Ανακαινίζετε ή Κατασκευάζετε επαγγελματική κουζίνα; Αναλαμβάνουμε τo σχεδιασμό επαγγελματικής κουζίνας και τη μελέτη εξοπλισμού μαζικής εστίασης. Δείτε περισσότερα >

 

Επαγγελματικός Εξοπλισμός για Ασιατικά Εστιατόρια

Επαγγελματικός Εξοπλισμός για Ασιατικά Εστιατόρια

Εδώ θα βρείτε όλο τον απαραίτητο επαγγελματικό εξοπλισμό που θα χρειαστείτε για το ασιατικό εστιατόριό σας. Εξοπλίστε το κινέζικο, ιαπωνικό, σούσι, ταϊλανδέζικο ή άλλο ασιατικό εστιατόριό σας μέσα από μια τεράστια γκάμα προϊόντων κορυφαίας ποιότητας και εξαιρετικής αντοχής από τους μεγαλύτερους οίκους διεθνώς, σε συμφέρουσες τιμές.  Στον εξοπλισμό που θα χρειαστείτε για το Ασιατικό ή Κινέζικο Εστιατόριό σας περιλαμβάνονται:

Επαγγελματικά WOK

Οι εστίες Wok αποτελούν απαραίτητο εξοπλισμό στην ασιατική κουζίνα. Εξοπλίστε το ασιατικό εστιατόριό σας με ειδικές εστίες υψηλής απόδοσης, που θερμαίνουν ομοιόμορφα το wok, επιτρέποντας γρήγορο και άψογο μαγείρεμα. Τα γουόκ χρησιμοποιούνται σε μια σειρά από διαφορετικές κινέζικες τεχνικές μαγειρικής, όπως το τηγάνισμα με ανακάτεμα (stir frying), το τηγάνισμα στον ατμό, το τηγάνισμα, το βαθύ τηγάνισμα, το ποσέ, το βράσιμο, το ψήσιμο, το τσιγάρισμα, η παρασκευή σούπας, το κάπνισμα του φαγητού και πολλά άλλα. Μπορείτε να επιλέξετε με έναν, δύο ή τρεις καυστήρες καθώς και μονή, διπλή, τριπλή, τετραπλή εστία ή να κάνετε ειδική παραγγελία, ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Προτάσεις επαγγελματικών WOK:

Teppanyaki

Στην κατηγορία θα βρείτε πλατώ Teppanyaki για ιαπωνικό παραδοσιακό μαγείρεμα σε τεπανγιάκι. Είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα, εύκολα στον καθαρισμό, διαθέτουν υψηλή θερμική αγωγιμότητα και είναι οικονομικά στην κατανάλωση ενέργειας. Επιλέξτε το Teppanyaki που καλύπτει τις ανάγκες του εστιατορίου σας. 

Προτάσεις Teppanyaki:

Robata - Yakitori - Hibachi

Οι ψησταριές Robata έχουν τις ρίζες τους στην αρχαία Ιαπωνία και αποτελούν ολοένα και αυξανόμενη τάση στις επαγγελματικές κουζίνες ανά τον κόσμο. Πρόκειται για μαγειρική με κάρβουνα σε μία φαρδιά εστία, που μοιάζει με μπάρμπεκιου και χρησιμοποιούνται συχνά για ψήσιμο μπροστά στους πελάτες. Οι ψησταριές Hibachi και Yakitori είναι κομψές επιτραπέζιες ψησταριές που προορίζονται για επαγγελματική χρήση στην κουζίνα ή και μαγείρεμα μπροστά στον πελάτη. Το κουτί της εστίας διαχωρίζεται από το πλαίσιο, ώστε να μπορείτε να τα τοποθετήσετε πάνω σε ένα ανοξείδωτο τραπέζι χωρίς να ανησυχείτε ότι θα κιτρινίσει. Συγκεκριμένα, η ψησταριά Hibachi είναι μια μικρή ψησταριά με πολλή δύναμη, ο κομψός σχεδιασμός της οποίας την καθιστά κατάλληλη και για ψήσιμο στο πλάι του τραπεζιού. Η ψησταριά Yakitori διαθέτει τα ίδια χαρακτηριστικά αλλά η διαφορά της είναι ότι έχει διπλάσια περιοχή ψησίματος και έτσι είναι κατάλληλη για μεγαλύτερους όγκους κρέατος και ψαριού.

Προτάσεις Robata - Yakitori - Hibachi:

Βιτρίνες Sushi

  Επαγγελματικές βιτρίνες sushi από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές παγκοσμίως σε εκπτωτικές τιμές. Στην KitchenPRO θα βρείτε μεγάλη γκάμα σε επιτραπέζιες ψυχόμενες βιτρίνες sushi εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής.

