Blog

Ο απαραίτητος επαγγελματικός εξοπλισμός για ιχθυοπωλείο
Ο επαγγελματικός εξοπλισμός για ιχθυοπωλείο - ψαράδικο είναι αρκετά απλός, μιας και κυρίως επικεντρώνεται στη σωστή ψύξη και διατήρηση των ψαριών και των θαλασσινών καθώς και στην καθαριότητα του χώρου, ώστε να επιτευχθούν τα μέγιστα επίπεδα υγιεινής.

Ο απαραίτητος επαγγελματικός εξοπλισμός για κρεοπωλείο
Ο επαγγελματικός εξοπλισμός κρεοπωλείου επικεντρώνεται κυρίως γύρω από τη διατήρηση του χώρου καθαρού, ώστε να πληρούνται οι υψηλότερες προδιαγραφές υγιεινής, αλλά και τη συντήρηση των κρεάτων που προορίζονται προς άμεση πώληση ή πρόκειται να συντηρηθούν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Τι εξοπλισμό κουζίνας χρειάζεται ένα εστιατόριο;
Το άνοιγμα ενός εστιατορίου αποτελεί μια σημαντική επένδυση, καθώς ο εξοπλισμός του αποτελείται από πληθώρα συσκευών και μηχανημάτων. Επιπλέον, οι ποιοτικές προδιαγραφές του εξοπλισμού παίζουν ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στην εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης, οπότε δεν πρέπει κανείς να υπολογίζει μόνο την τιμή αλλά και πληθώρα άλλων χαρακτηριστικών που ...

5 συμβουλές για ένα επιτυχημένο εστιατόριο που πρέπει οπωσδήποτε να γνωρίζετε
Στη σημερινή εποχή, κατά την οποία μέσα σε λίγα τετραγωνικά χιλιόμετρα μιας σύγχρονης πόλης συνυπάρχουν εκατοντάδες εστιατόρια όλων των ειδών και τύπων κουζίνας και ο καταναλωτής πλέον είναι όλο και απαιτητικότερος, ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος.

Οι σημαντικότερες συμβουλές για μια αποδοτική κουζίνα ξενοδοχείου
Λίγες επιχειρήσεις εστίασης έχουν πολύ μεγάλο χώρο κουζίνας, ακριβώς επειδή επιλέγουν τον διαθέσιμο χώρο να τον αξιοποιήσουν για την υποδοχή και την εξυπηρέτηση πελατών. Αυτό παρατηρείται και στα ξενοδοχεία, διότι θεωρούν ότι δεν έχουν τον απαιτούμενο χώρο για να επιτύχουν μεγάλη παραγωγικότητα.

Πώς να καθαρίσετε μια γρανιτομηχανή βήμα βήμα
Οι γρανιτομηχανές είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς σε διάφορες επιχειρήσεις εστίασης, όπως καντίνες, καφετέριες, μπαρ και παιδότοπους.
Δείτε πώς γίνεται, ο σωστός καθαρισμός μιας γρανιτομηχανής, τι πρέπει να προσέξετε σε αυτή τη διαδικασία και πώς θα την ολοκληρώσετε γρήγορα και με ασφάλεια.

Οι 6 πιο χρήσιμες συμβουλές συντήρησης τροφίμων με ασφάλεια σε χώρους μαζικής εστίασης
Η σωστή συντήρηση τροφίμων δεν περιλαμβάνει μόνο την τοποθέτησή τους στα κατάλληλα επαγγελματικά ψυγεία. Πρέπει να ακολουθηθούν και άλλοι κανόνες που αφορούν τον χρόνο και τον τρόπο τοποθέτησής.

Οδηγός αγοράς για επαγγελματικά πλυντήρια πιάτων
Τα επαγγελματικά πλυντήρια πιάτων διαφέρουν ουσιωδώς από τα οικιακά, όχι μόνο ως προς τη χωρητικότητά τους, αλλά και ως προς την ταχύτητα και την απόδοση πλύσης. Εγγυώνται στις επαγγελματικές κουζίνες άριστες συνθήκες υγιεινής και διαχείρισης.

Πώς καθαρίζουμε μια επαγγελματική μηχανή εσπρέσσο;
Με τον τακτικό καθαρισμό της επαγγελματικής εσπρεσομηχανής, όχι μόνο ο καφές θα απελευθερώνει όλα του τα αρώματα, αλλά ταυτόχρονα η μηχανή θα μπορεί να λειτουργεί αποδοτικότερα σε καθημερινό επίπεδο και σε βάθος χρόνου.

