Ανακαινίζετε ή Κατασκευάζετε επαγγελματική κουζίνα; Αναλαμβάνουμε τo σχεδιασμό επαγγελματικής κουζίνας και τη μελέτη εξοπλισμού μαζικής εστίασης. Δείτε περισσότερα >

 

Επαγγελματικός Εξοπλισμός Mini & Super Markets

Επαγγελματικός Εξοπλισμός Mini & Super Markets

Επαγγελματικός εξοπλισμός για καταστήματα supermarket ή mini market. Καλύψτε όλες τις ανάγκες του σούπερ μάρκετ σας με την υποστήριξη της Kitchen Pro.

Ψυγεία Βιτρίνες Κρεάτων - Αλλαντικών - Τυριών

Επαγγελματικά ψυγεία βιτρίνες κρεάτων, αλλαντικών και τυριών από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές σε ασυναγώνιστες τιμές! Εξοπλίστε την επιχείρηση market σας με ψυγεία βιτρίνες για κρέατα, αλλαντικά και τυριά σε μεγάλη γκάμα προϊόντων κορυφαίας ποιότητας και αντοχής. 

Προτάσεις ψυγείων βιτρινών κρεάτων, αλλαντικών και τυριών:

Ψυγεία Βιτρίνες Self Service

Επαγγελματικά ψυγεία βιτρίνες self service για κάθε ανάγκη από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές. Επιλέξτε το ψυγείο βιτρίνα self service τοίχου που ταιριάζει στις απαιτήσεις του καταστήματος μίνι μάρκετ ή σούπερ μάρκετ μέσα από μία μεγάλη γκάμα προϊόντων σε διάφορα μεγέθη, σχήματα και σχέδια και σε μοναδικές τιμές. 

Προτάσεις βιτρινών self service:

Ψαριέρες - Ψυγεία Βιτρίνες Ψαριών

 Επαγγελματικά ψυγεία βιτρίνες για την προβολή ψαριών. Στην kitchenPRO θα βρείτε ψαριέρες κορυφαίας ποιότητας, εξαιρετικής αισθητικής και σε μοναδικές τιμές. Επιλέξτε, μέσα από μία μεγάλη γκάμα προϊόντων, το ψυγείο βιτρίνα για ψάρια που ταιριάζει στην επιχείρησή σας και θα αυξήσει τις πωλήσεις σας. 

Προτάσεις ψαριέρων και ψυγείων βιτρινών ψαριών:

Επαγγελματικοί Καταψύκτες με Συρόμενα Κρύσταλλα

  Οι επαγγελματικοί καταψύκτες με συρόμενα τζάμια είναι απαραίτητος εξοπλισμός για ένα super market, delicatessen ή mini market. Στην κατηγορία θα βρείτε επαγγελματικούς καταψύκτες με συρόμενα κρύσταλλα σε μεγάλη ποικιλία, μοναδικές τιμές, από τους κορυφαίους κατασκευαστές. Εξοπλίστε την επιχείρησή σας με έναν λειτουργικό και αποδοτικό καταψύκτη με συρόμενα κρύσταλλα από την kitchen PRO που θα αντέξει στο χρόνο και θα σας βοηθήσει να πουλήσετε τα προϊόντα σας.

Προτάσεις επαγγελματικών καταψυκτών με συρόμενα κρύσταλλα:

Ψυκτικοί Θάλαμοι Λυόμενοι

 Λυόμενοι ψυκτικοί θάλαμοι τελευταίας τεχνολογίας που επιτρέπουν στα τρόφιμα να διατηρούν άψογα τις θρεπτικές ουσίες τους, το άρωμα και την εμφάνισή τους. Επιλέξτε λυόμενο ψυκτικό θάλαμο για το supermarket ή το mini market σας κορυφαίας κατασκευής, σε εκπτωτικές τιμές μόνο από την kitchenPRO. Ο λυόμενος ψυκτικός θάλαμος μπορεί να κατασκευαστεί σε κάθε μέγεθος και να εξυπηρετήσει κάθε ανάγκη. 

Προτάσεις λυόμενων ψυκτικών θαλάμων:

Ζαμπονομηχανές - Μηχανές κοπής Αλλαντικών

  Ζαμπονομηχανές και μηχανές κοπής αλλαντικών τελευταίας τεχνολογίας από τους κορυφαίους κατασκευαστές παγκοσμίως. Εξοπλίστε την επιχείρησή σας με ζαμπονομηχανές κορυφαίας ποιότητας και αντοχής μέσα από μία τεράστια γκάμα προϊόντων από την kitchen PRO.  

Προτάσεις ζαμπονομηχανών και μηχανών κοπής αλλαντικών:

Μηχανές Κιμά

Στην kitchenPRO θα βρείτε τεράστια ποικιλία από αξιόπιστες μηχανές κιμά και κρεατομηχανές, με ψύξη ή χωρίς ψύξη, από τους κορυφαίους κατασκευαστές. Επιλέξτε τη μηχανή κιμά που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες της επιχείρησης σας και το διαθέσιμο budget σας. 

Προτάσεις μηχανών κιμά:

Πριονοκορδέλες 

  Εξοπλίστε την επιχείρησή σας με πριονοκορδέλες κορυφαίας ποιότητας και εξαιρετικής απόδοσης. Επιλέξτε επιδαπέδια ή επιτραπέζια πριονοκορδέλα τροφίμων από την μεγάλη γκάμα της kitchen PRO για την κοπή κρεάτων, κατεψυγμένων και ψαριών με ακρίβεια, υψηλή απόδοση και υγιεινή. 

Προτάσεις πριονοκορδελών:

Επαγγελματικοί φούρνοι

  Καλύψτε τις ανάγκες του σούπερ μάρκετ σας σε ψήσιμο και μαγείρεμα στο φούρνο, με έναν ευέλικτο φούρνο Combi Steamer (Ατμού Αέρα). Οι επαγγελματικοί φούρνοι ατμού αέρα μπορούν να καλύψουν πολλές ανάγκες μαγειρέματος αφού μπορούν να ψήσουν με αέρα, με ατμό ή με συνδυασμό αέρα και ατμού, ανάλογα με τις εκάστοτε απαιτήσεις της συνταγής. Στην kitchenPRO θα βρείτε επαγγελματικούς φούρνους άριστης ποιότητας σε προσιτές τιμές. 

Προτάσεις επαγγελματικών φούρνων:

Κοτοπουλιέρες

Αν στο σούπερ μάρκετ σας προσφέρετε έτοιμο κοτόπουλο ή άλλο ψητό στη σούβλα, τότε αξίζει να επενδύσετε σε μία κοτοπουλιέρα (Rotisserie) που θα σας εξασφαλίσει τέλειο και οικονομικό ψήσιμο και εξαιρετική γεύση. Επιλέξτε κοτοπουλιέρες αερίου, ηλεκτρικές ή κάρβουνου, με σούβλες ή και με καλαθάκια, σε διάφορα μεγέθη.

Προτάσεις κοτοπουλιέρων:

 

 

warranty
Οι μεγαλύτεροι οίκοι του εξωτερικού είναι εδώ!

support
Άμεση τεχνική υποστήριξη

Low price
Από τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς!

Εγγραφή

KitchenPRO © 2015-2024. All rights reserved.

Designed & Developed with care by TotalWeb | Digital Marketing by kovald

+

Special Offer!