Ανακαινίζετε ή Κατασκευάζετε επαγγελματική κουζίνα; Αναλαμβάνουμε τo σχεδιασμό επαγγελματικής κουζίνας και τη μελέτη εξοπλισμού μαζικής εστίασης. Δείτε περισσότερα >

 

Εξοπλισμός Ψητοπωλείου

Εξοπλισμός Ψητοπωλείου

Εδώ θα βρείτε όλο τον απαραίτητο επαγγελματικό εξοπλισμό που θα χρειαστείτε για το ψητοπωλείο ή το σουβλατζίδικό σας. Βρείτε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για το ψητοπωλείο σας σε μια τεράστια γκάμα προϊόντων κορυφαίας ποιότητας και εξαιρετικής αντοχής από τους μεγαλύτερους οίκους διεθνώς, σε συμφέρουσες τιμές. Στον εξοπλισμό που θα χρειαστείτε για το Ψητοπωλείο σας περιλαμβάνονται:

Φούρνοι BBQ - Ξυλοκάρβουνο

Οι φούρνοι ξυλοκάρβουνου χαρίζουν μοναδική γεύση (καπνιστού) στο φαγητό ενώ παράλληλα μπορούν να διατηρούν ζουμερό το κρέας, θωρακίζοντας υγρασία και τα αρώματά του. Οι φούρνοι BBQ - ξυλοκάρβουνου προσφέρουν επίσης ταχύτερο μαγείρεμα σε σχέση με οποιαδήποτε ανοιχτή ψησταριά και έχουν πολύ υψηλότερη απόδοση. Αυτό σημαίνει ότι θα σερβίρετε περισσότερα τραπέζια σε λιγότερο χρόνο ενώ παραμένουν ιδιαίτερα οικονομικοί. 

Προτάσεις φούρνων BBQ και ξυλοκάρβουνου:

Επαγγελματικοί Γύροι

Η γυριέρα είναι από τα σημαντικότερα και πλέον απαραίτητα εργαλεία για κάθε επιχείρηση που ειδικεύεται στο ψήσιμο του γύρου όπως ψητοπωλείο, σουβλατζίδικο, εστιατόριο ή και ξενοδοχείο. Στην κατηγορία θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε ηλεκτρικές επαγγελματικές γυριέρες ή γύρους αερίου για το καλύτερο ψήσιμο είτε χοιρινού κρέατος είτε για γύρο κοτόπουλο καθώς και τα παρελκόμενα της γυριέρας όπως ηλεκτρικό μαχαίρι γύρου. 

Προτάσεις επαγγελματικών γύρων:

Επαγγελματικά πλατώ & Πλάκες ψησίματος

Επιλέξτε επαγγελματικά πλατώ για εγγυημένη απόδοση και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών σας. Βρείτε ηλεκτρικά επαγγελματικά πλατώ και πλάκες ψησίματος κορυφαίας ποιότητας από την kitchen PRO με πολλές δυνατότητες ψησίματος για διάφορα είδη τροφίμων όπως κρέας, ψάρι, λαχανικά, πίτες κ.α. 

Προτάσεις επαγγελματικών πλατώ και πλακών ψησίματος:

Επαγγελματικά Grill - Σχάρες Ψησίματος & Σχαριέρες

Αποκτήστε την κορυφαία επαγγελματική γκριλιέρα για την επιχείρησή σας από την Kitchen Pro. Βρείτε κορυφαίας ποιότητας επαγγελματικά grill αερίου ή ηλεκτρικά γκριλ καθώς και σχαριέρες. Επιλέξτε τη σχάρα ψησίματος που ταιριάζει στην επιχείρησή σας με δυνατότητες για μονή, διπλή ή τριπλή εστία, επιδαπέδια ή επιτραπέζια, με πετροκάρβουνο ή με νερό.

Προτάσεις επαγγελματικών grill και σχαρών ψησίματος:

Σουβλακιέρες

Στην περίπτωση που η επιχείρησή σας δραστηριοποιείται στα σουβλάκια, τότε μία σουβλακιέρα θα σας διευκολύνει ιδιαίτερα και θα σας βοηθήσει να πετύχετε το τέλειο ψήσιμο στο σουβλάκι (καλαμάκι). Οι σχαριέρες για σουβλάκια διαθέτουν δυνατότητα αυτόματης περιστροφής των ψητών που τοποθετούνται σε καλαμάκι (σουβλάκι, λουκάνικο, κεμπάπ) ώστε να επιτυγχάνεται ομοιόμορφο ψήσιμο με τον λιγότερο δυνατό κόπο.   

