Ανακαινίζετε ή Κατασκευάζετε επαγγελματική κουζίνα; Αναλαμβάνουμε τo σχεδιασμό επαγγελματικής κουζίνας και τη μελέτη εξοπλισμού μαζικής εστίασης. Δείτε περισσότερα >

 

Επαγγελματικός εξοπλισμός Ζαχαροπλαστείων & Αρτοποιείων

Επαγγελματικός εξοπλισμός Ζαχαροπλαστείων & Αρτοποιείων

Όλος ο επαγγελματικός εξοπλισμός που χρειάζεται το Ζαχαροπλαστείο ή το Αρτοποιείο σας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές, σε μοναδικές τιμές. Εξοπλίστε το ζαχαροπλαστείο ή αρτοποιείο σας επιλέγοντας τον κατάλληλο εξοπλισμό μέσα από μια τεράστια γκάμα με προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας, εργονομικά, αποδοτικά, ποιοτικά και ανθεκτικά στο χρόνο από την Kitchen Pro.  Στον εξοπλισμό που θα χρειαστείτε για το Ζαχαροπλαστείο και Αρτοποιείο σας περιλαμβάνονται:

Επαγγελματικοί Φούρνοι Αρτοποιίας  - Φούρνοι Ζαχαροπλαστικής

Ένας ποιοτικός και εξειδικευμένος φούρνος αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής είναι ιδανικός για να καλύψει τις ανάγκες σας και θα σας διασφαλίσει άριστη ποιότητα στα γλυκίσματα και αρτοσκευάσματα που παρασκευάζετε, στον μικρότερο δυνατό χρόνο και με τη χαμηλότερη δυνατή κατανάλωση ενέργειας. Βρείτε στην Kitchen Pro φούρνους κορυφαίας ποιότητας και επιλέξτε ανάμεσα σε αερόθερμους φούρνους, ταμπανωτούς, σωληνάτους, περιστροφικούς ή στατικούς σε διάφορα μεγέθη ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Προτάσεις επαγγελματικών φούρνων αρτοποιίας:

Αερόθερμοι Φούρνοι - Φούρνοι Convection

Οι αερόθερμοι επαγγελματικοί φούρνοι convection διαθέτουν μεγάλη ευελιξία και πολλές δυνατότητες ψησίματος. Ο επαγγελματικός φούρνος convection έχει τη δυνατότητα να ψήνει με θερμό αέρα ή και με υγρασία και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μαγειρική και ζαχαροπλαστική, όπως ψήσιμο σφολιατοειδών, αρτοσκευασμάτων, φαγητών και γλυκών. Επιλέξτε από την Kitchen Pro, μέσα από μία μεγάλη γκάμα επαγγελματικών αερόθερμων φούρνων Convection από τους κορυφαίους κατασκευαστές στην Ευρώπη και εξοπλίστε άριστα και τέλεια την επαγγελματική σας κουζίνα. 

Προτάσεις αερόθερμων φούρνων και φούρνων convection:

Στόφες & Retarder Proofer

Οι Στόφες και τα Retarder Proofer αποτελούν απαραίτητο εξοπλισμό για ένα Αρτοποιείο και ένα Ζαχαροπλαστείο προκειμένου να ολοκληρωθεί σωστά και σε σύντομο χρονικό διάστημα η ωρίμανση και η διόγκωσή της ζύμης. Μία Στόφα ή Retarder Proofer θα διασφαλίσει ότι το στοφάρισμα της ζύμης του ψωμιού ή άλλων αρτοσκευασμάτων και γλυκισμάτων θα ολοκληρωθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, σε ελεγχόμενη θερμοκρασία και υγρασία. Παράλληλα θα σας βοηθήσει ιδιαίτερα στον προγραμματισμό του κύκλου παραγωγής και θα σας εξυπηρετήσει στην εξοικονόμηση πολύτιμου χρόνου προετοιμασίας, που συνήθως συμβαίνει τις νυχτερινές ή πολύ πρωινές ώρες, στη μείωση της φύρας, στη μείωση του κόστους προσωπικού αλλά και στη βελτιστοποίηση και προγραμματισμό του χρόνου εργασίας σας.

Προτάσεις για στόφες & retarder proofer:

Επαγγελματικά Ζυμωτήρια - Ταχυζυμωτήρια

Το επαγγελματικό ζυμωτήριο - ταχυζυμωτήριο είναι το αγαπημένο εργαλείο του φούρναρη και του ζαχαροπλάστη αφού τον γλιτώνει από κόπο και χρόνο στην παρασκευή κάθε είδους ζύμης! Βρείτε επαγγελματικά ζυμωτήρια και ταχυζυμωτήρια για την παρασκευή ζύμης πίτσας, άρτου, αρτοπαρασκευασμάτων και γλυκών κορυφαίας ποιότητας και σε κάθε διάσταση και χωρητικότητα και επιλέξτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες της επιχείρησης σας. 