Τα 5 κυριότερα οφέλη ανανέωσης του επαγγελματικού εξοπλισμού εστίασης
Πολλαπλά είναι πλεονεκτήματα που προσφέρει ο καινούριος επαγγελματικός εξοπλισμός εστίασης που ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις.

Οδηγός αγοράς για φούρνους εστιατορίων
Ο φούρνος είναι η καρδιά κάθε επαγγελματικής κουζίνας, οποιαδήποτε και αν είναι η δραστηριοποίηση της επιχείρησης. Η επιτυχία της κρίνεται σε τεράστιο βαθμό από τη σωστή προετοιμασία των φαγητών.

Οδηγός αγοράς για βιτρίνες τροφίμων: Όλα όσα πρέπει να προσέξετε
Οι βιτρίνες τροφίμων αποτελούν απαραίτητο μέρος του εξοπλισμού εστίασης μιας επιχείρησης, η οποία περιλαμβάνει την παρουσίαση των προϊόντων στους πελάτες.

8 συμβουλές για αγορά επαγγελματικού εξοπλισμού εστίασης
Ο εξοπλισμός εστίασης αποτελείται από πολλά επιμέρους στοιχεία, οπότε είναι σημαντικό να γνωρίζετε επακριβώς τι θα χρειαστείτε αλλά και ποια χαρακτηριστικά πρέπει να έχει αυτό.

4 συμβουλές συντήρησης επαγγελματικού εξοπλισμού εστίασης
Το να δίνετε ιδιαίτερη προσοχή στη συντήρηση του επαγγελματικού εξοπλισμού εστίασης είναι εξαιρετικά σημαντικό, έτσι ώστε να αποφύγετε έξοδα και δυσλειτουργίες που μπορεί να φτάσουν σε δυσθεώρητα ύψη.

Επαγγελματικοί φούρνοι μικροκυμάτων: Τι να προσέξετε στην αγορά τους
Διαβάστε μερικούς από τους πιο σημαντικούς παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε έναν επαγγελματικό φούρνο μικροκυμάτων για το εστιατόριο σας.

Επαγγελματικοί φούρνοι αναγέννησης & αργού μαγειρέματος: 4 λόγοι που κάθε κουζίνα τους χρειάζεται
Οι επαγγελματικοί φούρνοι αναγέννησης και αργού μαγειρέματος είναι ουσιαστικά φούρνοι, οι οποίοι μαγειρεύουν το φαγητό σε χαμηλή θερμοκρασία (90-130 βαθμοί Κελσίου) για πολλές ώρες.

Επαγγελματικά ψυγεία ξηρής ωρίμανσης: Τι είναι & γιατί είναι απαραίτητα
Για εμπορική χρήση είναι απαραίτητα τα επαγγελματικά ψυγεία Dry Ager, τα οποία εγγυώνται τη σωστή και ασφαλή ωρίμανση του κρέατος, έτσι ώστε να μπορεί να προσφερθεί στους πελάτες στην υψηλότερη ποιότητα.

Επαγγελματικά ψυγεία κρασιών: Όσα πρέπει να γνωρίζετε
Αν η επιχείρησή σας προσφέρει κρασί, τότε τα επαγγελματικά ψυγεία συντήρησης και προβολής κρασιών θα κάνουν τη διαφορά και θα αναδείξουν τον επαγγελματισμό σας και τη μέγιστη προσοχή σας σε ό,τι αξίζει.

Επαγγελματικά ψυγεία ψαριών: Αναλυτικός οδηγός αγοράς
Τα επαγγελματικά ψυγεία ψαριών κατασκευάζονται από ανοξείδωτο χάλυβα υψηλής ποιότητας και διαθέτουν μια πληθώρα χαρακτηριστικών ανάλογα με τις ανάγκες κάθε επιχείρησης.

4 πλεονεκτήματα που έχουν οι ανοξείδωτες κατασκευές στις επαγγελματικές κουζίνες
Ο εξοπλισμός κουζίνας δεν περιλαμβάνει μόνο τις επαγγελματικές ηλεκτρικές συσκευές, όπως τους φούρνους, τα πλυντήρια και τα ψυγεία. Φυσικά, αυτά είναι εξαιρετικά σημαντικά και τείνουμε να δίνουμε όλη μας την προσοχή εκεί.

