Ανακαινίζετε ή Κατασκευάζετε επαγγελματική κουζίνα; Αναλαμβάνουμε τo σχεδιασμό επαγγελματικής κουζίνας και τη μελέτη εξοπλισμού μαζικής εστίασης. Δείτε περισσότερα >

 

Επαγγελματικός Εξοπλισμός Catering

Επαγγελματικός Εξοπλισμός Catering

Επαγγελματικός εξοπλισμός για τις κουζίνες Catering και άλλων επιχειρήσεων εκδηλώσεων. Οι επιχειρήσεις Catering έχουν ειδικές απαιτήσεις σε επαγγελματικό εξοπλισμό αφού συνήθως απαιτείται η προετοιμασία μεγάλης ποσότητας φαγητού με το καλύτερο δυνατό γευστικό αποτέλεσμα. Στην kitchenPro θα βρείτε τεράστια γκάμα επαγγελματικού εξοπλισμού εστίασης, από τους μεγαλύτερους οίκους της Ελλάδας και του εξωτερικού, σε προσιτές τιμές.  

Επαγγελματικοί φούρνοι

Ο φούρνος αποτελεί την καρδιά της επαγγελματικής κουζίνας. Οι επαγγελματικοί φούρνοι combi steamers (Ατμού Αέρα) είναι ιδανικοί για την επαγγελματική κουζίνα της επιχείρησης Catering καθώς προσφέρουν υψηλή ποιότητα μαγειρέματος και πολλές ευκολίες ενώ έχουν μεγάλη ευελιξία χρήσης αφού είναι κατάλληλα για πολλά διαφορετικά είδη μαγειρέματος. Μπορούν να μαγειρέψουν  στις ιδανικές συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας, με αέρα, με ατμό ή με συνδυασμό, ανάλογα με τις εκάστοτε απαιτήσεις της συνταγής. Στην kitchenPRO θα βρείτε επαγγελματικούς φούρνους άριστης ποιότητας σε προσιτές τιμές. 

Προτάσεις επαγγελματικών φούρνων:

Επαγγελματικοί Βραστήρες Μαγειρικής

Βρείτε επαγγελματικούς βραστήρες μαγειρικής από τους κορυφαίους οίκους επαγγελματικού εξοπλισμού κουζίνας. Οι επαγγελματικοί βραστήρες είναι σημαντικός εξοπλισμός για τις επιχειρήσεις Catering και κάθε επαγγελματική κουζίνα αφού μπορούν να βράσουν μεγάλες ποσότητες φαγητού, ομοιόμορφα και στις ιδανικές συνθήκες. Επιλέξτε από την kitchen PRO τον κατάλληλο επαγγελματικό βραστήρα μαγειρικής για την επιχείρησή σας.

Προτάσεις επαγγελματικών βραστήρων μαγειρικής:

Ανατρεπόμενα Τηγάνια

Επαγγελματικά ηλεκτρικά ανατρεπόμενα τηγάνια υψηλών προδιαγραφών από την kitchen PRO. Ικανά να καλύψουν πολλές, διαφορετικές και μεγάλες ανάγκες του μάγειρα, όπως το βράσιμο, το σοτάρισμα, το τηγάνισμα ή ακόμα και το ψήσιμο (σε πλάκες) φαγητού, τα ανατρεπόμενα τηγάνια δίνουν πολλές λύσεις στις επιχειρήσεις εκδηλώσεων και άλλες επαγγελματικές κουζίνες.

Προτάσεις ανατρεπόμενων τηγανιών:

Επαγγελματικές Συσκευές Μαγειρικής - Ψήσιμο

Καλύψτε εύκολα κάθε ανάγκη που μπορεί να έχει η επιχείρησή σας στη μαγειρική και το ψήσιμο του φαγητού με τις πιο αξιόπιστες και ευέλικτες επαγγελματικές συσκευές μαγειρικής και ψησίματος. Επιλέξτε εξειδικευμένα μηχανήματα για το ψήσιμο του κάθε κρέατος όπως κοτοπουλιέρες, πλατώ, καρβουνιέρες, γυριέρες, ψησταριές, σούβλες, grill, Wok και Robata. Επιλέξτε συσκευές μαγειρικής που χαρίζουν μοναδική γεύση στα φαγητά σας και ταχύτητα στην παραγωγή όπως βραστήρες αυγών, ζυμαρικού και ρυζιού, επαγγελματικές εστίες κεραμικές ή με φλόγιστρα, κουζίνες, φριτέζες κ.α. 

Προτάσεις επαγγελματικών συσκευών μαγειρικής και ψησίματος:

Ψυκτικοί Θάλαμοι Λυόμενοι

Εξοπλίστε την επιχείρησή σας με έναν αξιόπιστο επαγγελματικό λυόμενο ψυκτικό θάλαμο από την Kitchen Pro. Βρείτε μεγάλη ποικιλία σε λυόμενους ψυκτικούς θαλάμους σε προσιτές τιμές που διατίθενται σε κάθε μέγεθος ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Προτάσεις λυόμενων ψυκτικών θαλάμων:

Blast Chiller

Blast chillers κορυφαίας ποιότητας σε προσιτές τιμές για Caterings και άλλες επιχειρήσεις εστίασης όπου υπάρχουν απαιτήσεις να ψύχουν τα τρόφιμα άμεσα και με ασφάλεια. Τα τσίλερ, που αποκαλούνται και συσκευές ταχείας ψύξης ή Shock Freezers μπορούν να προσφέρουν μεγάλες ευκολίες και να σας εξασφαλίσουν χρόνο και κόστος ενώ παράλληλα διατηρείται η ασφάλεια και η ποιότητα των τροφίμων.

