Ανακαινίζετε ή Κατασκευάζετε επαγγελματική κουζίνα; Αναλαμβάνουμε τo σχεδιασμό επαγγελματικής κουζίνας και τη μελέτη εξοπλισμού μαζικής εστίασης. Δείτε περισσότερα >

 

Εστίες επαγγελματικές ηλεκτρικές αερίου-υγραερίου | φλόγιστρα επαγγελματικά

Εστίες επαγγελματικές ηλεκτρικές αερίου-υγραερίου | φλόγιστρα επαγγελματικά

Επαγγελματικές εστίες ηλεκτρικές, επαγγελματικές εστίες αερίου - υγραερίου, φλόγιστρα επαγγελματικά για τον εξοπλισμό επαγγελματικής κουζίνας σε μοναδικές τιμές.

Η επαγγελματική εστία ή το επαγγελματικό φλόγιστρο είναι μαζί με τις επαγγελματικές κουζίνες από τα σημαντικότερα μηχανήματα για κάθε επιχείρηση μαζικής εστίασης όπως εστιατόριο, ξενοδοχείο, μαγειρείο κ.α

Οι επαγγελματικές εστίες της kitchenPRO προσφέρουν σωστό μαγείρεμα καταλαμβάνοντας πολύ λιγότερο χώρο από κάθε άλλο μηχάνημα.  Βρείτε μεγάλη ποικιλία σε μηχανήματα μεγάλης αντοχής, με ποιότητα κατασκευής και καλύψτε τις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης.

Αναζητήσετε και επιλέξτε επαγγελματική εστία αερίου-υγραερίου ή ηλεκτρική σύμφωνα με τις δικές σας απαιτήσεις αλλά και σύμφωνα με τη δυναμική της επιχείρησής σας.

Επιλέξτε μηχάνημα από τις παρακάτω κατηγορίες:

  • Επαγγελματική εστία ηλεκτρική ή επαγγελματικό φλόγιστρο αερίου
  • Επιλογή αριθμού εστιών

Επικοινωνήστε με την kitchenPRO για κάθε απορία σας γύρω από την επαγγελματική εστία και επιλέξτε τον κατάλληλο επαγγελματικό εξοπλισμό για την επιχείρησή σας.

Επιλέξτε
 
Φίλτρα
 
 
Εξοπλισμοί εστίασης
 

warranty
Οι μεγαλύτεροι οίκοι του εξωτερικού είναι εδώ!

support
Άμεση τεχνική υποστήριξη

Low price
Από τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς!

Εγγραφή

KitchenPRO © 2015-2024. All rights reserved.

Designed & Developed with care by TotalWeb | Digital Marketing by kovald

+

Special Offer!