Επαγγελματικός εξοπλισμός: Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τους λιποσυλλέκτες
Εφόσον, λοιπόν, σκέφτεστε να ανοίξετε επιχείρηση εστίασης, τότε πρέπει να γνωρίζετε κάποια σημαντικά στοιχεία για τους λιποσυλλέκτες, ώστε να είστε ενήμεροι για τη διαχείρισή τους και τις υποχρεώσεις σας.

Επαγγελματικοί φούρνοι ατμού αέρα: Τι είναι & ποια τα πλεονεκτήματά τους για μαγείρεμα ακριβείας
Ιδανικοί για επιχειρήσεις εστίασης αλλά και για νοικοκυριά που θέλουν να πετύχουν το κάτι παραπάνω στη μαγειρική τους, οι φούρνοι ατμού αέρα έχουν μια σειρά από πολύ ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά που πρέπει να γνωρίζετε.

Τι είναι τα επαγγελματικά πλυντήρια πιάτων τούνελ & ποια τα πλεονεκτήματά τους;
Τα επαγγελματικά πλυντήρια πιάτων τούνελ ονομάζονται έτσι, γιατί δεν έχουν το συνηθισμένο παραλληλόγραμμό σχήμα που έχουν τα υπόλοιπα.

Γιατί οι αποσκληρυντές νερού είναι απαραίτητοι για τα επαγγελματικά πλυντήρια πιάτων
Η αποδοτικότητα, η καλή λειτουργία και η μακροζωία του πλυντηρίου μπορεί να επηρεαστεί από τα άλατα που υπάρχουν στο νερό του δικτύου.

Ψυχόμενες βιτρίνες τροφίμων: Ποιες επιλογές έχετε για την παρουσίαση γλυκών
Οι ψυχόμενες βιτρίνες τροφίμων έχουν το εξαιρετικό πλεονέκτημα ότι παρουσιάζουν με ελκυστικό προς τον πελάτη τρόπο διάφορα προϊόντα, τα οποία είναι ευπαθή και διαφορετικά θα έπρεπε να βρίσκονται στο ψυγείο.

Επαγγελματικά ψυγεία παγωτού: Όσα πρέπει να προσέξετε στην αγορά τους
Τα επαγγελματικά ψυγεία παγωτού χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, στις βιτρίνες που προορίζονται για παρουσίαση του παγωτού στους πελάτες, και στα ψυγεία-καταψύκτες για την αποθήκευση του παγωτού.

Εξοπλισμός κουζίνας: Τι να προσέξετε στην επιλογή ζαμπονομηχανής
Οι ζαμπονομηχανές αποτελούν ένα κλασικό παράδειγμα συσκευής, όπου πρέπει να γνωρίζετε από την αρχή τι χρήση θα της κάνετε και υπό ποιες συνθήκες. Η αγορά ενός ακατάλληλου μοντέλου όχι μόνο δεν θα είναι βολική, αλλά κατά πάσα πιθανότητα δεν θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και θα χαλάσει αμέσως

Ανοξείδωτες κατασκευές: Πώς να επιλέξετε λάντζες και νεροχύτες
Οι ανοξείδωτες κατασκευές έχουν το εκπληκτικό πλεονέκτημα της αντιμικροβιακής προστασίας στις επιφάνειές τους, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για επιχειρήσεις εστίασης. Επιπλέον, καθαρίζονται εύκολα και είναι πολύ ανθεκτικές σε ρωγμές, σκουριές κλπ.

Εξοπλισμός κουζίνας: Οδηγός αγοράς για μπλέντερ
Ο εξοπλισμός κουζίνας αποτελείται από πολλές διαφορετικές συσκευές. Όταν καταλήξετε στις βασικές από αυτές, όπως τα ψυγεία και τους φούρνους, τότε έρχεται η σειρά των μικρότερων και πιο περιφερειακών, αλλά εξίσου σημαντικών συσκευών.