Προτάσεις επαγγελματικών ζυμωτηρίων και ταχυζυμωτηρίων:

Επαγγελματικά Μίξερ

Το μίξερ είναι αναπόσπαστο μέρος του επαγγελματικού εξοπλισμού του Ζαχαροπλαστείου ή Αρτοποιείου σας. Επιλέξτε μίξερ βαρέως τύπου με κάδο, επιδαπέδιο ή επιτραπέζιο και με τη δυνατότητα αυτόματου προγραμματισμού μέσα από την τεράστια ποικιλία της Kitchen Pro, που καλύπτει τις ανάγκες κάθε επιχείρησης. 

Προτάσεις επαγγελματικών μίξερ:

Σφολιατομηχανές

Στην Kitchen Pro θα βρείτε σφολιατομηχανές κορυφαίας ποιότητας και αντοχής από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές. Επιλέξτε την σφολιατομηχανή που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της επιχείρησής σας μέσα από μία μεγάλη γκάμα σφολιατομηχανών, επιτραπέζιες ή επιδαπέδιες, σε ποικιλία μεγεθών και τιμών. 

Προτάσεις σφολιατομηχανών:

Διαιρέτες και Στρογγυλοποιητές Ζύμης

Βρείτε διαιρέτες και στρογγυλοποιητές ζύμης εξαιρετικής ποιότητας κατάλληλους για τη διαίρεση, στρογγυλοποίηση και μεριδοποίηση της ζύμης για το ζαχαροπλαστείο ή το αρτοποιείο σας. Οι διαιρέτες και στρογγυλοποιητές ζύμης θα διασφαλίσουν ότι θα έχετε πάντα ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα στη ζύμη σας ενώ θα σας εξοικονομήσουν χρόνο, κόπο και χρήματα. Επιλέξτε από την Kitchen Pro τον απαραίτητο εξοπλισμό για το Ζαχαροπλαστείο ή το Αρτοποιείο σας, μέσα από μία μεγάλη γκάμα προϊόντων κορυφαίας ποιότητας και τελευταίας τεχνολογίας.  

Προτάσεις διαιρετών και στρογγυλοποιητών ζύμης:

Ψύκτες Αρτοποιίας

Βρείτε ψύκτες αρτοποιίας συνεχούς ροής για την παρασκευή υψηλής ποιότητας προϊόντων αρτοποιίας. Επιλέξτε τον ψύκτη αρτοποιίας που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας, μέσα από μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων άριστης ποιότητας σε εκπτωτικές τιμές. 

Προτάσεις ψυκτών αρτοποιίας:

Βραστήρες Ζαχαροπλαστικής - Παγωτού

Βραστήρες ζαχαροπλαστικής και παγωτού που αναλαμβάνουν την αυτοματοποίηση εργασιών που απαιτούν χρόνο και κόπο, όπως η ανάμιξη, ομογενοποίηση η ζύμωση συστατικών, η συντήρηση του προϊόντος στην επιθυμητή θερμοκρασία καθώς και η παστερίωση και ψύξη των μειγμάτων, διασφαλίζοντας παράλληλα τη μέγιστη υγιεινή.  

Προτάσεις βραστήρων ζαχαροπλαστικής - παγωτού:

Βιτρίνες Θερμαινόμενες και Ψυχόμενες

Οι βιτρίνες του καταστήματος σας λειτουργούν τόσο για τη συντήρηση των προϊόντων σας στις κατάλληλες θερμοκρασίες όσο και για την ελκυστική προβολή τους στους πελάτες σας. Επιλέξτε επαγγελματικές θερμαινόμενες και ψυχόμενες βιτρίνες μέσα από την μεγάλη γκάμα προϊόντων που θα βρείτε στην Kitchen Pro με βάση το μέγεθος, το σχήμα, τα κρύσταλλα, το στυλ, το φωτισμό της βιτρίνας και φυσικά τη θερμοκρασία στην οποία πρέπει να διατηρούνται τα τρόφιμά σας.  

