facebook pixel

Ανακαινίζετε ή Κατασκευάζετε επαγγελματική κουζίνα; Αναλαμβάνουμε τo σχεδιασμό επαγγελματικής κουζίνας και τη μελέτη εξοπλισμού μαζικής εστίασης. Δείτε περισσότερα >

 

Σχεδιασμός επαγγελματικής κουζίνας - Πλυντηρίων ρούχων (laundry) & Μελέτη εξοπλισμού εστίασης

Μελέτη και σχεδιασμός επαγγελματικής κουζίνας - επαγγελματικού εξοπλισμού μαζικής εστίασης με την KitchenPRO

Η μελέτη του εξοπλισμού μαζικής εστίασης και ο σχεδιασμός επαγγελματικής κουζίνας ή ενός χώρου επαγγελματικών πλυντηρίων ρούχων (laundry) είναι το βασικότερο στάδιο για την επιτυχία μιας νέας επιχείρησης. Ο προσεκτικός και εκ των προτέρων συνυπολογισμός όλων των παραγόντων οδηγεί στη δημιουργία μιας λειτουργικής και πλήρως εξοπλισμένης κουζίνας, η οποία μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτητικές ανάγκες μιας επιχείρησης μαζικής εστίασης.

Γι’ αυτό το λόγο, η συνεργασία με πεπειραμένους επαγγελματίες αποδεικνύεται κομβικής σημασίας σε αυτό το προκαταρκτικό αλλά τόσο αποφασιστικό στάδιο.

Γιατί να επιλέξετε την KitchenPRO

Η KitchenPRO είναι πρωτοπόρος εταιρεία στον τομέα του επαγγελματικού εξοπλισμού. Συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές παγκοσμίως και εξειδικεύεται στη δημιουργία μίας επαγγελματικής κουζίνας που θα χαρακτηρίζεται από αποδοτικότητα, εργονομία και άνεση.

Το τμήμα σχεδίασης της KitchenPRO διαθέτει πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας και έχει αναλάβει εκατοντάδες απαιτητικά έργα, τα οποία έχουν ολοκληρωθεί σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές και με βάση το ακριβές χρονοδιάγραμμα που είχε συμφωνηθεί.

Οι αρχιτέκτονες, οι μηχανικοί και οι μελετητές της ομάδας μας ενημερώνονται συνεχώς για όλες τις τάσεις της αγοράς, βρίσκονται σε επικοινωνία με τα μεγαλύτερα brands της Ευρώπης και διακρίνονται για την ευελιξία τους και την αδιάλειπτη επαφή τους με τον πελάτη. Άλλωστε, στόχος μας είναι να καλύψουμε τις δικές σας ανάγκες και να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε την επιχείρησή σας ακριβώς όπως την είχατε ονειρευτεί.

Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και οι πιο καινοτόμες λύσεις για την επαγγελματική κουζίνα βρίσκονται στη διάθεσή σας στην πιο προσιτή τιμή και την υψηλότερη ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων.

Σχεδιασμός επαγγελματικής κουζίνας με κατόψεις χώρου εστίασης για ισόγειο, υπόγειο και 3 bars από την KitchenPRO.
Κατόψεις επαγγελματικού χώρου εστίασης / © KitchenPRO

Τι περιλαμβάνει ο σχεδιασμός επαγγελματικής κουζίνας

Ο σχεδιασμός επαγγελματικής κουζίνας αποτελείται από πολλά επιμέρους στάδια, καθένα εκ των οποίων επιτελεί τον ίδιο σημαντικό ρόλο στη δημιουργία ενός συνεκτικού συνόλου. Συγκεκριμένα, οι εργασίες αποτελούνται από:

