Ανακαινίζετε ή Κατασκευάζετε επαγγελματική κουζίνα; Αναλαμβάνουμε τo σχεδιασμό επαγγελματικής κουζίνας και τη μελέτη εξοπλισμού μαζικής εστίασης. Δείτε περισσότερα >

 

Επαγγελματικά ψυγεία ψαριών: Αναλυτικός οδηγός αγοράς

26
Aug
2021

Αν η πώληση φρέσκου ψαριού ή η επεξεργασία του και η προσφορά του ως πιάτου στην επιχείρησή σας είναι βασικό μέρος των δραστηριοτήτων σας, τότε το να επενδύσετε σε ένα καλό ψυγείο για τη διατήρησή του είναι κομβικής σημασίας. Τα επαγγελματικά ψυγεία ψαριών κατασκευάζονται από ανοξείδωτο χάλυβα υψηλής ποιότητας και διαθέτουν μια πληθώρα χαρακτηριστικών ανάλογα με τις ανάγκες κάθε επιχείρησης.

Συγκεντρώσαμε παρακάτω όλα όσα πρέπει να προσέξετε, για να κάνετε την ιδανική επιλογή για εσάς.

 

Μέγεθος και χωρητικότητα

Επαγγελματικό Ψυγείο Βιτρίνα Προβολής Ψαριών

Όλα τα επαγγελματικά ψυγεία βγαίνουν σε μεγάλη ποικιλία διαστάσεων. Το βασικό κριτήριο για την επιλογή του σωστού μεγέθους είναι ο διαθέσιμος χώρος που έχετε στην επιχείρησή σας, συνυπολογίζοντας βεβαίως και το άνοιγμα των θυρών. Θα πρέπει το ψυγείο να μη βρίσκεται κοντά σε συσκευές που εκλύουν θερμότητα, αλλά και γενικά να έχει αρκετό ελεύθερο χώρο γύρω του (τουλάχιστον 20-30 εκατοστά σε όλες τις πλευρές), έτσι ώστε να κυκλοφορεί ελεύθερα ο αέρας και να επιτρέπει το κατάλληλο επίπεδο ψύξης.

Η χωρητικότητα έχει να κάνει με την ποσότητα των ψαριών που θέλετε να διατηρείτε σε καθημερινό επίπεδο. Συχνά είναι ανάλογη με το μέγεθος, αλλά όχι πάντα. Σε κάθε περίπτωση, πριν αγοράσετε ψυγείο, θα πρέπει να έχετε κάνει έναν καλό υπολογισμό της εκτιμώμενης ποσότητας αποθήκευσης.

 

Αριθμός συρταριών

Επαγγελματικό Ψυγείο Βιτρίνα Προβολής Ψαριών

Σας προτείνουμε να μην κοιτάτε μόνο τη χωρητικότητα σε λίτρα, αλλά και τον αριθμό των συρταριών του ψυγείου, ειδικά αν έχετε πολλά διαφορετικά προϊόντα. Καλό είναι να επιλέγετε αφαιρούμενα συρτάρια, τα οποία επιτρέπουν τον ευκολότερο και βαθύτερο καθαρισμό, τη βελτίωση των επιπέδων υγιεινής και την εξασφάλιση των προτύπων ασφάλειας των τροφίμων.

 

Πόρτες

Τα επαγγελματικά ψυγεία ψαριών διατίθενται σε μοντέλα με μονή ή διπλή πόρτα, κάτι που έχει να κάνει με το μέγεθος και τη χωρητικότητά τους. Οι πόρτες αυτόματου κλεισίματος είναι η βέλτιστη λύση για τον εξοπλισμό κουζίνας, έτσι ώστε να διατηρείται η σωστή θερμοκρασία με τη μέγιστη εξοικονόμηση πόρων.

 

Με πόδια ή ροδάκια;

Κάθε επιλογή έχει τα πλεονεκτήματά της. Τα ροδάκια εξασφαλίζουν εύκολους ελιγμούς για άνετο καθαρισμό και γενικά τη μετακίνηση του ψυγείου, εφόσον αυτό χρειάζεται. Από την άλλη, τα ρυθμιζόμενα πόδια επιτρέπουν τη ρύθμιση του συνολικού ύψους της συσκευής ανάλογα με τις ανάγκες της κουζίνας και τον υπόλοιπο επαγγελματικό εξοπλισμό.

 

Απορροή

Επαγγελματικό Ψυγείο Βιτρίνα Προβολής Ψαριών

Καθώς σε κάθε συρτάρι του ψυγείου τοποθετείται πάγος, πάνω στον οποίο διατηρούνται τα ψάρια, θα πρέπει να υπάρχει απορροή, για να φεύγει το νερό. Έτσι, κάθε συρτάρι θα πρέπει να έχει σημείο, από όπου φεύγει το νερό, και το ψυγείο να συνδέεται με σωλήνα, από όπου απομακρύνεται το νερό προς την αποχέτευση.

 

Ειδική επίστρωση

Όλα τα επαγγελματικά ψυγεία ψαριών διαθέτουν ειδική επίστρωση στο εσωτερικό τους που προσφέρει τη μέγιστη προστασία ενάντια στην αμμωνία που εκκρίνεται φυσικά από το φρέσκο ψάρι. Αυτό είναι το χαρακτηριστικό που διαφοροποιεί αυτά τα ψυγεία από άλλους τύπους επαγγελματικών ψυγείων. Συνεπώς, αν στοχεύετε στην καλύτερη ποιότητα εξοπλισμού αλλά και προϊόντων, δεν συνιστάται να αποθηκεύσετε τα ψάρια σε ένα συμβατικό ψυγείο.

 

Εγγύηση

Δεν παίζει ρόλο μόνο το χρονικό διάστημα της εγγύησης, αλλά και τι καλύπτει αυτή. Είναι πάντα προτιμότερο να επιλέγετε μοντέλο με πλήρη εγγύηση για κάθε δυσλειτουργία και ανταλλακτικό χωρίς πρόσθετες χρεώσεις.

Δείτε όλα τα επαγγελματικά ψυγεία ψαριών της Kitchen Pro και βρείτε μέσα από τη μεγάλη ποικιλία μας αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

 

 

warranty
Οι μεγαλύτεροι οίκοι του εξωτερικού είναι εδώ!

support
Άμεση τεχνική υποστήριξη

Low price
Από τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς!

Εγγραφή

KitchenPRO © 2015-2024. All rights reserved.

Designed & Developed with care by TotalWeb | Digital Marketing by kovald

+

Special Offer!