Ανακαινίζετε ή Κατασκευάζετε επαγγελματική κουζίνα; Αναλαμβάνουμε τo σχεδιασμό επαγγελματικής κουζίνας και τη μελέτη εξοπλισμού μαζικής εστίασης. Δείτε περισσότερα >

 

Εξοπλισμός για Gelateria / Παγωτατζίδικο

Εξοπλισμός για Gelateria / Παγωτατζίδικο

Βρείτε εύκολα όλο τον επαγγελματικό εξοπλισμό που χρειάζεται το παγωτατζίδικο - gelateria σας σε μία γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας και εξαιρετικής αντοχής από την Κitchen PRO. Επιλέξτε τα προϊόντα που θα απογειώσουν τη γεύση του παγωτού σας και θα σας προσφέρουν σταθερότητα και αντοχή ανά τα χρόνια. Για να ανοίξει κάποιος μία Gelateria - Παγωτατζίδικο θα χρειαστεί σίγουρα τα παρακάτω:

Βιτρίνες Παγωτού

Επαγγελματικές βιτρίνες παγωτού από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές παγκοσμίως που θα καλύψουν τις ανάγκες κάθε επιχείρησης. Στην Kitchen PRO θα βρείτε μεγάλη γκάμα σε βιτρίνες παγωτού σε διάφορα μεγέθη, είδη και σχέδια ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησής σας. Η λειτουργία τους είναι είτε με στατική ψύξη για οικονομική χρήση είτε με βεβιασμένη ψύξη για άριστη αποδοτικότητα που διατηρεί το παγωτό μαλακό και αναλλοίωτο. 

Προτάσεις βιτρίνων παγωτού:

Μηχανές παραγωγής Σκληρού Παγωτού

Επαγγελματικές Μηχανές Παστερίωσης και Παραγωγής Παγωτού κορυφαίας ποιότητας σε συμφέρουσες τιμές. Εξοπλίστε την επιχείρησή σας με μηχανές παγωτού με εξαιρετικό και σταθερό αποτέλεσμα στο λιγότερο δυνατό χρόνο. Στην kitchenPRO θα βρείτε μεγάλη γκάμα προϊόντων για να επιλέξετε αυτό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της επιχείρησής σας. 

Προτάσεις μηχανών παραγωγής σκληρού παγωτού:

Μηχανές Παραγωγής Παγωτού Soft

Επαγγελματικές μηχανές μαλακού παγωτού (soft) Ιταλικής κατασκευής και εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής. Στην KitchenPRO θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε μηχανές παραγωγής soft παγωτού σε διάφορα μεγέθη και χαρακτηριστικά αποδοτικότητας και ισχύος, ώστε να επιλέξτε αυτήν που καλύπτει τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Προτάσεις μηχανών παραγωγής παγωτού soft:

Παστεριωτές Γάλακτος

Επαγγελματικές μηχανές παστερίωσης γάλακτος απαραίτητες για την παρασκευή παγωτού και γιαουρτιού σε ασυναγώνιστες τιμές. Επιλέξτε από την Kitchen PRO τον παστεριωτή που ταιριάζει στην Gelateria ή το παγωτατζίδικό σας μέσα από μία γκάμα προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας. 

Προτάσεις παστεριωτών γάλατος:

Βραστήρες Παγωτού

Επαγγελματικοί βραστήρες Παγωτού, απαραίτητοι για την παραγωγή παγωτών. Επιλέξτε βραστήρα ζαχαροπλαστικής από την kitchen PRO για να είστε σίγουροι για την ποιότητα και την αντοχή του εξοπλισμού σας. 

Προτάσεις βραστήρων παγωτού:

Ψυγεία Αποθήκευσης Παγωτού

Επαγγελματικά ψυγεία θάλαμοι ειδικά σχεδιασμένα για την αποθήκευση παγωτού από την kitchen PRO. Επιλέξτε ψυγεία αποθήκευσης παγωτού κορυφαίας ποιότητας, με ειδικές θέσεις αποθήκευσης του παγωτού για να τοποθετείτε τις διαφορετικές γεύσεις. 

Προτάσεις ψυγείων αποθήκευσης παγωτού:

Βαφλιέρες Επαγγελματικές

Επαγγελματικές βαφλιέρες ψησίματος σε μεγάλη ποικιλία και πληθώρα χαρακτηριστικών από την Kitchen PRO. Στην κατηγορία θα βρείτε επαγγελματικές βαφλιέρες άριστης ποιότητας για βάφλες με ομοιόμορφο ψήσιμο και ασυναγώνιστη γεύση. Επιλέξτε τη βαφλιέρα που ταιριάζει στην επιχείρησή σας επιλέγοντας με στρογγυλή ή τετράγωνη πλάκα, μαργαρίτα, περιστρεφόμενη ή με βάση για ξυλάκια. 

Προτάσεις επαγγελματικών βαφλιέρων:

Σχεδιασμός - Μελέτη Επαγγελματικής Κουζίνας

Στην KitchenPRO βρισκόμαστε δίπλα σας σε κάθε σας βήμα. Σχεδιάστε τον ιδανικό επαγγελματικό χώρο με τον απαραίτητο επαγγελματικό εξοπλισμό που θα σας λύσει τα χέρια και θα σταθεί δίπλα σας στις πιο δύσκολες στιγμές. Με εμπειρία μεγαλύτερη από 20 χρόνια στο σχεδιασμό επαγγελματικών χώρων, μπορούμε να σας βοηθήσουμε στη μελέτη και τον σχεδιασμό της ιδανικής κουζίνας. 

 

 

warranty
Οι μεγαλύτεροι οίκοι του εξωτερικού είναι εδώ!

support
Άμεση τεχνική υποστήριξη

Low price
Από τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς!

Εγγραφή

KitchenPRO © 2015-2024. All rights reserved.

Designed & Developed with care by TotalWeb | Digital Marketing by kovald

+

Special Offer!