Ανακαινίζετε ή Κατασκευάζετε επαγγελματική κουζίνα; Αναλαμβάνουμε τo σχεδιασμό επαγγελματικής κουζίνας και τη μελέτη εξοπλισμού μαζικής εστίασης. Δείτε περισσότερα >

 

Εξοπλισμός Μπουφέ Ξενοδοχείου & Κουζίνας

Εξοπλισμός Μπουφέ Ξενοδοχείου & Κουζίνας

Εδώ θα βρείτε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό που θα χρειαστείτε για τον μπουφέ του ξενοδοχείου και για την κουζίνα του ξενοδοχείου σας. Προσεκτικά επιλεγμένα είδη κορυφαίας ποιότητας και εξαιρετικής αντοχής στο χρόνο από τους μεγαλύτερους οίκους διεθνώς σε συμφέρουσες τιμές. Στον εξοπλισμό που θα χρειαστείτε για τον μπουφέ και την κουζίνα του Ξενοδοχείου σας περιλαμβάνονται: 

Επαγγελματικοί φούρνοι

Ο επαγγελματικός φούρνος αποτελεί την καρδιά της κουζίνας του ξενοδοχείου σας. Εκεί παίρνουν την τελική τους μορφή και γεύση οι λαχταριστές λιχουδιές του πρωινού και των υπολοίπων γευμάτων που παρέχετε στους φιλοξενούμενούς σας.  Ο φούρνος που θα επιλέξετε είναι πολύ σημαντικός για τη μέγιστη δυνατή γευστική απόδοση των φαγητών σας αλλά και την οργάνωση μιας σωστής και αποδοτικής ροής στις παρασκευές τροφίμων. Επιλέξτε τον κατάλληλο επαγγελματικό φούρνο ανάλογα με τα φαγητά που θέλετε να ετοιμάζετε, τις ποσότητες που πρόκειται να μαγειρεύετε αλλά και το χώρο που διαθέτετε. 

Προτάσεις επαγγελματικών φούρνων:

Φούρνοι BBQ - Φούρνοι Ξυλοκάρβουνο

Αποτελούν έναν συνδυασμό φούρνου με ψησταριά και επιλέγονται από τις κορυφαίες επαγγελματικές κουζίνες χάρη στην ξεχωριστή γεύση που προσφέρουν. Μπορούν να ψήσουν τέλεια κάθε είδους κρεατικού, θαλασσινού ακόμα και λαχανικών, θωρακίζοντας μέγιστη υγρασία στο εσωτερικό, δίνοντας ένα μοναδικό ζουμερό αποτέλεσμα που δεν είναι δυνατό να επιτευχθεί σε κλασικές ψησταριές ανοικτού τύπου

Προτάσεις φούρνων BBQ και ξυλοκάρβουνου:

Επαγγελματικές Συσκευές Μαγειρικής - Ψήσιμο

Κάντε τη ζωή σας στην επαγγελματική κουζίνα πιο εύκολη και απογειώστε τη γεύση των φαγητών σας επιλέγοντας εξειδικευμένες επαγγελματικές συσκευές για μαγειρική και ψήσιμο. Για το τέλειο μαγείρεμα και ψήσιμο των φαγητών ή / και ευκολία, αυξημένη ποσότητα και ταχύτητα στις παρασκευές πολύ συχνά είναι καλύτερο ή και προαπαιτούμενο να επιλέγονται ειδικές συσκευές μαγειρικής. Τέτοιες είναι: επαγγελματικές εστίες, επαγγελματικές κουζίνες, βραστήρες ζυμαρικών και ρυζιού, βραστήρες μαγειρικής, ανατρεπόμενα τηγάνια, πλατό, σαλαμάνδρες και φριτέζες, rotisserie, καρβουνιέρες, grill και ψησταριές καθώς και Roner, Wok και Robata. 