Προτάσεις blast chiller:

Ψυγεία Roll In

Επαγγελματικά ψυγεία roll in εκδηλώσεων από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές στις καλύτερες τιμές της αγοράς! Εξοπλίστε την επιχείρησή σας, επιλέγοντας ένα από τα επαγγελματικά ψυγεία Roll In κορυφαίας ποιότητας που θα βρείτε στην kitchen PRO.

Προτάσεις ψυγείων roll in:

Τροχήλατοι Θερμοθάλαμοι Banquet

Επαγγελματικοί τροχήλατοι θερμοθάλαμοι Banquet κορυφαίας ποιότητας που αντέχουν για μια ζωή. Εξοπλίστε την επιχείρηση Catering με έναν επαγγελματικό τροχήλατο θερμοθάλαμο banquet για τη συντήρηση του φαγητού στη σωστή θερμοκρασία όπου κι αν βρίσκεστε.

Προτάσεις τροχήλατων θερμοθαλάμων banquet:

Τροχήλατα Ψυγεία Banquet

Επαγγελματικά τροχήλατα ψυγεία banquet από τους κορυφαίους κατασκευαστές σε ασυναγώνιστες τιμές, ιδανικά για επιχειρήσεις Catering. Επιλέξτε από την ποικιλία της kitchen PRO, το φορητό επαγγελματικό ψυγείο που θα καλύψει τις ανάγκες της επιχείρησής σας για πάντα.

Προτάσεις τροχήλατων ψυγείων banquet:

Προετοιμασία - Επεξεργασία

Επαγγελματικά μηχανήματα για προετοιμασία και επεξεργασία του φαγητού. Στην κατηγορία θα βρείτε μηχανήματα και προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής για να εξοπλίσετε την επαγγελματική κουζίνα σας κατάλληλα και να κάνετε εύκολη την προετοιμασία του φαγητού. Βρείτε μηχανές επεξεργασίας και κοπής κρεάτων, όπως αναδευτήρες και ζυμωτήρια κρεάτων, κιμαδομηχανές, σνιτσελομηχανές, γεμιστικά λουκάνικων, πριονοκορδέλες, παραγουλιάστες καθώς και κοπτικά λαχανικών, ψωμιού και ζαμπονομηχανές, τυροτρίφτες, καπνιστήρια, αποξηραντές, αποφλοιωτές πατατών, αποστειρωτές, πλυντήρια λαχανικών - οστρακοειδών, πολτοποιητές κ.α.

Προτάσεις επαγγελματικών κατασκευών προετοιμασίας και επεξεργασίας:

Ανοξείδωτες κατασκευές

Εξοπλίστε την επαγγελματική σας κουζίνα με ανοξείδωτες κατασκευές κορυφαίας ποιότητας για τη μέγιστη απόδοση, ασφάλεια και εργονομία. Επιλέξτε μέσα από μία μεγάλη γκάμα ανοξείδωτων κατασκευών ή ζητήστε από την kitchenPRO να κατασκευάσει για εσάς τις ανοξείδωτες κατασκευές που ταιριάζουν ακριβώς στις ανάγκες σας σε διαστάσεις ή και προδιαγραφές.

Προτάσεις ανοξείδωτων κατασκευών:

Επαγγελματικά Πλυντήρια Πιάτων Ποτηριών Σκευών

Επαγγελματικά πλυντήρια πιάτων, ποτηριών και σκευών μοναδικής αντοχής και εξαιρετικής ποιότητας από την kitchen PRO. Επιλέξτε τα πλυντήρια που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της επιχείρησής σας για το ασφαλές πλύσιμο των πιάτων και άλλων κουζινικών σκευών.

Προτάσεις επαγγελματικών πλυντηρίων πιάτων ποτηριών σκευών:

Πλυντήρια Στεγνωτήρια & Σιδερωτήρια Ρούχων

Επαγγελματικά πλυντήρια, στεγνωτήρια και σιδερωτήρια ρούχων για την ασφαλή, άμεση και αποτελεσματική κάλυψη των αναγκών της επιχείρησης σας. Επιλέξτε επαγγελματικά πλυντήρια, στεγνωτήρια και σιδερωτήρια κορυφαίας ποιότητα που αντέχουν στο χρόνο από την kitchen PRO.

Προτάσεις πλυντηρίων στεγνωτηρίων και σιδερωτηρίων ρούχων:

Σχεδιασμός Επαγγελματικής Κουζίνας

Η KitchenPRO είναι πρωτοπόρος εταιρεία στον τομέα του επαγγελματικού εξοπλισμού ενώ διαθέτει τμήμα σχεδίασης του επαγγελματικού σας χώρου με εμπειρία πάνω από 20 χρόνια. Οι αρχιτέκτονες, μηχανικοί και μελετητές της ομάδας της kitchenPRO θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε την ιδανική επαγγελματική κουζίνα ώστε να καλύψετε τις ανάγκες σας, με το μικρότερο δυνατό κόστος, τηρώντας όλες τις υγειονομικές προδιαγραφές και ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις της τεχνολογίας. Ζητήστε μας να σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε την επιχείρηση των ονείρων σας. 

 

 

warranty
Οι μεγαλύτεροι οίκοι του εξωτερικού είναι εδώ!

support
Άμεση τεχνική υποστήριξη

Low price
Από τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς!

Εγγραφή

KitchenPRO © 2015-2024. All rights reserved.

Designed & Developed with care by TotalWeb | Digital Marketing by kovald

+

Special Offer!