Ανακαινίζετε ή Κατασκευάζετε επαγγελματική κουζίνα; Αναλαμβάνουμε τo σχεδιασμό επαγγελματικής κουζίνας και τη μελέτη εξοπλισμού μαζικής εστίασης. Δείτε περισσότερα >

 

Ψυγεία Σαλατών - Τοστ

Ψυγεία Σαλατών - Τοστ

Στην KitchenPRO θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε ψυγεία και βιτρίνες σαλατών και τοστ σε άριστες συνθήκες ψύξης για την ασφαλή διατήρησή τους.

Τα ψυγεία ακολουθούν τις υψηλότερες προδιαγραφές συντήρησης των συγκεκριμένων προϊόντων, ενώ σε πολλά μοντέλα υπάρχει και ενσωματωμένη βιτρίνα, με ή χωρίς καπάκι, για την παρουσίαση των προϊόντων προς πώληση.

Τα ψυγεία βιτρίνες διατίθενται σε διάφορα είδη και σχέδια ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησής σας και είναι ιδανικά για σούπερ μάρκετ, mini market, αναψυκτήρια και επιχειρήσεις εστίασης, ώστε κάθε προϊόν να διατηρείται φρέσκο, ασφαλές και έτοιμο προς πώληση.

Τα ψυγεία βιτρίνες διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία διαστάσεων για τη μέγιστη άνεση και εργονομία ανάλογα με τις αισθητικές και λειτουργικές απαιτήσεις του χώρου.

Τα ψυγεία βιτρίνες σαλατών διαθέτουν σύστημα ακριβείας για την ανίχνευση και τη διατήρηση σταθερής της εσωτερικής θερμοκρασίας, έτσι ώστε να διασφαλίζονται οι ιδανικές συνθήκες που απαιτούνται για κάθε ξεχωριστό προϊόν.

Από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές παγκοσμίως συνοδεύονται από πολυετή εγγύηση στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

+more...
-less...

Ταξινόμηση Κατά:
 
Φίλτρα
 
 

+Φίλτρα κατηγορίας

Eίδος επιχείρησης

Εταιρείες

Εύρος Τιμών

Χωρητικότητα (Lt)

Μήκος Εξωτερικό (cm)

Βάθος Εξωτερικό (cm)

Ύψος Εξωτερικό (cm)

Αριθμός Θυρών

Εξοπλισμοί εστίασης
 

warranty
Οι μεγαλύτεροι οίκοι του εξωτερικού είναι εδώ!

support
Άμεση τεχνική υποστήριξη

Low price
Από τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς!

Εγγραφή

KitchenPRO © 2015-2024. All rights reserved.

Designed & Developed with care by TotalWeb | Digital Marketing by kovald

+

Special Offer!