Ανακαινίζετε ή Κατασκευάζετε επαγγελματική κουζίνα; Αναλαμβάνουμε τo σχεδιασμό επαγγελματικής κουζίνας και τη μελέτη εξοπλισμού μαζικής εστίασης. Δείτε περισσότερα >

 

Ψυχόμενες βιτρίνες τροφίμων: Ποιες επιλογές έχετε για την παρουσίαση γλυκών

20
Jul
2021

Οι ψυχόμενες βιτρίνες τροφίμων έχουν το εξαιρετικό πλεονέκτημα ότι παρουσιάζουν με ελκυστικό προς τον πελάτη τρόπο διάφορα προϊόντα, τα οποία είναι ευπαθή και διαφορετικά θα έπρεπε να βρίσκονται στο ψυγείο.

Έτσι, αντί να τα έχετε κλεισμένα σε ένα σημείο όπου κανείς δε μπορεί να τα δει, μπορείτε να τα διατηρείτε για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα σε περίοπτη θέση, ώστε να αυξήσετε τις πωλήσεις σας.

Οι ψυχόμενες βιτρίνες γλυκών έχουν αρκετή ποικιλία στα χαρακτηριστικά τους. Διαβάστε παρακάτω τι ακριβώς πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την αγορά τους.

 

Μέγεθος

Επιτραπέζια ψυχώμενη Βιτρίνα Πίτσας

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να υπολογίσετε είναι το μέγεθος της βιτρίνας. Όσον αφορά την εσωτερική χωρητικότητα, αυτή έχει να κάνει κυρίως με το είδος και την ποσότητα των γλυκών που παρουσιάζετε. Άλλο μέγεθος βιτρίνας χρειάζεστε για τη διατήρηση τουρτών ή κέικ και άλλο για μικρότερα γλυκά, πάστες κλπ.

Από εκεί και πέρα, οι εξωτερικές διαστάσεις της βιτρίνας έχουν να κάνουν προφανώς με τον διαθέσιμο χώρο που έχετε. Είναι βασικό να σιγουρευτείτε ότι υπάρχει αρκετός χώρος περιμετρικά της βιτρίνας, ώστε ο αερισμός της να είναι επαρκής. Επιπλέον, η θέση που θα μπει η βιτρίνα θα πρέπει να είναι σε κατάλληλο σημείο, ώστε να μην υπάρχει απώλεια ψύξης (π.χ. όχι κοντά σε ανοιχτό παράθυρο, σε σημείο με άμεση ηλιακή ακτινοβολία κλπ).

 

Σχέδιο

Επιτραπέζια Ψυχόμενη Βιτρίνα

Στην αγορά υπάρχουν πολλά σχέδια σε ψυχόμενες βιτρίνες. Μπορείτε, για παράδειγμα, να βρείτε όρθιες βιτρίνες σε στυλ ψυγείου, οι οποίες έχουν περιμετρικά τζάμι, ή οριζόντιες βιτρίνες σε μορφή πάγκου που έχουν τζάμι από πάνω.

Εκτός από αυτή τη βασική διάκριση, τα σχέδια διαφέρουν και ως προς το σχήμα (π.χ. υπάρχουν ορθογώνιες, τετράγωνες ή ακόμα και στρογγυλές βιτρίνες) αλλά και ως προς υλικό (μέταλλο ή ξύλο) και γενικά την αισθητική (π.χ. πιο κλασικές ή minimal γραμμές).

 

Θερμοκρασία και υγρασία

Επιτραπέζια Ψυχόμενη Βιτρίνα ITALSTAR

Η επιθυμητή θερμοκρασία έχει να κάνει με τον τύπο των γλυκών που θα βρίσκονται στη βιτρίνα. Για παράδειγμα, τα κέικ απαιτούν πολύ υψηλότερη θερμοκρασία σε σχέση με τις πάστες. Από την άλλη, η σοκολάτα είναι ένα ευπαθές υλικό, το οποίο σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες αποχρωματίζεται.

Βεβαίως, υπάρχουν και ψυχόμενες βιτρίνες πολλαπλών σκοπών που διατηρούν μια μέση θερμοκρασία που είναι κατάλληλη για τα περισσότερα γλυκά για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Φυσικά, υπάρχουν και οι ψυχόμενες βιτρίνες-καταψύκτες για γλυκά με παγωτό.

Σε ορισμένες ψυχόμενες βιτρίνες, υπάρχει το επιπλέον χαρακτηριστικό του ελέγχου της υγρασίας, ώστε να διαπιστώνετε ανά πάσα στιγμή το επίπεδό της και να εξασφαλίζετε τις καλύτερες συνθήκες για τα γλυκά σας.

 

Εσωτερική διαμόρφωση

Το τελευταίο πράγμα που πρέπει να κοιτάξετε είναι η εσωτερική διαμόρφωση της βιτρίνας. Αυτή έχει να κάνει με τον αριθμό των ραφιών, τον χώρο μεταξύ τους και την ευκολία χρήσης τους. Επιπλέον, πολλές βιτρίνες τροφίμων παρέχουν τη δυνατότητα για εσωτερικό φωτισμό, ώστε τα γλυκά να παρουσιάζονται με ελκυστικό τρόπο.

Δείτε εδώ τη μεγάλη μας ποικιλία σε ψυχόμενες βιτρίνες τροφίμων σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.

 

 

warranty
Οι μεγαλύτεροι οίκοι του εξωτερικού είναι εδώ!

support
Άμεση τεχνική υποστήριξη

Low price
Από τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς!

Εγγραφή

KitchenPRO © 2015-2024. All rights reserved.

Designed & Developed with care by TotalWeb | Digital Marketing by kovald

+

Special Offer!