βράσιμο. Με δυνατότητα επιλογής μεγέθους των καλαθιών ( μεγάλο καλάθι ή καλάθι μερίδας ). Ο βραστήρας ζυμαρικών είναι κατάλληλος για μαζική ή μεριδοποιημένη παραγωγή ζυμαρικών.

Επιλέξτε βραστήρα ζυμαρικών και ρυζιού ανάλογα τις απαιτήσεις και τις ανάγκες της επιχείρησής σας από τις παρακάτω κατηγορίες :
  • Ηλεκτρικός βραστήρας ζυμαρικών και ρυζιού
  • Βραστήρας αερίου ζυμαρικών και ρυζιού.
Ο επαγγελματικός βραστήρας ρυζιού είναι ένα απαραίτητο μηχάνημα για ασιατικά εστιατόρια αλλά και όλα τα καταστήματα μαζικής εστίασης που έχουν στο μενού τους πιάτα με ρύζι. 

Επικοινωνήστε μαζί μας για κάθε απορία σας και επιλέξτε το σωστό επαγγελματικό εξοπλισμό για τη δική σας επιχείρηση μαζικής εστίασης.
Επιλέξτε
 
Φίλτρα
 
 
Εξοπλισμοί εστίασης
 

warranty
Οι μεγαλύτεροι οίκοι του εξωτερικού είναι εδώ!

support
Άμεση τεχνική υποστήριξη

Low price
Από τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς!

Εγγραφή

KitchenPRO © 2015-2024. All rights reserved.

Designed & Developed with care by TotalWeb | Digital Marketing by kovald

+

Special Offer!