Ανακαινίζετε ή Κατασκευάζετε επαγγελματική κουζίνα; Αναλαμβάνουμε τo σχεδιασμό επαγγελματικής κουζίνας και τη μελέτη εξοπλισμού μαζικής εστίασης. Δείτε περισσότερα >

 

Επαγγελματικός εξοπλισμός καφετέριας και μπαρ

Επαγγελματικός εξοπλισμός καφετέριας και μπαρ

Επαγγελματικός εξοπλισμός κορυφαίας ποιότητας για το Cafe, το Bar ή το Αναψυκτήριό σας. Στην kitchenPRO θα βρείτε προϊόντα από τους κορυφαίους κατασκευαστές παγκοσμίως για να μπορέσετε να εξοπλίσετε σωστά την επιχείρησή σας.

Μηχανές Καφέ Espresso

Ο εσπρέσο αποτελεί τον πιο δημοφιλή καφέ στην Ελλάδα. Αποκτήστε τις πιο μοντέρνες, κομψές και τεχνολογικά εξελιγμένες μηχανές καφέ espresso για να γίνετε γνωστοί για το τέλειο εσπρεσάκι και freddo espresso που προσφέρετε. Στην KitchenPRO θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε αξιόπιστες επαγγελματικές μηχανές καφέ espresso ανάλογα με τις ανάγκες σας. Όλες οι εσπρεσσομηχανές που θα βρείτε χαρακτηρίζονται από άριστη ποιότητα και ευκολία χρήσης ενώ έχουν κατασκευαστεί από τις μεγαλύτερες εταιρείες διεθνώς (όπως η WEGA), ώστε να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις της επιχείρησής σας για πολλά χρόνια. 

Προτάσεις μηχανών καφέ espresso:

Μύλοι καφέ Espresso

Οι επαγγελματικοί μύλοι κοπής και άλεσης καφέ είναι απαραίτητοι για κάθε επαγγελματία barista που θέλει να σερβίρει καφέ εξαιρετικής ποιότητας και μοναδικής γευστικής εμπειρίας. Βρείτε τους κορυφαίους επαγγελματικούς μύλους καφέ espresso της αγοράς σε προνομιακές τιμές. Στην επιλογή σας, θα σας βοηθήσει να γνωρίζετε το budget σας, τα είδη καφέ που θέλετε να επεξεργάζεται ταυτόχρονα ο μύλος σας, την ακρίβεια στην άλεση του καφέ και στη ρύθμιση δόσης, τη χωρητικότητα του δοχείου, το μέγεθος και βάρος του μύλου και άλλους παράγοντες όπως το πόσο εξελιγμένο τεχνολογικά είναι το μοντέλο, τις δυνατότητες που δίνει, την ποιότητα στην κοπή και την άλεση του καφέ και άλλα. 

Προτάσεις μύλων καφέ espresso:

Επαγγελματικές Φραπιέρες

Η φραπιέρα αποτελεί αναπόσπαστο επαγγελματικό εξοπλισμό για κάθε καφετέρια. Βρείτε ανθεκτικές φραπεδιέρες υψηλής ποιότητας σε εξαιρετικές τιμές που θα καλύψουν τις ανάγκες της επιχείρησης σας. 

Προτάσεις επαγγελματικών φραπιέρων:

Επαγγελματικά Blender

Το επαγγελματικό blender αποτελεί απαραίτητο εργαλείο για την επιχείρηση cafe - bar σας αν θέλετε να προσφέρετε κρύα ροφήματα που απαιτούν θρυμματισμό του πάγου όπως smoothies, milkshakes ή cocktails. Επιλέξτε επαγγελματικό μπλέντερ από την Kitchen PRO για να δημιουργήσετε τα πιο απολαυστικά κρύα ροφήματα στον μικρότερο δυνατό χρόνο και να είστε σίγουροι για την ποιότητα του εξοπλισμού σας. 

Προτάσεις επαγγελματικών blender:

Επαγγελματικοί Στίφτες πορτοκαλιών

Στην κατηγορία θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από επαγγελματικούς στίφτες για πορτοκάλια, λεμόνια και άλλα εσπεριδοειδή, κορυφαίας ποιότητας και αντοχής. Το είδος του στίφτη που θα επιλέξετε για την καφετέρια, το μπαρ ή το αναψυκτήριό σας εξαρτάται από αρκετούς παράγοντες όπως τον όγκο παραγωγής που θέλετε να βγάζει, το μέγεθος του μηχανήματος, την ευκολία στη χρήση του και στον καθαρισμό του, την ισχύ του αλλά και την ποιότητα του χυμού, αφού υπάρχουν στίφτες με μηχανισμούς που αποφεύγουν το την επαφή με τη φλούδα του πορτοκαλιού και κατά συνέπεια το πίκρισμα του χυμού. 

Προτάσεις επαγγελματικών στιφτών πορτοκαλιών:

Επαγγελματικοί Αποχυμωτές

Βρείτε μεγάλη ποικιλία σε επαγγελματικούς αποχυμωτές κορυφαίας ποιότητας από την Kitchen PRO. Οι αποχυμωτές θα σας ανοίξουν το δρόμο προς την παραγωγή μιας τεράστιας γκάμας φρέσκων χυμών φρούτων και λαχανικών, εύκολα και γρήγορα. Επιλέξτε τον αποχυμωτή που ταιριάζει στις ανάγκες σας, λαμβάνοντας υπόψη κριτήρια όπως η απόδοση, η αθόρυβη λειτουργία, η ευκολία στη χρήση και στον καθαρισμό, το κόστος του αποχυμωτή αλλά και ο όγκος παραγωγής σας και άλλες απαιτήσεις της επιχείρησης σας. 