Προτάσεις βιτρινών sushi:

Επαγγελματικά Ψυγεία & καταψύκτες

Επαγγελματικά ψυγεία και καταψύκτες κορυφαίας ποιότητας, εξαιρετικής αντοχής και μέγιστης απόδοσης από την Kitchen Pro. Επιλέξτε τα επαγγελματικά ψυγεία που καλύπτουν τις ανάγκες του ασιατικού/ κινέζικου εστιατορίου σας μέσα από μία γκάμα αξιόπιστων επαγγελματικών ψυγείων σε πολλά μεγέθη και σχέδια. Στην κατηγορία θα βρείτε ψυγεία πάγκους, όρθια ψυγεία θαλάμους, ψυγεία αναψυκτικών, ψυγεία κρασιού, επαγγελματικά ψυγεία ωρίμανσης και καταψύκτες που καλύπτουν κάθε ανάγκη.

Προτάσεις επαγγελματικών ψυγείων:

Επαγγελματικοί φούρνοι

Επαγγελματικοί φούρνοι από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές, σε εκπτωτικές τιμές. Βρείτε στην Kitchen Pro τον φούρνο που θα αποτελέσει την καρδιά του εστιατορίου σας μέσα από μία μεγάλη γκάμα φούρνων όπως οι φούρνοι θερμού αέρα ή οι φούρνοι Combi Steamers, οι οποίοι προσφέρουν ευελιξία και αρκετές λύσεις στο μαγείρεμα αφού μπορούν να ψήσουν το φαγητό είτε με αέρα είτε με ατμό είτε και με τα δύο ανάλογα από τις εκάστοτε ανάγκες. Εξοπλίστε την επαγγελματική σας κουζίνα με επαγγελματικό φούρνο από την Kitchen Pro.  

Προτάσεις επαγγελματικών φούρνων:

Blast Chiller

Για γρήγορη και υγιεινή ψύξη των τροφίμων στην επαγγελματική κουζίνα επιλέξτε μία συσκευή ταχείας ψύξης Blast Chiller. Τα τσίλερ ή Shock Freezers που θα βρείτε στην κατηγορία είναι εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής και θα σας εξασφαλίσει χρόνο και χρήμα. Επιλέξτε Blast Chillers & Freezers από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές στις καλύτερες τιμές της αγοράς από την Kitchen Pro. 

Προτάσεις blast chiller:

Επαγγελματικά Πλυντήρια Πιάτων Ποτηριών Σκευών

Επαγγελματικά πλυντήρια πιάτων, ποτηριών και σκευών εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής. Βρείτε το επαγγελματικό πλυντήριο που ταιριάζει στις ανάγκες του εστιατορίου σας μέσα από τη μεγάλη ποικιλία επαγγελματικών πλυντηρίων πιάτων & ποτηριών της Kitchen Pro. Στην κατηγορία θα βρείτε επίσης γυαλιστικά - στεγνωτικά για μαχαιροπίρουνα καθώς και επαγγελματικούς αποσκληρυντές - αφαλατωτές νερού για να αυξήσετε την αποτελεσματικότητα και τη διάρκεια ζωής του επαγγελματικού σας πλυντηρίου πιάτων/ποτηριών/σκευών. 

Προτάσεις επαγγελματικών πλυντηρίων πιάτων ποτηριών σκευών:

Μηχανές Παγοκύβων

Επαγγελματικές μηχανές παγοκύβων μοναδικής ποιότητας που καλύπτουν τις επαγγελματικές ανάγκες κάθε επιχείρησης. Επιλέξτε μηχανή για παγάκια βάσει της παραγωγικής της ικανότητας και το στυλ πάγου που επιθυμείτε.

Προτάσεις μηχανών παγοκύβων:

Ανοξείδωτες κατασκευές 

Οι ανοξείδωτες κατασκευές είναι απαραίτητες σε κάθε επιχείρηση εστίασης τόσο για την αποθήκευση υλικών όσο και για την προετοιμασία των γευμάτων. Επιλέξτε ανοξείδωτους πάγκους, τραπέζια, bar stations, συρτάρια, ράφια, ερμάρια, λάτζες, ντουλάπες και άλλες κατασκευές από ανοξείδωτο χάλυβα για το εστιατόριό σας από την Kitchen Pro ή ζητήστε μας μία ειδική κατασκευή που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σας. 

Προτάσεις ανοιξείδωτων κατασκευών:

Σχεδιασμός - Μελέτη Επαγγελματικής Κουζίνας

Η Kitchen PRO διαθέτει τμήμα σχεδίασης του επαγγελματικού σας χώρου, έχοντας εμπειρία πάνω από 20 χρόνια. Οι αρχιτέκτονες, μηχανικοί και μελετητές της ομάδας της Kitchen Pro θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε την ιδανική επαγγελματική κουζίνα ώστε να καλύψετε τις ανάγκες σας, με το μικρότερο δυνατό κόστος, τηρώντας όλες τις υγειονομικές προδιαγραφές και ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις της τεχνολογίας. Ζητήστε μας να σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε την επιχείρηση των ονείρων σας.

 

 

warranty
Οι μεγαλύτεροι οίκοι του εξωτερικού είναι εδώ!

support
Άμεση τεχνική υποστήριξη

Low price
Από τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς!

Εγγραφή

KitchenPRO © 2015-2024. All rights reserved.

Designed & Developed with care by TotalWeb | Digital Marketing by kovald

+

Special Offer!