Προτάσεις θερμαινόμενων και ψυχόμενων βιτρινών:

Blast Chiller

Για βαθιά και ταχεία ψύξη των τροφίμων και γλυκών, επιλέξτε μία συσκευή ταχείας ψύξης - κατάψυξης κορυφαίας ποιότητας και αντοχής. Τα Blast Chiller ή Shock Freezer θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε άμεση ψύξη τροφίμων, παγωτού, γλυκών και άλλων σκευασμάτων με ασφάλεια και διατηρώντας τη γεύση τους. Τα ψυγεία τσίλλερ ψύχουν τα τρόφιμα πολύ πιο γρήγορα σε σχέση με τα συμβατικά ψυγεία, με αποτέλεσμα να διατηρούνται σε πολύ καλύτερη κατάσταση τα θρεπτικά συστατικά τους ενώ παράλληλα αναστέλλεται η ανάπτυξη των μικροβίων. Επιλέξτε από την Kitchen Pro το μοντέλο που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Προτάσεις blast chiller:

Μηχανές παραγωγής Σκληρού Παγωτού

Για παγωτό αξεπέραστης ποιότητας επιλέξτε επαγγελματικές μηχανές παραγωγής σκληρού παγωτού εξαιρετικής ποιότητας σε εκπτωτικές τιμές από την Kitchen Pro. Βρείτε μηχανές παγωτού εξαιρετικής απόδοσης που θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε την παραγωγή σας, μειώνοντας τα λειτουργικά κόστη. Στην kitchenPRO θα βρείτε μεγάλη γκάμα παγωτομηχανών για να επιλέξετε αυτό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Προτάσεις μηχανών παραγωγής σκληρού παγωτού:

Βιτρίνες Παγωτού

Βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε βιτρίνες παγωτού για την κομψή προβολή των παγωτών σας αλλά και την συντήρησή τους σε άριστες συνθήκες κατάψυξης. Οι βιτρίνες παγωτού που θα βρείτε στην Kitchen Pro διατηρούν το παγωτό μαλακό, φρέσκο και αναλλοίωτο. Διατίθενται σε διάφορα είδη, σχέδια και διαστάσεις, με δυνατότητα χωρητικότητας από 4 έως 24 θέσεις, ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησής σας και συνοδεύονται από πολυετή εγγύηση. 

Προτάσεις βιτρινών παγωτού:

Παστεριωτές Γάλακτος

Επαγγελματικοί παστεριωτές γάλακτος για μέγιστη ασφάλεια στην παρασκευή του παγωτού, του γιαουρτιού και άλλων γλυκισμάτων. Βρείτε μηχανές παστερίωσης γάλακτος κορυφαίας ποιότητας σε εκπτωτικές τιμές και επιλέξτε τον παστεριωτή που ταιριάζει στο Ζαχαροπλαστείο σας.

Προτάσεις παστεριωτών γάλακτος:

Ανοξείδωτες κατασκευές 

Εξοπλίστε την επιχείρησή σας με ανοξείδωτες κατασκευές αξεπέραστης ποιότητας που θα σας βοηθήσουν στην καλύτερη και εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησής σας. Βρείτε μεγάλη ποικιλία σε κατασκευές INOX σε απίστευτες τιμές και δημιουργήστε ασφαλείς και λειτουργικούς χώρους όπως τραπέζια και πάγκους εργασίας, ερμάρια, συρτάρια, λάντζες, χοάνες κτλ.

Προτάσεις ανοξείδωτων κατασκευών:

Ψυκτικοί Θάλαμοι Λυόμενοι

Εξοπλίστε την επιχείρησή σας με λυόμενους ψυκτικούς θαλάμους τελευταίας τεχνολογίας, που επιτρέπουν στα τρόφιμα να διατηρούν τις θρεπτικές ουσίες, το άρωμα και την υφή τους. Στην Kitchen Pro θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε λυόμενους ψυκτικούς θαλάμους σε προσιτές τιμές ενώ μπορεί να γίνει ειδική κατασκευή με βάση τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Προτάσεις λυόμενων ψυκτικών θαλάμων:

Σχεδιασμός - Μελέτη Επαγγελματικής Κουζίνας

Για να δημιουργήσετε μία άρτια επαγγελματική κουζίνα για το Ζαχαροπλαστείο ή Αρτοποιείο σας, ζητήστε από την Kitchen Pro την μελέτη του επαγγελματικού εξοπλισμού και τον σχεδιασμό της επαγγελματικής κουζίνας σας. Το εξειδικευμένο και καταρτισμένο προσωπικό της Kitchen Pro θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τον επαγγελματικό χώρο των ονείρων σας μελετώντας προσεκτικά κάθε παράμετρο και λαμβάνοντας υπόψιν τις εκάστοτες ανάγκες της επιχείρησής σας.

 

 

warranty
Οι μεγαλύτεροι οίκοι του εξωτερικού είναι εδώ!

support
Άμεση τεχνική υποστήριξη

Low price
Από τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς!

Εγγραφή

KitchenPRO © 2015-2024. All rights reserved.

Designed & Developed with care by TotalWeb | Digital Marketing by kovald

+

Special Offer!