Ανακαινίζετε ή Κατασκευάζετε επαγγελματική κουζίνα; Αναλαμβάνουμε τo σχεδιασμό επαγγελματικής κουζίνας και τη μελέτη εξοπλισμού μαζικής εστίασης. Δείτε περισσότερα >

 

Πώς να επιλέξετε την κατάλληλη επαγγελματική κουζίνα για την επιχείρησή σας

24
Apr
2023

 

Η επιλογή της κατάλληλης επαγγελματικής ηλεκτρικής κουζίνας για την επιχείρησή σας μπορεί να είναι μια αποφασιστική κίνηση για την απόδοση και την επιτυχία της επιχείρησής σας. Όπως και με κάθε μεγάλη απόφαση, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη σας πολλούς παράγοντες πριν αγοράσετε την κατάλληλη επαγγελματική ηλεκτρική κουζίνα για τις ανάγκες σας.

Ας δούμε κάποιους από αυτούς τους παράγοντες για να σας βοηθήσουμε να κάνετε τη σωστή επιλογή:

Επαγγελματική Κουζίνα Αερίου ή Ηλεκτρική

Ξεκινήστε αρχικά, αποφασίζοντας αν η νέα επαγγελματική σας κουζίνα θα λειτουργεί με ηλεκτρικό ρεύμα ή με αέριο. Η πρώτη σας επιλογή πρέπει να είναι η λειτουργία με αέριο καθώς πέραν από την οικονομία ενέργειας που προσφέρει ζεσταίνει και μαγειρεύει πιο γρήγορα. Πολλές φορές ακόμα και σε μαγειριά που όλες οι υπόλοιπες συσκευές είναι ηλεκτρικές η κουζίνα είναι αερίου διότι τα φλόγιστρα της μαγειρεύουν πολύ πιο γρήγορα, ενώ τηγανίζουν καλύτερα. Σε περίπτωση που αυτό δεν είναι εφικτό θα μπορούσατε να επιλέξετε, ηλεκτρική επαγωγική κουζίνα (induction) η οποία προσφέρει τεράστια οικονομία ενέργειας ενώ μαγειρεύει το ίδιο γρήγορα όσο και η κουζίνα αερίου.

Στην kitchenpro διαθέτουμε επίσης επαγγελματικές κουζίνες με εστίες αερίου και ηλεκτρικό φούρνο, δηλαδή συνδυασμό και των 2 μορφών ενέργειας.

Μέγεθος και ισχύς:

Πριν αποφασίσετε για το μέγεθος της επαγγελματικής ηλεκτρικής κουζίνας που θα αγοράσετε, πρέπει να λάβετε υπόψη την ανάγκη σας για παραγωγή φαγητού σε μεγάλη κλίμακα. Αυτό περιλαμβάνει τον αριθμό των πιάτων που πρέπει να παρασκευαστούν καθημερινά, τη συχνότητα παραγωγής και την ποσότητα των υλικών που πρέπει να χρησιμοποιηθούν. Επιπλέον, πρέπει να λάβετε υπόψη σας την ισχύ της κουζίνας, που είναι σε KW (KILO-WATT) Αερίου ή ηλεκτρικά.

Xαρακτηριστικά:

Συνεπώς, πρέπει να επιλέξετε μια κουζίνα που να έχει τα κατάλληλα τεχνικά χαρατκτηριστικά για τις ανάγκες σας. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τον αριθμό των εστιών, το μέγεθος του φούρνου, το είδος του φούρνου αν δηλαδή θα είναι στατικός ή αερόθερμος φούρνος κλπ καθώς και το υλικό κατασκευής των εστιών της επαγγελματικής κουζίνας (μαντέμι ή ανοξείδωτος χάλυβας) την ισχύ σε KW των εστιών και του φούρνου.

Υλικά και ανθεκτικότητα:

Η ανθεκτικότητα και η ποιότητα των υλικών είναι εξίσου σημαντικές με τη λειτουργικότητα της επαγγελματικής κουζίνας. Πρέπει να επιλέξετε μια κουζίνα που είναι κατασκευασμένη από υλικά υψηλής ποιότητας, όπως ανοξείδωτο ατσάλι, το οποίο είναι ανθεκτικό στις υψηλές θερμοκρασίες, στη φθορά και στη διάβρωση.

Συντήρηση:

Πρέπει να λάβετε υπόψη τη συντήρηση της επαγγελματική σας κουζίνας. Όπως όλες οι συσκευές έτσι και οι επαγγελματικές κουζίνες χρειάζονται συντήρηση, τόσο προληπτική κάθε τακτά χρονικά διαστήματα (μία φορά το χρόνο ή πριν την έναρξη της σεζόν αν πρόκειται για εποχιακή επιχείρηση. Είναι σημαντικό να επιλέξετε συνεργάτη με εμπειρία δυνατότητα να παρέχει after sales service και να που να διαθέτει εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό. Στην kitchenpro με πολυετή εμπειρία διαθέτουμε όλα τα παραπάνω ώστε η λειτουργία της καινούργιας σας, επαγγελματικής κουζίνας να είναι μακροχρόνια και απροβλημάτιστη.

Κόστος:

Πρέπει να λάβετε υπόψη το κόστος της κουζίνας. Η επαγγελματική ηλεκτρική κουζίνα είναι ένα σημαντικό επενδυτικό κόστος για την επιχείρησή σας. Επιλέξτε μια κουζίνα που είναι προσιτή και που προσφέρει τα χαρακτηριστικά και τον εξοπλισμό που χρειάζεστε, χωρίς να υπερβαίνει τον προϋπολογισμό σας. Η επιλογή της κατάλληλης επαγγελματικής ηλεκτρικής κουζίνας για την επιχείρησή σας μπορεί να είναι μια προκλητική αλλά κρίσιμη απόφαση. Ακολουθώντας τις παραπάνω συμβουλές και εξετάζοντας προσεκτικά τους παράγοντες, μπορείτε να επιλέξετε μια κουζίνα που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και θα βελτιώσει την παραγωγικότητα και την απόδοση της επιχείρησής σας. Όπως και με κάθε επαγγελματική συσκευή, η συντήρηση και η καθαριότητα της επαγγελματικής ηλεκτρικής κουζίνας είναι καίριας σημασίας για την ασφαλή και αποτελεσματική λειτουργία της. Πρέπει να επιλέξετε μια κουζίνα που είναι εύκολη στον καθαρισμό και στη συντήρηση, προκειμένου να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση και να αποφευχθούν τυχόν προβλήματα στο μέλλον.

 

Τέλος, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι η επιλογή της κατάλληλης επαγγελματικής ηλεκτρικής κουζίνας είναι μια επένδυση για το μέλλον της επιχείρησής σας. Αυτή η επένδυση μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε την ποιότητα του φαγητού σας, να μειώσετε τον χρόνο παρασκευής και να αυξήσετε την απόδοση της επιχείρησής σας.

 

warranty
Οι μεγαλύτεροι οίκοι του εξωτερικού είναι εδώ!

support
Άμεση τεχνική υποστήριξη

Low price
Από τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς!

Εγγραφή

KitchenPRO © 2015-2024. All rights reserved.

Designed & Developed with care by TotalWeb | Digital Marketing by kovald

+

Special Offer!