Προτάσεις επαγγελματικών αποχυμωτών:

Επαγγελματικές Τοστιέρες

Το τοστ αποτελεί αγαπημένο σνακ στην Ελλάδα, για αυτό και η επαγγελματική τοστιέρα είναι απαραίτητη για κάθε επιχείρηση cafe, snack bar και αναψυκτήριο. Στην kitchen PRO θα βρείτε επαγγελματικές τοστιέρες εξαιρετικής ποιότητας που καλύπτουν τις ανάγκες κάθε επιχείρησης. Μπορείτε να επιλέξετε τοστιέρα λείας πλάκας ή ραβδωτής πλάκας, μονή ή διπλή, με κεραμική πλάκα ή με πλάκα από μαντέμι. 

Προτάσεις επαγγελματικών τοστιέρων:

Επαγγελματικά Ψυγεία & καταψύκτες

Αν διαθέτετε επιχείρηση καφέ μπαρ τότε σίγουρα θα χρειαστείτε επαγγελματικά ψυγεία.  Στην KitchenPRO θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε επαγγελματικά ψυγεία βιτρίνες για αναψυκτικά και μπουκάλια κορυφαίας ποιότητας, άψογης αισθητικής και άριστης εργονομίας. Επιλέξτε τα κατάλληλα ψυγεία συντήρησης αναψυκτικών για την επιχείρησή σας σε μια μεγάλη γκάμα σε μεγέθη και σχέδια από τους κορυφαίους κατασκευαστές παγκοσμίως. 

Προτάσεις επαγγελματικών ψυγείων και καταψυκτών:

Βιτρίνες Προβολής

Ψυχόμενες και θερμαινόμενες βιτρίνες κορυφαίας ποιότητας από τους καλύτερους κατασκευαστές παγκοσμίως σε μοναδικές τιμές για τη σωστή συντήρηση και εντυπωσιακή παρουσίαση των σνακ, σφολιατοειδών και άλλων τροφίμων της καφετέριας ή του αναψυκτηρίου σας. 

Προτάσεις βιτρίνων προβολής:

Συρταριέρες καφέ

Οι συρταριέρες καφέ τοποθετούνται συνήθως κάτω από την μηχανή espresso και διευκολύνουν ιδιαίτερα τη ροή εργασίας αφού μπορεί κανείς με μία κίνηση να πετάξει τα υπολείμματα καφέ. 

Προτάσεις συρταριέρων καφέ:

Μηχανές Παγοκύβων - Παγομηχανές

Βρείτε τις κορυφαίες παγομηχανές της αγοράς για να έχετε τον τέλειο και απαραίτητο πάγο για την επιχείρηση καφέ μπαρ ή το αναψυκτήριό σας.  

Προτάσεις μηχανών παγοκύβων - παγομηχανών:

Επαγγελματικά Πλυντήρια Πιάτων & Ποτηριών

Επαγγελματικά πλυντήρια πιάτων και ποτηριών κορυφαίας ποιότητας για τη μέγιστη εξοικονόμηση χρόνου και άψογη υγιεινή. Βρείτε το επαγγελματικό πλυντήριο που χρειάζεται η επιχείρησή σας μέσα από τη μεγάλη ποικιλία επαγγελματικών πλυντηρίων πιάτων & ποτηριών της kitchenPRO. 

Προτάσεις επαγγελματικών πλυντηρίων πιάτων και ποτηριών:

Ανοξείδωτες κατασκευές 

Η καφετέρια, το μπαρ ή το αναψυκτήριό σας θα χρειαστεί ανοξείδωτες κατασκευές, που θα σας βοηθήσουν στην προετοιμασία, την αποθήκευση, την καθαριότητα και την οργάνωση. Στην kitchenPRO θα βρείτε ανοξείδωτες κατασκευές κορυφαίας ποιότητας για μέγιστη εργονομία, αποδοτικότητα και υγιεινή στον επαγγελματικό σας χώρο. 

Προτάσεις ανοξείδωτων κατασκευών:

Σχεδιασμός - Μελέτη Επαγγελματικής Κουζίνας

Για τον σωστό σχεδιασμό και υπολογισμό του επαγγελματικού εξοπλισμού που θα χρειαστείτε απευθυνθείτε στην kitchenPRO. Η σωστή μελέτη του χώρου και του εξοπλισμού της επιχείρησης σας είναι πολύ σημαντική για την επιτυχία της. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό της kitchenPRO θα σας βοηθήσει στην μελέτη της ιδανικής επαγγελαμτικής κουζίνας και στο σχεδιασμό της. 

 

 

warranty
Οι μεγαλύτεροι οίκοι του εξωτερικού είναι εδώ!

support
Άμεση τεχνική υποστήριξη

Low price
Από τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς!

Εγγραφή

KitchenPRO © 2015-2024. All rights reserved.

Designed & Developed with care by TotalWeb | Digital Marketing by kovald

+

Special Offer!