Προτάσεις επαγγελματικών συσκευών μαγειρικής και ψησίματος:

Προετοιμασία - Επεξεργασία

Κατά την προετοιμασία και επεξεργασία των τροφίμων πολλά πράγματα μπορούν να γίνουν πιο σωστά, γρήγορα και αποτελεσματικά με τον κατάλληλο επαγγελματικό εξοπλισμό κερδίζοντας χρόνο, φύρα και εργατικό κόστος. Ανάλογα με τις ανάγκες του ξενοδοχείου σας και τον τύπο φαγητών που προετοιμάζετε απαιτείται διαφορετικός εξοπλισμός. Με τους επεξεργαστές τροφίμων θα κάνετε πιο εύκολες και γρήγορες διαδικασίες όπως ο τεμαχισμός και η κοπή κρεάτων, λαχανικών, αλλαντικών και τυριών με κατάλληλα μηχανήματα όπως μηχανές κοπής κιμά, ζαμπονομηχανές, πριονοκορδέλες, πολυκοπτικά και πολτοποιητές τροφών. Ακόμη κατά πάσα πιθανότητα θα σας είναι απαραίτητα τα μίξερ και ζυμωτήρια ενώ ενδεχομένως να σας φανούν χρήσιμοι επίσης οι αποφλοιωτές πατατών, αποξηραντές τροφίμων, αποστειρωτές, καπνιστήρια, πλυντήρια λαχανικών - οστρακοειδών, πολτοποιητές, φορμαριστικά μπιφτεκιών κ.α.

Προτάσεις επαγγελματικών συσκευών προετοιμασίας και επεξεργασίας:

Επαγγελματικά Ψυγεία & καταψύκτες

Τα σωστά επαγγελματικά ψυγεία αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτια της επαγγελματικής κουζίνας του ξενοδοχείου σας για την άψογη συντήρηση και κατάψυξη των τροφίμων σας. Πιθανότατα θα χρειαστείτε επαγγελματικά ψυγεία θαλάμους, λυόμενους ψυκτικούς θαλάμους και ψυγεία πάγκους καθώς και καταψύκτες. Πολύ σημαντικά είναι και τα ψυγεία βιτρίνες που προσφέρουν ορατότητα των προϊόντων προς τους πελάτες και προσφέρονται για αναψυκτικά, μπύρες, μίνι μπαρ, γλυκά, σνακ, κρέατα, αλλαντικά και άλλα τρόφιμα. Διατίθενται επίσης ειδικά ψυγεία όπως blast chillers, ψυγεία ωρίμανσης κρεάτων κρασιών, ψυγεία σαλατών,  ψαριών, ψύκτες, τροχήλατα ψυγεία κ.α. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε επιδαπέδια ή επιτραπέζια ψυγεία σε κάθε μέγεθος για κάθε ανάγκη του ξενοδοχείου σας. 

Προτάσεις επαγγελματικών ψυγείων και καταψυκτών:

Ψυγεία Ωρίμανσης Κρεάτων

Αναβαθμίστε τη γαστρονομική αξία του κρέατος με ένα επαγγελματικό Ψυγείο Ωρίμανσης Κρεάτων (Dry Ager). Τα επαγγελματικά ψυγεία ωρίμανσης που θα βρείτε στην κατηγορία αποτελούν ό,τι πιο εξελιγμένο και αξιόπιστο για το ιδανικό σίτεμα του κρέατος και την απογείωσή του σε γεύση και υφή.

Προτάσεις ψυγείων ωρίμανσης και κρεάτων:

Blast Chiller

Τα blast chillers ή Shock Freezers αποτελούν ιδιαίτερα χρήσιμες συσκευές σε μια επαγγελματική κουζίνα του ξενοδοχείου, δίνοντας τη δυνατότητα ταχείας ψύξης τροφίμων. Επιλέγοντας το κατάλληλο blast chiller σε συνδυασμό με ανάλογης χωρητικότητας επαγγελματικό φούρνο, μπορείτε να επιτύχετε τεράστιο κέρδος σε χρόνο, εργατικό κόστος και στην φύρα των τροφίμων.

Προτάσεις blast chiller:

Επαγγελματικά Πλυντήρια Πιάτων Ποτηριών Σκευών

Οι ανάγκες ενός ξενοδοχείο σε πλυσίματα πιάτων, ποτηριών και άλλων σκευών είναι πολύ μεγάλες. Βρείτε αξιόπιστα επαγγελματικά πλυντήρια πιάτων & ποτηριών ή πλυντήρια τούνελ για πιάτα, ποτήρια και πλυντήρια σκευών για να καλύψετε τις ανάγκες σας. Στην κατηγορία θα βρείτε επίσης γυαλιστικά - στεγνωτικά για μαχαιροπίρουνα καθώς και επαγγελματικούς αποσκληρυντές - αφαλατωτές νερού για τη μέγιστη αποτελεσματικότητα και διάρκεια ζωής του επαγγελματικού σας πλυντηρίου. 

