Ανακαινίζετε ή Κατασκευάζετε επαγγελματική κουζίνα; Αναλαμβάνουμε τo σχεδιασμό επαγγελματικής κουζίνας και τη μελέτη εξοπλισμού μαζικής εστίασης. Δείτε περισσότερα >

 

Εξοπλισμός Πιτσαρίας - Ιταλικού Εστιατορίου

Εξοπλισμός Πιτσαρίας - Ιταλικού Εστιατορίου

Εδώ θα βρείτε όλο τον απαραίτητο επαγγελματικό εξοπλισμό για την πιτσαρία ή το ιταλικό εστιατόριό σας. Βρείτε τον εξοπλισμό που χρειάζεται η επιχείρησή σας μέσα από μια γκάμα προϊόντων κορυφαίας ποιότητας και εξαιρετικής αντοχής στο χρόνο, από τους μεγαλύτερους οίκους παγκοσμίως.  Για να ανοίξει κάποιος μια πιτσαρία ή ένα ιταλικό εστιατόριο θα χρειαστεί τα εξής:

Επαγγελματικοί Φούρνοι Πίτσας

Ο επαγγελματικός φούρνος πίτσας είναι απαραίτητος εξοπλισμός για τις επιχειρήσεις που εξειδικεύονται στην παραγωγή πίτσας και την ιταλική κουζίνα. Ένας επαγγελματικός φούρνος πίτσας μπορεί να απογειώσει την πίτσα σας σε γεύση, εμφάνιση και υφή επιτυγχάνοντας το ιδανικό ψήσιμο. Στην κατηγορία θα βρείτε δεκάδες επαγγελματικούς φούρνους πίτσας κορυφαίας ποιότητας, από τους μεγαλύτερους ιταλικούς οίκος, που καλύπτουν κάθε ανάγκη. Οι επαγγελματικοί φούρνοι πίτσας έχουν πιο κοντό θάλαμο, επιτυγχάνουν υψηλές θερμοκρασίες σε σύντομο χρόνο ενώ ψήνουν την πίτσα ομοιόμορφα, γρήγορα, με τέλεια κρούστα και διατηρώντας την ζουμερή.

Προτάσεις επαγγελματικών φούρνων πίτσας:

Επαγγελματικοί Φούρνοι Πίτσας Χτιστοί Παραδοσιακοί

Την κορυφαία ίσως επιλογή για την παρασκευή πίτσας αποτελεί ο χτιστός παραδοσιακός φούρνος. Ο ιταλικός χτιστός φούρνος πίτσας απευθύνεται συνήθως σε πιτσαρίες και δίνει άριστο γευστικό αποτέλεσμα ενώ λειτουργεί και ως βιτρίνα του καταστήματός σας αφού είναι συνώνυμος της παραδοσιακής ιταλικής πίτσας. 

Προτάσεις επαγγελματικών χτιστών παραδοσιακών φούρνων πίτσας:

Βραστήρες Ζυμαρικών

Από μία πιτσαρία ή ιταλικό εστιατόριο συνήθως δεν λείπουν τα ζυμαρικά. Ο βραστήρας ζυμαρικών είναι η βασικότερη συσκευή για κάθε εστιατόριο που θέλει να σερβίρει ζυμαρικά.Έτσι, θα χρειαστείτε σίγουρα βραστήρα ζυμαρικών αερίου ή ηλεκτρικό. Η kitchen Pro προσφέρει βραστήρες με δυνατότητα επιλογής μεγέθους των καλαθιών ( μεγάλο καλάθι ή καλάθι μερίδας).

Προτάσεις βραστήρων ζυμαρικών:

Μηχανές Παραγωγής Ζυμαρικών

Από κλασσικά ζυμαρικά όπως σπαγγέτι μέχρι τις πιο μοντέρνες δημιουργίες οι μηχανές παραγωγής ζυμαρικών ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε ιταλικού εστιατορίου ή πιτσαρίας για την παραγωγή ζυμαρικών διαφόρων σχημάτων.

Προτάσεις μηχανών παραγωγής ζυμαρικών:

Επαγγελματικά Ζυμωτήρια - Ταχυζυμωτήρια

Για την παρασκευή και προετοιμασία της τέλειας πίτσας, θα σας χρειαστούν τα κατάλληλα ζυμωτήρια. Στην kitchen Pro διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία επαγγελματικών μίξερ και ταχυζυμωτήριων για την παρασκευή ζύμης πίτσας με χωρητικότητα κάδου από 5Kg έως 250Kg.

Προτάσεις επαγγελματικών ζυμωτηρίων και ταχυζημωτηρίων:

Επαγγελματικά Μίξερ

Στην κατηγορία αυτή θα βρείτε επαγγελματικά μίξερ από τους μεγαλύτερους οίκους. Επίλεξε επαγγελματικό μίξερ επιδαπέδιο ή επιτραπέζιο από την Kitchen PRO καθώς και επαγγελματικά μίξερ αυτόματα προγραμματιζόμενα.

