Ανακαινίζετε ή Κατασκευάζετε επαγγελματική κουζίνα; Αναλαμβάνουμε τo σχεδιασμό επαγγελματικής κουζίνας και τη μελέτη εξοπλισμού μαζικής εστίασης. Δείτε περισσότερα >

 

Ψυγεία self service βιτρίνες τοίχου

Ψυγεία self service βιτρίνες τοίχου

Στην KitchenPRO θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε επαγγελματικά ψυγεία βιτρίνες για τη συντήρηση ευπαθών προϊόντων σε άριστες συνθήκες ψύξης και με δυνατότητα self service.

Οι βιτρίνες self service διατίθενται σε διάφορα είδη και σχέδια ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησής σας και είναι ιδανικές για σούπερ μάρκετ, mini market, αναψυκτήρια και αρτοποιεία, διατηρώντας κάθε προϊόν φρέσκο και έτοιμο προς πώληση και μάλιστα με δυνατότητα άμεσης αυτοεξυπηρέτησης για κάθε πελάτη.

Τα ψυγεία self service διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία διαστάσεων για τη μέγιστη άνεση και εργονομία ανάλογα με τις αισθητικές και λειτουργικές απαιτήσεις του χώρου. Με σύστημα ακριβείας για την ανίχνευση και τη διατήρηση σταθερής της εσωτερικής θερμοκρασίας, τα ψυγεία βιτρίνες self service διασφαλίζουν τις ιδανικές συνθήκες που απαιτούνται για κάθε ξεχωριστό προϊόν.

Έτσι, είναι κατάλληλες για πληθώρα προϊόντων, όπως σνακ, σάντουιτς, γλυκά, γαλακτοκομικά προϊόντα και αλλαντικά, τα οποία διατηρούνται σε ελεγχόμενες συνθήκες που δεν επηρεάζονται από το συχνό άνοιγμα και κλείσιμο της πόρτας χάρη στην υψηλή αποδοτικότητά τους.

Από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές παγκοσμίως συνοδεύονται από πολυετή εγγύηση στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

 

+more...
-less...

Ταξινόμηση Κατά:
 
Φίλτρα
 
 

+Φίλτρα κατηγορίας

Eίδος επιχείρησης

Εταιρείες

Εύρος Τιμών

Χωρητικότητα (Lt)

Μήκος Εξωτερικό (cm)

Βάθος Εξωτερικό (cm)

Ύψος Εξωτερικό (cm)

 

warranty
Οι μεγαλύτεροι οίκοι του εξωτερικού είναι εδώ!

support
Άμεση τεχνική υποστήριξη

Low price
Από τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς!

Εγγραφή

KitchenPRO © 2015-2024. All rights reserved.

Designed & Developed with care by TotalWeb | Digital Marketing by kovald

+

Special Offer!