Επαγγελματικοί φούρνοι πίτσας: 7 σημεία για τη σωστή αγορά
Οι επαγγελματικοί φούρνοι χωρίζονται σε δύο μεγάλες κατηγορίες. Τους συμβατικούς φούρνους και τους χτιστούς παραδοσιακούς θολωτούς φούρνους πίτσας

Επαγγελματικοί φούρνοι Convection: Οδηγός αγοράς
Οι επαγγελματικοί φούρνοι Convection συχνά ονομάζονται και φούρνοι ανεμιστήρα, καθώς μαγειρεύουν με ομοιόμορφη θερμοκρασία σε όλο τον θάλαμο, ανεξάρτητα από το πού τοποθετείται το φαγητό μέσα σε αυτόν.

Επαγγελματικά ψυγεία: Οι κυριότεροι τύποι & τα χαρακτηριστικά τους
Η διαφορά των επαγγελματικών συσκευών από τις οικιακές είναι ότι βγαίνουν σε πολλούς διαφορετικούς τύπους με ποικιλία χαρακτηριστικών, έτσι ώστε να καλύψουν με ακρίβεια τις ανάγκες κάθε επιχείρησης.

Επαγγελματικά ψυγεία: 7 χαρακτηριστικά που πρέπει να προσέξετε στην αγορά τους
Το ψυγείο αποτελεί μία από τις κυριότερες συσκευές σε μια επιχείρηση. Όχι μόνο επειδή εγγυάται την υγιεινή και την ασφάλεια των τροφίμων. Αλλά και επειδή οποιαδήποτε δυσλειτουργία σε αυτό μπορεί να σημαίνει την απώλεια προμηθειών και φυσικά τεράστια προβλήματα από άποψη κόστους και λειτουργίας της επιχείρησης.

Επαγγελματικά πλυντήρια πιάτων: Τα κύρια χαρακτηριστικά τους & η διαφορά τους από τα οικιακά
Ας δούμε παρακάτω ποια ακριβώς είναι τα χαρακτηριστικά των επαγγελματικών πλυντηρίων που τα διαφοροποιούν από τα οικιακά.

Επαγγελματικοί φούρνοι Μαγειρικής & Γαστρονομίας: Πώς θα επιλέξετε τους καλύτερους για την επιχείρησή σας
Σε ένα εστιατόριο, η επιλογή του κατάλληλου επαγγελματικού φούρνου είναι το κλειδί για τη βελτίωση της λειτουργικότητας της κουζίνας σας και φυσικά την παροχή των καλύτερων πιάτων στους πελάτες.

Εξοπλισμός κουζίνας: Πώς θα πετύχετε υψηλή λειτουργικότητα και αποδοτικότητα
Μεγάλο ρόλο παίζει ο επαγγελματικός εξοπλισμός που επιλέγει κάθε επιχειρηματίας. Ο εξοπλισμός κουζίνας συναρτάται όχι μόνο με την ασφάλεια και την υψηλή ποιότητα των προϊόντων, αλλά και με την εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης.

Επαγγελματικά ψυγεία-βιτρίνες: Τα 3 στοιχεία που πρέπει να προσέξετε για τη σωστή αγορά
Τα επαγγελματικά ψυγεία βγαίνουν σε διάφορους τύπους ανάλογα με το προϊόν, το οποίο συντηρούν. Πρόκειται για τον σημαντικότερο ίσως κρίκο στην αλυσίδα της διατήρησης των τροφίμων αναλλοίωτων, ώστε να διασφαλίζεται η άριστη υγιεινή του καταστήματος.

Επαγγελματικά ψυγεία ταχείας ψύξης: Τα 4 εντυπωσιακά πλεονεκτήματά τους για ένα εστιατόριο
Τα επαγγελματικά ψυγεία αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο στον εξοπλισμό εστίασης ακριβώς για αυτό το λόγο, καθώς η σωστή συντήρηση των τροφίμων εξαρτάται άμεσα από αυτά.
-500x400.jpg)
Οι κορυφαίοι φούρνοι ατμού αέρα (Combi Steamer) GIORIK Ιταλίας αποκλειστικά από την KitchenPRO
Ο φούρνος GIORIK: Μαγειρεύει, Ψήνει, Τηγανίζει, Βράζει, ως ατμομάγειρας κάθε είδος φαγητού αυτόματα, επιλέγοντας απλά από την οθόνη αφής το είδος του προϊόντος που θα μαγειρέψουμε.!

Παραδοσιακός Θολωτός Ιταλικός Φούρνος Πίτσας PULCINELLA BABY
Παραδοσιακός Θολωτός Ιταλικός Φούρνος Πίτσας PULCINELLA BABY από την KitchenPRO!