Ανακαινίζετε ή Κατασκευάζετε επαγγελματική κουζίνα; Αναλαμβάνουμε τo σχεδιασμό επαγγελματικής κουζίνας και τη μελέτη εξοπλισμού μαζικής εστίασης. Δείτε περισσότερα >

 

Επαγγελματικός Eξοπλισμός Iχθυοπωλείων Ψαράδικων

Επαγγελματικός Eξοπλισμός Iχθυοπωλείων Ψαράδικων

Όλος ο επαγγελματικός εξοπλισμός που θα χρειαστεί το Ιχθυοπωλείο σας ώστε να ακολουθεί όλες τις προδιαγραφές φρεσκάδας και ασφάλειας. Είτε πουλάτε φρέσκα ψάρια ωμά είτε και μαγειρεμένα, στην Kitchen Pro θα βρείτε όλο τον εξοπλισμό που θα χρειαστείτε για την ασφαλή συντήρηση των ψαριών αλλά και το ιδανικό τους ψήσιμο και μαγείρεμα. Βρείτε βιτρίνες ψαριών, ψυγεία θαλάμους, παγομηχανές καθώς και επαγγελματικά πλατώ, σχαριέρες και φριτέζες κορυφαίας ποιότητας και εξαιρετικής αντοχής. Εξοπλίστε το Ιχθυοπωλείο, το Ψαράδικο ή την Ψαροταβέρνα σας επιλέγοντας τον κατάλληλο εξοπλισμό μέσα από την μεγάλη γκάμα προϊόντων της Kitchen Pro για διατηρείτε πάντα τα υψηλότερα standards ποιότητας και ασφάλειας.  Στον εξοπλισμό που θα χρειαστείτε για το Ιχθυοπωλείο σας περιλαμβάνονται:

Ψαριέρες - Ψυγεία Βιτρίνες Ψαριών

Τα ψυγεία βιτρίνες ψαριών ή ψαριέρες, αποτελούν απαραίτητο εξοπλισμό για να διατηρείτε φρέσκα τα ψάρια σας αλλά και να τα παρουσιάζετε με ασφάλεια και κομψότητα στους πελάτες σας. Βρείτε επαγγελματικά ψυγεία ψαριών με βιτρίνα σε μεγάλη ποικιλία προϊόντων για να επιλέξετε το ιδανικό για το ιχθυοπωλείο ή την ψαροταβέρνα σας. 

Προτάσεις ψαριέρων και ψυγείων βιτρινών ψαριών:

Ψυγεία Θάλαμοι Ψαριών 

Όρθια επαγγελματικά ψυγεία θάλαμοι ψαριών από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές και σε εκπτωτικές τιμές μόνο από την Kitchen Pro. Βρείτε επιλεγμένα επαγγελματικά ψυγεία θαλάμους κατάλληλα για τη συντήρηση ψαριών με συρτάρια, τελάρα ή άλλους αποθηκευτικούς χώρους που εξυπηρετούν τις ανάγκες της επιχείρησής σας. 

Προτάσεις ψυγείων θαλάμων ψαριών:

Ψυκτικοί Θάλαμοι Λυόμενοι

Οι λυόμενοι ψυκτικοί θάλαμοι αποτελούν μία από τις πιο αποτελεσματικές επιλογές ψύξης και συντήρησης για τα ιχθυοπωλεία αφού έχουν πολύ μεγάλη χωρητικότητα, διευρυμένο εύρος θερμοκρασιών, συντηρούν τα τρόφιμα εξαιρετικά, έχουν μεγάλη αντοχή στο χρόνο και είναι ενεργειακά αποδοτικοί. Βρείτε τεράστια γκάμα λυόμενων ψυκτικών θαλάμων στην Kitchen Pro και επενδύστε σε αυτόν που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του καταστήματός σας. 

Προτάσεις λυόμενων ψυκτικών θαλάμων:

Παγομηχανές - Μηχανές Πάγου λέπι

Μηχανές για πάγο σε σχήμα λέπι, ιδανικές για ιχθυοπωλεία. Βρείτε παγομηχανές εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής για πάγο σε μορφή φλούδας (flake) ώστε να διατηρείτε τα ψάρια σας με ασφάλεια όταν βρίσκονται εκτός ψυγείου.

Προτάσεις παγομηχανών και μηχανών πάγου λέπι:

Παγομηχανές - Μηχανές Παγότριμμα

Επαγγελματικές μηχανές παραγωγής παγοτρίμματος, ιδανικές για ιχθυοπωλεία, ψαράδικα και ψαροταβέρνες. Βρείτε παγομηχανές για τριμμένο πάγο από τους κορυφαίους οίκους του εξωτερικού στην Kitchen Pro.

Προτάσεις παγομηχανών και μηχανών παγοτρίμματος:

Επαγγελματικά πλατώ & Πλάκες ψησίματος

Αν διαθέτετε Ιχθυοπωλείο που ψήνει και ψάρια τότε θα σας φανούν απαραίτητα τα επαγγελματικά πλατώ ή οι πλάκες ψησίματος. Επιλέξτε την ιδανική πλάκα ή πλατώ ψησίματος για την επιχείρησή σας μέσα από την μεγάλη γκάμα προϊόντων αξεπέραστης ποιότητας και μοναδικών τιμών της Kitchen Pro.

Προτάσεις επαγγελματικών πλατώ και πλακών ψησίματος:

Επαγγελματικά Grill

Κορυφαίες επαγγελματικές γκριλιέρες για την επιχείρησή σας από την Kitchen Pro. Βρείτε επαγγελματικά grill αερίου ή ηλεκτρικά και σχαριέρες κορυφαίας ποιότητας και σε εκπτωτικές τιμές. Επιλέξτε τη σχάρα ψησίματος που ταιριάζει στην επιχείρησή σας με δυνατότητες για μονή, διπλή ή τριπλή εστία, επιδαπέδια ή επιτραπέζια, με πετροκάρβουνο ή με νερό.

Προτάσεις επαγγελματικών grill:

Επαγγελματικές Φριτέζες

Επαγγελματικές φριτέζες αερίου ή ηλεκτρικές μέσα από την μεγάλη ποικιλία της Kitchen Pro. Εξοπλίστε την επιχείρησή σας με την ιδανική φριτέζα, για άριστο αποτέλεσμα και μεγάλη ανθεκτικότητα.

Προτάσεις επαγγελματικών φριτέζων:

Ανοξείδωτες κατασκευές 

Οι ανοξείδωτες κατασκευές είναι οι ιδανικές για χρήση σε Ιχθυοπωλείο αφού είναι αξεπέραστες ως προς την υγιεινή και την ασφάλεια που παρέχουν. Επιλέξτε ανοξείδωτες λάντζες, τραπέζια, πάγκους εργασίας, ερμάρια, χοάνες και άλλες κατασκευές από ανοξείδωτο χάλυβα και εξοπλίστε το Ιχθυοπωλείο σας κατάλληλα. 

Προτάσεις ανοξείδωτων κατασκευών:

 

warranty
Οι μεγαλύτεροι οίκοι του εξωτερικού είναι εδώ!

support
Άμεση τεχνική υποστήριξη

Low price
Από τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς!

Εγγραφή

KitchenPRO © 2015-2024. All rights reserved.

Designed & Developed with care by TotalWeb | Digital Marketing by kovald

+

Special Offer!