  • Την οργάνωση και τον σχεδιασμό του χώρου: Παραδίδουμε κατόψεις διάταξης για κάθε είδους χώρου μαζικής εστίασης και πλυντηρίων ρούχων (laundry). Δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στις εγχώριες και διεθνείς προδιαγραφές ασφαλείας και εργονομίας συνδυαζόμενες με τις ανάγκες και θέλω του κάθε πελάτη, ώστε να αξιοποιείται ο διαθέσιμος χώρος με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο για κάθε εργασία. Η άμεση πρόσβαση, η εξοικονόμηση χρόνου και ενέργειας, η δυνατότητα ταυτόχρονης απασχόλησης πολυάριθμου προσωπικού και η δημιουργία ενός υγιεινού περιβάλλοντος εργασίας αποτελούν τις προτεραιότητες σε αυτό το στάδιο.
  • Μηχανολογικές μελέτες: Οι ηλεκτρομηχανολογικές μελέτες αφορούν αναλυτικά όλους τους τομείς του επαγγελματικού εξοπλισμού (Υδραυλικά, Ηλεκτρολογικά, Αέριο, Τοιχοποιία κλπ). Στόχος είναι η δημιουργία εγκαταστάσεων που θα λειτουργούν χωρίς προβλήματα, με ασφάλεια και σεβασμό στο περιβάλλον, διασφαλίζοντας την απρόσκοπτη λειτουργία της επαγγελματικής κουζίνας και την κάλυψη ακόμα και των πιο απαιτητικών συνθηκών.
  • Χρονοδιάγραμμα και προϋπολογισμός: Δίνουμε μεγάλη προσοχή στη σύνταξη ενός λεπτομερούς χρονοδιαγράμματος υλοποίησης του κάθε σταδίου του έργου. Το χρονοδιάγραμμα αυτό είναι ρεαλιστικό και παρέχει πλήρη απεικόνιση της εξέλιξης του έργου ανά τομέα. Παράλληλα, συνδυάζεται με αναλυτικό προϋπολογισμό, ο οποίος αναφέρει επακριβώς το κόστος κάθε εργασίας και μέρους του επαγγελματικού εξοπλισμού. Έτσι, ο επιχειρηματίας γνωρίζει απόλυτα τον χρόνο και το ύψος της επένδυσης, χωρίς να βρίσκεται αντιμέτωπος με καθυστερήσεις και απρογραμμάτιστες αυξήσεις στη δαπάνη.
  • Κατασκευή των ανοξείδωτων κατασκευών: Οι ανοξείδωτες κατασκευές για την αποθήκευση των προμηθειών και την προετοιμασία των προϊόντων, όπως πάγκοι εργασίας, ερμάρια, λάντζες και ραφιέρες, κατασκευάζονται επί μέτρο ειδικά για τον χώρο της συγκεκριμένης επιχείρησης μαζικής εστίασης. Έτσι, καλύπτουν πλήρως όλες τις ανάγκες της και τις προβλέψεις με βάση τον αρχικό σχεδιασμό.
  • Εγκατάσταση και επίδειξη επαγγελματικού εξοπλισμού: Στο τελικό στάδιο των εργασιών, τα εξειδικευμένα συνεργεία μας εγκαθιστούν όλες τις συσκευές και τα εξαρτήματα του επαγγελματικού εξοπλισμού, κάνοντας παράλληλα την απαραίτητη επίδειξη καλής λειτουργίας κάθε μέρους ξεχωριστά.
Σχέδιο υδραυλικών παροχών σε επαγγελματική κουζίνα από την KitchenPRO

Σχέδιο υδραυλικών παροχών σε επαγγελματική κουζίνα από την KitchenPRO. Μεγέθυνση.

Σχέδιο ηλεκτρικών παροχών σε επαγγελματική κουζίνα από την KitchenPRO

Σχέδιο ηλεκτρικών παροχών σε επαγγελματική κουζίνα από την KitchenPRO. Μεγέθυνση.

Με αυτόν τον τρόπο, η επιχείρησή σας υλοποιείται από το πρώτο μέχρι το τελευταίο στάδιο από την ομάδα μας και εσείς την παραλαμβάνετε ολοκληρωμένη και έτοιμη προς λειτουργία.

Επικοινωνήστε μαζί μας - 211 2345 466, για να σχεδιάσουμε την πιο επαγγελματική και αξιόπιστη λύση στον εξοπλισμό της επιχείρησής σας και να την υλοποιήσουμε άμεσα, με σύγχρονες μεθόδους και χωρίς καθυστερήσεις.

Επικοινωνήστε μαζί μας

 

warranty
Οι μεγαλύτεροι οίκοι του εξωτερικού είναι εδώ!

support
Άμεση τεχνική υποστήριξη

Low price
Από τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς!

Εγγραφή

KitchenPRO © 2015-2023. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®

+

Special Offer!