Εξοπλισμός για Gelateria / Παγωτατζίδικο - Συσκευές & Βιτρίνες παγωτού

Για τον εξοπλισμό της Gelateria - Παγωτατζίδικο και για την παρασκευή παγωτού χρειάζονται οι παρακάτω συσκευές ώστε να έχετε ολοκληρωμένο εξοπλισμό για παγωτατζίδικο / Gelateria.
Συσκευές παστερίωσης - παστεριωτές γάλακτος
Η παστερίωση του γάλατος είναι απαραίτητη ώστε να γίνει η καταστροφή των βλαπτικών μικροοργανισμών και το μίγμα να γίνει ομογενοποιημένο και πιο γευστικό.
Δείτε συσκευές παστερίωσης και βραστήρες ζαχαροπλαστικής
Μηχανές παρασκευής παγωτού / παγωτομηχανές
Τι γίνεται μετά την παστερίωση; Παίρνεις το μίγμα, προσθέτεις τις γεύσεις που επιθυμείς, όπως και το αλάτι, τα λιπαρά και τα σάκχαρα που κρίνεις ότι απαιτούνται. Στη συνέχεια, τοποθετείς το μίγμα στην παγωτομηχανή για περίπου 10 λεπτά ώστε να παρασκευαστεί το παγωτό.
Δείτε μηχανές παρασκευής παγωτού / παγωτομηχανές
Καταψύκτες παγωτού / Blast Chillers - Shock Freezers
Κατόπιν βάζεις το μίγμα στην κατάψυξη: Περίπου για 10 λεπτά στους -30 βαθμούς Κελσίου, για ακόμη 10 λεπτά στους -20 βαθμούς Κελσίου και τέλος, για 10 λεπτά στους -18 βαθμούς Κελσίου.
Δείτε Blast Chillers-Shock Freezers Παγωτού & Frozen Yogurt
Βιτρίνες Παγωτού
Μετά, το παγωτό έρχεται στη βιτρίνα του καταστήματος και είναι έτοιμο για σερβίρισμα.
Δείτε βιτρίνες παγωτού και επιλέξτε με βάση τις γεύσεις που προσφέρετε
- Βιτρίνες παγωτού με 4 έως 6 λεκανάκια
- Βιτρίνες παγωτού με 7 έως 8 λεκανάκια
- Βιτρίνες παγωτού με 9 έως 10 λεκανάκια
- Βιτρίνες παγωτού με 11 έως 12 λεκανάκια
- Βιτρίνες παγωτού με 13 έως 14 λεκανάκια
- Βιτρίνες παγωτού με 15 έως 16 λεκανάκια
- Βιτρίνες παγωτού με 18 έως 20 λεκανάκια
- Βιτρίνες παγωτού με 24 λεκανάκια