Ανακαινίζετε ή Κατασκευάζετε επαγγελματική κουζίνα; Αναλαμβάνουμε τo σχεδιασμό επαγγελματικής κουζίνας και τη μελέτη εξοπλισμού μαζικής εστίασης. Δείτε περισσότερα >

 

Επαγγελματικά Ψυγεία Εστίασης

Επαγγελματικά Ψυγεία Εστίασης

Επαγγελματικά ψυγεία για επιχειρήσεις μαζικής εστίασης από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές επαγγελματικών ψυγείων παγκοσμίως.

Όταν πρόκειται για τη συντήρηση των τροφίμων, η άριστη ποιότητα του ψυγείου διασφαλίζει τη φρεσκάδα των υλικών μιας επαγγελματικής κουζίνας και συνεπώς την ασφάλεια και την υγιεινή των προσφερόμενων προϊόντων. Παράλληλα, η αξιοπιστία του επαγγελματικού ψυγείου και η αδιάλειπτη λειτουργία του για χρόνια χωρίς βλάβες εγγυώνται την εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησής σας.

Επιλέξτε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία επαγγελματικών ψυγείων για διαφορετικούς τύπους τροφίμων και ποτών, καταψυκτών σε πολλά μεγέθη για άνεση και εργονομία στην κουζίνα και ψυχόμενων βιτρινών για ασφαλή παρουσίαση και συντήρηση των τροφίμων για ώρες.

Όλες οι λύσεις της KichenPRO συνοδεύονται από πολυετή εγγύηση σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές και είναι κατάλληλες για όλα τα είδη επιχειρήσεων. Δείτε τις επιλογές σας σε επαγγελματικά ψυγεία ανά κατηγορία επιχείρησης.

 

Επιλέξτε
 
Φίλτρα
 
 
Εξοπλισμοί εστίασης
 

warranty
Οι μεγαλύτεροι οίκοι του εξωτερικού είναι εδώ!

support
Άμεση τεχνική υποστήριξη

Low price
Από τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς!

Εγγραφή

KitchenPRO © 2015-2024. All rights reserved.

Designed & Developed with care by TotalWeb | Digital Marketing by kovald

+

Special Offer!