Προτάσεις σουβλακιέρων:

Καρβουνιέρες

Βρείτε τις κορυφαίες επαγγελματικές καρβουνιέρες διεθνώς από την Kitchen Pro για κάθε επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο ψήσιμο κρέατος, ψαριού και λαχανικών όπως ψητοπωλεία, οβελιστήρια, σουβλατζίδικα, ταβέρνες, χώρους εκδηλώσεων κ.α. Μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μία μεγάλη γκάμα κορυφαίων προϊόντων σε κάθε μέγεθος και με δυνατότητα επένδυσης από πυρότουβλο. 

Προτάσεις καρβουνιέρων:

Επαγγελματικές Φριτέζες

Επιλέξτε την ιδανική επαγγελματική φριτέζα για το ψητοπωλείο σας μέσα από μία μεγάλη γκάμα κορυφαίων προϊόντων σε φριτέζες αερίου ή ηλεκτρικές φριτέζες. Οι επαγγελματικές φριτέζες δίνουν άριστο αποτέλεσμα και γεύση τόσο στις τηγανητές πατάτες όσο και σε κάθε άλλο τηγανητό φαγητό. Στην Kitchen Pro θα βρείτε αξιόπιστες επαγγελματικές φριτέζες επιδαπέδιες ή επιτραπέζιες, με αέριο ή ηλεκτρικό ρεύμα, σε κάθε μέγεθος και για κάθε ανάγκη. 

Προτάσεις επαγγελματικών φριτέζων:

Κοτοπουλιέρες

Στην περίπτωση που η επιχείρησή σας σερβίρει ψητό κοτόπουλο, μία κοτοπουλιέρα είναι το κατάλληλο επαγγελματικό μηχάνημα. Οι κοτοπουλιέρες ή Rotisserie, χαρίζουν στο κοτόπουλο και άλλα κρέατα μοναδικό ψήσιμο και εξαιρετική γεύση. Επιλέξτε ανάμεσα σε κοτοπουλιέρες αερίου ή ηλεκτρικές, με σούβλες ή και με καλαθάκια, σε διάφορα μεγέθη. 

Προτάσεις κοτοπουλιέρων:

Κοντοσουβλιέρες

Η επαγγελματική ψησταριά με σούβλες ανήκει στον απαραίτητο επαγγελματικό εξοπλισμό για κάθε ψητοπωλείο ή άλλη επιχείρησή εστίασης με ψητά στη σούβλα, όπως κοντοσούβλι, κεμπάπ, κλέφτικο, γαρδούμπες, κοκορετσάκια, κότσι κα. Βρείτε την ιδανική Κοντοσουβλιέρα για την επιχείρησή σας, ανάμεσα σε επαγγελματικές ψησταριές με σούβλες κορυφαίας ποιότητας από την kitchen PRO. Σε αυτήν την κατηγορία θα βρείτε επαγγελματικές ψησταριές με σούβλες ηλεκτρικές ή αερίου. 

Προτάσεις κοντοσουβλιέρων:

Επαγγελματικές Ψησταριές με Σούβλες

Σε αυτήν την κατηγορία θα βρείτε κορυφαίες επαγγελματικές ψησταριές με σούβλες που λειτουργούν με κάρβουνο. Είναι γνωστό ότι οι ψησταριές κάρβουνου χαρίζουν αξεπέραστη και μοναδική γεύση στο κρέας, κάνοντας τη διαφορά στο ψήσιμο. Επιλέξτε ανάμεσα σε κορυφαίες επαγγελματικές σουβλιέρες με κάρβουνο, ανάλογα με το μέγεθος που επιθυμείτε καθώς και διάφορες δυνατότητες και αξεσουάρ όπως η φούσκα, ο αποθηκευτικός χώρος, τα πόδια της ψησταριάς, οι σούβλες κ.α.

Προτάσεις επαγγελματικών ψησταριών με σούβλες:

Ψησταριές Βαγονέτα με Σούβλες

Για κορυφαίο ψήσιμο και την τέλεια βιτρίνα του καταστήματός σας, επιλέξτε μία επαγγελματική ψησταριά βαγονέτα. Οι ψησταριές βαγονέτα με σούβλες διαθέτουν μοναδικό design, είναι βολικές στη χρήση, εύκολες στη μετακίνηση και χαρίζουν εξαιρετικό γευστικό αποτέλεσμα στα ψητά σας. Βρείτε ψησταριές βαγονέτα σε διάφορα μεγέθη ανάλογα με τη χωρητικότητα σε σούβλες. 

