Ανακαινίζετε ή Κατασκευάζετε επαγγελματική κουζίνα; Αναλαμβάνουμε τo σχεδιασμό επαγγελματικής κουζίνας και τη μελέτη εξοπλισμού μαζικής εστίασης. Δείτε περισσότερα >

 

Βιτρίνες τροφίμων: Ποιο είδος είναι το κατάλληλο για την επιχείρηση σας

27
Aug
2023

Βιτρίνα τροφίμων γεμάτη με γλυκά
Βιτρίνα τροφίμων με γλυκά / pexels.com

Στο άνοιγμα της δική σας επιχείρησης θα χρειαστεί να επενδύσετε σε διάφορες ηλεκτρικές συσκευές, οι οποίες αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του επαγγελματικού εξοπλισμού. Ανάμεσα σε αυτές τις συσκευές βρίσκονται και οι βιτρίνες τροφίμων. Σε ένα κατάστημα εστίασης αποτελούν τον καταλληλότερο τρόπο παρουσίασης των τροφίμων αφού πετυχαίνουν ταυτόχρονα να δελεάσουν τον πελάτη αλλά και να διατηρήσουν τα προϊόντα φρέσκα για αρκετές ώρες.

Ανάλογα με το σκοπό που εξυπηρετούν και τη χρησιμότητα τους, στο εμπόριο μπορεί να συναντήσει κανείς πλήθος ειδών από βιτρίνες τροφίμων. Για να επιλέξει την καταλληλότερη βιτρίνα που πληροί όλες τις προδιαγραφές, χρήσιμο θα ήταν να μελετήσει κανείς προσεκτικά όλα τα είδη και τους παράγοντες που τις διαφοροποιούν.

Ψυχόμενες βιτρίνες τροφίμων

Εάν πρόκειται να αποθηκεύσετε κρύα τρόφιμα ή τρόφιμα τα οποία χρειάζονται συντήρηση, τότε θα πρέπει να προμηθευτείτε μια ψυχόμενη βιτρίνα τροφίμων. Αυτές οι βιτρίνες είναι απαραίτητες για την παρουσίαση προϊόντων, τα οποία σε άλλη περίπτωση θα βρίσκονται αποθηκευμένα σε ψυγεία. Οι ψυχόμενες βιτρίνες τροφίμων έχουν τη δυνατότητα να διατηρούν σταθερή εσωτερική θερμοκρασία ωστέ να διασφαλίζουν τις ιδανικότερες συνθήκες συντήρησης του κάθε προϊόντος ξεχωριστά. Είναι οι καταλληλότερες για σούπερ μάρκετ, κρεοπωλεία και μίνι μάρκετ αφού τα κρέατα, τα ψάρια, τα αλλαντικά και τα τυριά διατηρούνται φρέσκα και έτοιμα προς πώληση. Ανάλογα με τις απαιτήσεις της επιχείρησής σας, στο εμπόριο θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε μεγέθη και σχέδια που θα καλύψουν όλες τις λειτουργικές αλλά και αισθητικές ανάγκες του χώρου σας.

Ψυγεία βιτρίνες: Κρεάτων, Αλλαντικών και Τυριών

Ψυγεία Αναψυκτικών Βιτρίνες

Ψυγεία βιτρίνες Γλυκών, Σάντουιτς και Σνακ

Ψαριέρα - Ψυγείο Βιτρίνα Ψαριών

Ψυγεία self service βιτρίνες τοίχου

Θερμαινόμενες βιτρίνες τροφίμων

Από την άλλη πλευρά οι θερμαινόμενες βιτρίνες τροφίμων είναι οι καταλληλότερες για τη συντήρηση ζεστών προϊόντων, έτοιμων προς πώληση. Οι βιτρίνες αυτές έχουν τη δυνατότητα να κυκλοφορούν στο εσωτερικό τους τον θερμό αέρα και να διατηρούν υψηλές θερμοκρασίες που διατηρούν τα φαγητά ζεστά και ασφαλή προς πώληση. Διατίθενται σε μεγάλο εύρος μεγεθών ως επιτραπέζιες ή επιδαπέδιες και είναι κατάλληλες για πληθώρα τροφίμων όπως τα σφολιατοειδή, τα σάντουιτς και τα ζεστά φαγητά.

Απλές βιτρίνες παρουσίασης

Πρόκειται για βιτρίνες τροφίμων που δεν ανήκουν στις ψυχόμενες ή στις θερμαινόμενες συνεπώς αποτελούν και μια περισσότερο οικονομική λύση. Οι βιτρίνες αυτές αποτελούν ιδανική επιλογή για προϊόντα χωρίς ιδιαίτερες ανάγκες ψύξης ή θέρμανσης και χρησιμοποιούνται κυρίως για την ελκυστική παρουσίαση των τροφίμων στον κάθε πελάτη. Σκοπός των βιτρινών αυτών είναι να προσελκύσει το ενδιαφέρον των πελατών και να δώσει μια πρώτη καλή εντύπωση του προϊόντος. Σε αυτές μπορούν να αποθηκευτούν προϊόντα όπως ψωμί, σάντουιτς και διάφορα γλυκά και φαγητά που διατηρούνται σε θερμοκρασία δωματίου. Στην αγορά υπάρχει πληθώρα σχεδίων ώστε να μπορέσετε να επιλέξετε την βιτρίνα εκείνη που θα παρουσιάσει εντυπωσιακότερα το δικό σας προϊόν.

Σε κάθε περίπτωση πρωταρχικός σκοπός μιας βιτρίνας τροφίμων είναι να αναδείξει το προϊόν σας. Συνεπώς εκτός από τα παραπάνω χρήσιμο θα ήταν να δώσετε μεγάλη σημασία στον αισθητικό παράγοντα. Η ορατότητα με τον κατάλληλο φωτισμό και η σωστή κατανομή και τοποθέτηση στα ράφια σίγουρα θα επηρεάσει τον πελάτη και θα αυξήσει τα κέρδη της επιχείρησής σας.

Δείτε όλες τις βιτρίνες τροφίμων

 

Διαβάστε επίσης:

 

warranty
Οι μεγαλύτεροι οίκοι του εξωτερικού είναι εδώ!

support
Άμεση τεχνική υποστήριξη

Low price
Από τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς!

Εγγραφή

KitchenPRO © 2015-2024. All rights reserved.

Designed & Developed with care by TotalWeb | Digital Marketing by kovald

+

Special Offer!