Ανακαινίζετε ή Κατασκευάζετε επαγγελματική κουζίνα; Αναλαμβάνουμε τo σχεδιασμό επαγγελματικής κουζίνας και τη μελέτη εξοπλισμού μαζικής εστίασης. Δείτε περισσότερα >

 

Επαγγελματικός Εξοπλισμός Κάβας

Επαγγελματικός Εξοπλισμός Κάβας

Όλος ο επαγγελματικός εξοπλισμός που χρειάζεται η Κάβα σας. Βρείτε ψυγεία κρασιών και αναψυκτικών κορυφαίας ποιότητας και εξαιρετικού σχεδιασμού σε μοναδικές εκπτώσεις. Εξοπλίστε την Κάβα σας με τα κατάλληλα ψυγεία και κεντρίστε το ενδιαφέρον των πελατών σας, ακολουθώντας παράλληλα τα υψηλότερα standards ποιότητας και ασφάλειας.

Ψυγεία Κρασιών

  Βρείτε επαγγελματικά ψυγεία συντήρησης και προβολής κρασιών από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές στις καλύτερες τιμές της αγοράς! Στην Kitchen Pro θα βρείτε μοναδικά ψυγεία για κρασιά με εξαιρετικό και κομψότατο design. Επιλέξτε το ψυγείο κρασιών που ταιριάζει στις ανάγκες της επιχείρησής σας, μέσα από μία μεγάλη γκάμα ψυγείων λαμβάνοντας υπόψιν το μέγεθος του ψυγείου, την εμφάνισή του, αν διαθέτει εσωτερικό φωτισμό, αν διαθέτει μία ή δύο ζώνες θερμοκρασίας καθώς και άλλες σύγχρονες τεχνολογίες.

Προτάσεις ψυγείων κρασιών:

Ψυγεία Αναψυκτικών

  Επαγγελματικά ψυγεία αναψυκτικών σε τεράστια ποικιλία για κάθε επιχείρηση από τους κορυφαίους κατασκευαστές μόνο στην Kitchen Pro. Επιλέξτε επαγγελματικό ψυγείο αναψυκτικών, μπουκαλιών και ποτηριών σε μορφή βιτρίνας, μέσα από μία μεγάλη γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας, εξαιρετικού design και άριστης λειτουργικότητας και εργονομίας. Συντηρήστε τα αναψυκτικά και άλλα ποτά της κάβας σας στις κατάλληλες θερμοκρασίες ενώ παράλληλα τα παρουσιάζετε στους πελάτες σας με τον πιο ελκυστικό τρόπο.

Προτάσεις ψυγείων αναψυκτικών:

 

warranty
Οι μεγαλύτεροι οίκοι του εξωτερικού είναι εδώ!

support
Άμεση τεχνική υποστήριξη

Low price
Από τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς!

Εγγραφή

KitchenPRO © 2015-2024. All rights reserved.

Designed & Developed with care by TotalWeb | Digital Marketing by kovald

+

Special Offer!