Προτάσεις ψησταριών βαγονέτα με σούβλες:

Επαγγελματικά Ψυγεία & καταψύκτες

Επιλέξτε κορυφαίας ποιότητας επαγγελματικά ψυγεία και επαγγελματικούς καταψύκτες από την Kitchen Pro για την μέγιστη απόδοση και εργονομία στο χώρο σας. Επιλέξτε επαγγελματικά ψυγεία μέσα από μία γκάμα αξιόπιστων επαγγελματικών ψυγείων σε πολλά μεγέθη και σε κάθε μορφή έτσι ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες κάθε επιχείρησης. Στην κατηγορία θα βρείτε ψυγεία πάγκους, όρθια ψυγεία θαλάμους, ψυγεία αναψυκτικών, ψυγεία για σαλάτες, τοστ και υλικά, για κρασιά και καταψύκτες. 

Προτάσεις επαγγελματικών ψυγείων:

Ψυγεία Ωρίμανσης Κρεάτων

Κορυφαίες επιχειρήσεις εστίασης σε όλο τον κόσμο επιλέγουν Επαγγελματικά Ψυγεία Ωρίμανσης (Dry Agers) για κορυφαίο γαστρονομικό αποτέλεσμα στο κρέας. Τα Ψυγεία Ωρίμανσης χαρίζουν στο κρέας ιδανικό σίτεμα, προσφέροντας ένα πιο τρυφερό και νόστιμο πιάτο. 

Προτάσεις ψυγείων ωρίμανσης κρεάτων:

Επαγγελματικά Πλυντήρια Πιάτων & Ποτηριών

Βρείτε επαγγελματικά πλυντήρια πιάτων και επαγγελματικά πλυντήρια ποτηριών κορυφαίας ποιότητας και αντοχής. Εξοικονομήστε χρόνο και διασφαλίσετε κορυφαία υγιεινή επιλέγοντας επαγγελματικό πλυντήριο πιάτων και άλλων μαγειρικών σκευών από την kitchen PRO μέσα από μεγάλη ποικιλία αξιόπιστων προϊόντων. Αυξήστε την αποτελεσματικότητα και διάρκεια ζωής του πλυντηρίου σας επιλέγοντας επίσης επαγγελματικούς αποσκληρυντές - αφαλατωτές νερού. 

Προτάσεις επαγγελματικών πλυντηρίων πιάτων:

Ανοξείδωτες κατασκευές 

Στον απαραίτητο εξοπλισμό του ψητοπωλείου σας συμπεριλαμβάνονται και οι ανοξείδωτες κατασκευές. Στην kitchenPRO θα βρείτε ανοξείδωτες κατασκευές κορυφαίας ποιότητας για μέγιστη εργονομία, αποδοτικότητα και υγιεινή στον επαγγελματικό σας χώρο. Ανάλογα με τις ανάγκες σας επιλέξτε ανοξείδωτες κατασκευές που θα σας βοηθήσουν στην προετοιμασία φαγητού, την αποθήκευση τροφίμων, την καθαριότητα και την οργάνωση. 

Προτάσεις ανοξείδωτων κατασκευών:

Σχεδιασμός - Μελέτη Επαγγελματικής Κουζίνας

Ένα από τα σημαντικότερα βήματα για την επιτυχία της επιχείρησης σας αποτελεί η σωστή μελέτη του εξοπλισμού μαζικής εστίασης που χρειάζεστε καθώς και ο σχεδιασμός της επαγγελματικής κουζίνας ή άλλου χώρου. Διασφαλίστε την μέγιστη αποδοτικότητα και τον πλήρη εξοπλισμό της κουζίνας σας ζητώντας μία αξιόπιστη μελέτη προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας. Η Kitchen Pro βρίσκεται δίπλα σας σε κάθε σας βήμα για να δημιουργήσετε τον τέλειο επαγγελματικό χώρο.

 

 

warranty
Οι μεγαλύτεροι οίκοι του εξωτερικού είναι εδώ!

support
Άμεση τεχνική υποστήριξη

Low price
Από τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς!

Εγγραφή

KitchenPRO © 2015-2024. All rights reserved.

Designed & Developed with care by TotalWeb | Digital Marketing by kovald

+

Special Offer!