Προτάσεις επαγγελματικών πλυντηρίων πιάτων ποτηριών σκευών:

Πλυντήρια Στεγνωτήρια & Σιδερωτήρια Ρούχων (Laundry)

Για την ασφαλή και αποτελεσματική κάλυψη των αναγκών του Ξενοδοχείου σας σε πλύσιμο, στέγνωμα και σιδέρωμα ρούχων και λευκών ειδών, επιλέξτε τα κορυφαίας ποιότητας επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων,  επαγγελματικά στεγνωτήρια και επαγγελματικά σιδερωτήρια που θα βρείτε στην Kitchen Pro, από τους καλύτερους κατασκευαστές.

Προτάσεις πλυντηρίων στεγνωτηρίων και σιδερωτηρίων ρούχων:

Μηχανές Παγοκύβων

Μία μηχανή παγοκύβων είναι απαραίτητος επαγγελματικός εξοπλισμός για κάθε ξενοδοχείο. Βρείτε τη μηχανή παγοκύβων που σας ταιριάζει βάσει της παραγωγικής της ικανότητας και το στυλ πάγου που επιθυμείτε. 

Προτάσεις μηχανών παγοκύβων:

Ανοξείδωτες κατασκευές

Στον απαραίτητο επαγγελματικό εξοπλισμό του ξενοδοχείου περιλαμβάνονται και όλες οι ανοξείδωτες κατασκευές. Επιλέξτε κορυφαίας ποιότητας ανοξείδωτο χάλυβα (inox) 304 - 18/10 για να εξοπλίσετε την επαγγελματική σας κουζίνα ώστε να έχει τη μέγιστη απόδοση, εργονομία και ασφάλεια. Χρησιμοποιήστε ανοξείδωτους πάγκους, τραπέζια, bar stations, συρτάρια, ράφια, ερμάρια, λάντζες, ντουλάπες και άλλες κατασκευές από ανοξείδωτο χάλυβα για το ξενοδοχείο σας. Στην kitchen PRO αναλαμβάνουμε να κατασκευάσουμε τις ανοξείδωτες κατασκευές επί μέτρο και με ειδικές προδιαγραφές βάση των αναγκών σας.

Προτάσεις ανοξείδωτων κατασκευών:

Παρουσίαση Μπουφέδες

Η παρουσίαση του φαγητού του ξενοδοχείου σας είναι μέγιστης σημασίας τόσο ως προς την καλαισθησία του αλλά και για την παρουσίασή του στη σωστή θερμοκρασία. Επιλέξτε ανάμεσα σε εντοιχιζόμενους θερμαινόμενους ή ψυχόμενους μπουφέδες, ψυχόμενους μπουφέδες τροχήλατους, shafing dishes, θερμαινόμενες επιφάνειες και θερμαντικά καθώς και διανεμητές χυμών, δημητριακών και φλυτζανιών. Στην kitchen PRO αναλαμβάνουμε επίσης να κατασκευάσουμε επί μέτρο και με υλικά της επιλογής σας τον μπουφέ της αρεσκείας σας.

Προτάσεις κατασκευών παρουσίασης και μπουφέδων:

Σχεδιασμός - Μελέτη Επαγγελματικής Κουζίνας

Ο σωστός σχεδιασμός της επαγγελματικής Κουζίνας και του Buffet του Ξενοδοχείου σας είναι πολύ σημαντικός για την απόδοσή της, την εργονομία της, την ασφάλεια, την εξοικονόμηση ενέργειας και το καλύτερο δυνατό γευστικό αποτέλεσμα των τροφίμων σας. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό της Kitchen Pro θα σας βοηθήσει στη μελέτη της ιδανικής επαγγελματικής κουζίνας και μπουφέ για το ξενοδοχείο σας. Η Kitchen Pro βρίσκεται δίπλα σας σε κάθε σας βήμα για να δημιουργήσετε τον τέλειο επαγγελματικό χώρο. 

 

warranty
Οι μεγαλύτεροι οίκοι του εξωτερικού είναι εδώ!

support
Άμεση τεχνική υποστήριξη

Low price
Από τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς!

Εγγραφή

KitchenPRO © 2015-2024. All rights reserved.

Designed & Developed with care by TotalWeb | Digital Marketing by kovald

+

Special Offer!