Ανακαινίζετε ή Κατασκευάζετε επαγγελματική κουζίνα; Αναλαμβάνουμε τo σχεδιασμό επαγγελματικής κουζίνας και τη μελέτη εξοπλισμού μαζικής εστίασης. Δείτε περισσότερα >

 

Ανοξείδωτες κατασκευές: Πώς να επιλέξετε λάντζες και νεροχύτες

22
Jun
2021

Οι ανοξείδωτες κατασκευές έχουν το εκπληκτικό πλεονέκτημα της αντιμικροβιακής προστασίας στις επιφάνειές τους, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για επιχειρήσεις εστίασης. Επιπλέον, καθαρίζονται εύκολα και είναι πολύ ανθεκτικές σε ρωγμές, σκουριές κλπ.

Έτσι, σε μεγάλο βαθμό ο εξοπλισμός εστίασης αποτελείται από ανοξείδωτες κατασκευές, όπως ερμάρια και λάντζες. Οι επιλογές εδώ είναι πολλές ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησης και τη λειτουργικότητα στην κουζίνα.

Στο παρόν άρθρο μπορείτε να διαβάσετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις λάντζες και τους νεροχύτες, ώστε να κάνετε την κατάλληλη επιλογή.

 

Αριθμός λεκανών

Λάντζα Κλειστή 110 εκ. με 2 Λεκάνες Κέντρο

Ο αριθμός των λεκανών που θα χρειαστείτε θα καθοριστεί από τις εργασίες που θα γίνονται στη λάντζα. Αν αυτή έχει μία λεκάνη, τότε χρησιμεύει για πλύση χεριών ή ξέβγαλμα, αλλά όχι για πλύσιμο, καθώς δεν υπάρχει χώρος για τα καθαρά σκεύη. Από την άλλη, οι λάντζες με δύο λεκάνες είναι ιδανικές για καθαρισμό λαχανικών, προετοιμασία και απόψυξη τροφίμων.

Ο νεροχύτης με τρεις λεκάνες είναι ο πλέον κατάλληλος, για να πλένετε, να ξεπλένετε και να ακουμπάτε όλα τα πιάτα και σκεύη με άνεση και τη μέγιστη υγιεινή. Επιπλέον, δίνει τη δυνατότητα για διαχωρισμό τους, όμως έχει το μειονέκτημα ότι πιάνει πολύ χώρο.

 

Χρήση

Λάντζα Κλειστή 160 εκ με 1 Λεκάνη

Προτού αγοράσετε μια λάντζα, είναι πολύ βασικό να γνωρίζετε για ποιον σκοπό θα τη χρησιμοποιήσετε. Ανάλογα θα επιλέξετε και το μέγεθός της, τον αριθμό λεκανών κλπ.

Έτσι, μπορεί να χρησιμεύσει ως σημείο για την πλύση χεριών ή για το πλύσιμο και την προετοιμασία των φαγητών. Φυσικά, ο κύριος ρόλος του νεροχύτη είναι το πλύσιμο των πιάτων, όμως εκεί υπάρχουν ειδικές προϋποθέσεις διαστάσεων ως προς το μήκος, το βάθος κλπ.

 

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Οι λάντζες βγαίνουν μαζί με διάφορα πρόσθετα εξαρτήματα, όπως πολλαπλές βρύσες, ποδοβαλβίδες ή κάλυμμα στη μία λεκάνη, για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως επιπλέον επιφάνεια. Πρόκειται για εξαρτήματα που εξασφαλίζουν τη μέγιστη υγιεινή και λειτουργικότητα της λάντζας ανάλογα φυσικά με τη χρήση της.

Για παράδειγμα, αν η λάντζα χρησιμοποιείται για την πλύση χεριών, είναι απαραίτητη η ποδοβαλβίδα. Από την άλλη, σε μια μικρή κουζίνα μια λάντζα με τρεις λεκάνες μπορεί να γίνει πιο λειτουργική και άνετη, αν της προστεθεί κάλυμμα που την κάνει πιο πολυχρηστική.

Δείτε τη μεγάλη ποικιλία σε ανοξείδωτες κατασκευές εστίασης από την KitchenPRO.

 

 

warranty
Οι μεγαλύτεροι οίκοι του εξωτερικού είναι εδώ!

support
Άμεση τεχνική υποστήριξη

Low price
Από τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς!

Εγγραφή

KitchenPRO © 2015-2024. All rights reserved.

Designed & Developed with care by TotalWeb | Digital Marketing by kovald

+

Special Offer!