Προτάσεις επαγγελματικών μίξερ:

Αποξηραντές Τροφίμων

Τα αποξηραμένα τρόφιμα όπως φρούτα, λαχανικά αλλά και κρέας αποκτούν ολοένα και μεγαλύτερη δημοτικότητα. Βρείτε αποξηραντές τροφίμων κορυφαίας ποιότητας, με αθόρυβη λειτουργία, εύκολη χρήση και ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Προτάσεις αποξηραντήρων τροφίμων:

Φορμαριστικά Πίτσας - Ανοικτικά ζύμης 

Βρείτε το ιδανικό φορμαριστικό πίτσας για την πιτσαρία σας. Τα φορμαριστικά πίτσας ή ανοικτικά ζύμης αποτελούν τον πιο απλό, υγιεινό, γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο διαμόρφωσης της ζύμης. Διαθέτουν ρύθμιση διαμέτρου και πάχους ζύμης ώστε να ανταποκρίνονται σε όλες τις ανάγκες. 

Προτάσεις φορμαριστικών πίτσας και ανοικτικών ζύμης:

Ψυγεία Πίτσας

Επιλέξτε ανάμεσα σε επαγγελματικά ψυγεία πίτσας κορυφαίας ποιότητας και εργονομικού σχεδιασμού. Βρείτε ψυγεία πίτσας με πάγκο εργασίας και λεκανάκια υλικών για άνεση και ευκολία στην παρασκευή πίτσας. Στην KitchenPRO θα βρείτε ψυγεία πίτσας κάθε μεγέθους, με ενσωματωμένα λεκανάκια υλικών, με ανεξάρτητα λεκανάκια υλικών που διαθέτουν βιτρίνα και ξεχωριστό ψυκτικό κύκλωμα, ενώ μπορούν να διαθέτουν ακόμα και ουδέτερα συρτάρια για την ωρίμανση της ζύμης.

Προτάσεις ψυγείων πίτσας:

Ανοξείδωτες κατασκευές 

Στον απαραίτητο επαγγελματικό εξοπλισμό της κουζίνας σας περιλαμβάνονται και όλες οι ανοξείδωτες κατασκευές. Εξοπλίστε την πιτσαρία ή το εστιατόριό σας με ανοξείδωτους πάγκους, τραπέζια, ερμάρια, ραφιέρες, λάντζες, συρταριέρες κ.α. από κορυφαίας ποιότητας ανοξείδωτο χάλυβα (inox) ώστε να ανταποκρίνεται η κουζίνα σας στις υγειονομικές προδιαγραφές και να έχει τη μέγιστη απόδοση και εργονομία.

Προτάσεις ανοξείδωτων κατασκευών:

Επαγγελματικά Πλυντήρια Πιάτων Ποτηριών Σκευών

Επιλέξτε το επαγγελματικό πλυντήριο πιάτων, ποτηριών και σκευών ή το επαγγελματικό πλυντήριο τούνελ που ταιριάζει στις ανάγκες της επιχείρησής σας μέσα από τη μεγάλη ποικιλία επαγγελματικών πλυντηρίων πιάτων & ποτηριών της KitchenPro. Στην κατηγορία θα βρείτε επίσης γυαλιστικά - στεγνωτικά για μαχαιροπίρουνα καθώς και επαγγελματικούς αποσκληρυντές - αφαλατωτές νερού για να αυξήσετε την αποτελεσματικότητα και τη διάρκεια ζωής του επαγγελματικού σας πλυντηρίου πιάτων/ποτηριών/σκευών.

Προτάσεις επαγγελματικών πλυντηρίων πιάτων ποτηριών σκευών:

Μηχανές Παγοκύβων - Παγομηχανές

Μία μηχανή παγοκύβων είναι απαραίτητος εξοπλισμός για κάθε επιχείρηση μαζικής εστίασης. Επιλέξτε μηχανή παγοκύβων με βάση την παραγωγική ικανότητα και τον πάγο που θέλετε.

Προτάσεις μηχανών παγοκύβων και παγομηχανών:

Σχεδιασμός - Μελέτη Επαγγελματικής Κουζίνας

Η KitchenPro βρίσκεται δίπλα σας σε κάθε σας βήμα για να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε την ιδανική επαγγελματική κουζίνα για το ιταλικό εστιατόριο ή την πιτσαρία σας. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, θα διεξαγάγει μελέτη για τον σχεδιασμό της επαγγελματικής σας κουζίνας και για τον εξοπλισμό που θα χρειαστείτε ώστε να διασφαλίσετε ότι θα έχετε μία άρτια, ασφαλή, λειτουργική και πλήρως εξοπλισμένης κουζίνας, αποφεύγοντας ανούσια κόστη και κερδίζοντας τη μέγιστη αποδοτικότητα.

 

 

warranty
Οι μεγαλύτεροι οίκοι του εξωτερικού είναι εδώ!

support
Άμεση τεχνική υποστήριξη

Low price
Από τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς!

Εγγραφή

KitchenPRO © 2015-2024. All rights reserved.

Designed & Developed with care by TotalWeb | Digital Marketing by kovald

+

Special Offer!