Ανακαινίζετε ή Κατασκευάζετε επαγγελματική κουζίνα; Αναλαμβάνουμε τo σχεδιασμό επαγγελματικής κουζίνας και τη μελέτη εξοπλισμού μαζικής εστίασης. Δείτε περισσότερα >

 

Εξοπλισμός Κρεοπωλείου

Εξοπλισμός Κρεοπωλείου

Στην Kitchen Pro θα βρείτε όλο τον επαγγελματικό εξοπλισμό κρεοπωλείου που χρειάζεστε έτσι ώστε να έχετε εγγυημένα αποτελέσματα τόσο ως προς το τελικό προϊόν αλλά και ως προς την παραγωγικότητα και λειτουργικότητα της επιχείρησής σας. Ο εξοπλισμός που θα χρειαστείτε για το κρεοπωλείο σας περιλαμβάνει:

Βιτρίνες Κρεάτων - Αλλαντικών

Στην Kitchen Pro θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από βιτρίνες κρεάτων και αλλαντικών, εξαιρετικής ποιότητας και κορυφαίας αισθητικής για την ελκυστικότερη και αποτελεσματικότερη παρουσίαση και συντήρηση των κρεάτων και άλλων προϊόντων σας.  Επιλέξτε τον εξοπλισμό που ανταποκρίνεται περισσότερο στις ανάγκες σας μέσα από επαγγελματικές βιτρίνες κρεάτων σε διάφορα μεγέθη και σχέδια.

Προτάσεις βιτρινών κρεάτων και αλλαντικών:

Ψυγεία Ωρίμανσης Κρεάτων

Τα ψυγεία ωρίμανσης κρεάτων μπορούν να κάνουν το κρεοπωλείο σας να ξεχωρίσει. Επιλέξτε Επαγγελματικά Ψυγεία Ωρίμανσης (Dry Agers) κορυφαίας ποιότητας για να έχετε ένα αξεπέραστο προϊόν αφού το σωστό σίτεμα κάνει το κρέας πιο τρυφερό και νόστιμο. 

Προτάσεις ψυγείων ωρίμανσης κρεάτων:

Ψυκτικοί Θάλαμοι Λυόμενοι

Οι λυόμενοι ψυκτικοί θάλαμοι αποτελούν απαραίτητο εξοπλισμό για το Κρεοπωλείο σας. Εξοπλίστε την επιχείρησή σας με λυόμενους ψυκτικούς θαλάμους τελευταίας τεχνολογίας, που επιτρέπουν στα τρόφιμα να διατηρούν τις θρεπτικές ουσίες, το άρωμα και την υφή τους. Στην Kitchen Pro θα βρείτε λυόμενους ψυκτικούς θαλάμους σε κάθε διάσταση και σε εκπτωτικές τιμές. 

Προτάσεις λυόμενων ψυκτικών θαλάμων:

Ζαμπονομηχανές - Μηχανές κοπής Αλλαντικών

Επαγγελματικές ζαμπονομηχανές και μηχανές κοπής αλλαντικών κορυφαίας ποιότητας, που ακολουθούν τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις. Καλύψτε τις ανάγκες του κρεοπωλείου σας επιλέγοντας ζαμπονομηχανές από τους κορυφαίους κατασκευαστές, μέσα από τη μεγάλη ποικιλία της Kitchen Pro.  

Προτάσεις ζαμπονομηχανών και μηχανών κοπής αλλαντικών:

Μηχανές Κιμά

Επαγγελματικές μηχανές κιμά κορυφαίας ποιότητας και αντοχής από την Kitchen Pro. Βρείτε μεγάλη ποικιλία από αξιόπιστες μηχανές κιμά και κρεατομηχανές, με ψύξη ή χωρίς ψύξη, από τους κορυφαίους κατασκευαστές και επιλέξτε αυτήν που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες της επιχείρησής σας.  

Προτάσεις μηχανών κιμά:

Πριονοκορδέλες

Επαγγελματικές πριονοκορδέλες μοναδικής ποιότητας σε εκπτωτικές τιμές. Επιλέξτε αξιόπιστη πριονοκορδέλα από την μεγάλη γκάμα προϊόντων της Kitchen Pro, για κοπή με εξαιρετική ακρίβεια και κορυφαία απόδοση.

Προτάσεις πριονοκορδελών:

 

warranty
Οι μεγαλύτεροι οίκοι του εξωτερικού είναι εδώ!

support
Άμεση τεχνική υποστήριξη

Low price
Από τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς!

Εγγραφή

KitchenPRO © 2015-2024. All rights reserved.

Designed & Developed with care by TotalWeb | Digital Marketing by kovald

+

Special Offer!