Ανακαινίζετε ή Κατασκευάζετε επαγγελματική κουζίνα; Αναλαμβάνουμε τo σχεδιασμό επαγγελματικής κουζίνας και τη μελέτη εξοπλισμού μαζικής εστίασης. Δείτε περισσότερα >

 

Επαγγελματικά ψυγεία: 7 χαρακτηριστικά που πρέπει να προσέξετε στην αγορά τους

12
May
2021

Το ψυγείο αποτελεί μία από τις κυριότερες συσκευές σε μια επιχείρηση. Όχι μόνο επειδή εγγυάται την υγιεινή και την ασφάλεια των τροφίμων. Αλλά και επειδή οποιαδήποτε δυσλειτουργία σε αυτό μπορεί να σημαίνει την απώλεια προμηθειών και φυσικά τεράστια προβλήματα από άποψη κόστους και λειτουργίας της επιχείρησης.

Συνεπώς, η αγορά των επαγγελματικών ψυγείων πρέπει να γίνεται με πολλή προσοχή, ώστε να επιλέγονται μοντέλα που χαρακτηρίζονται από άριστη ποιότητα και αντοχή στον χρόνο, ενώ φυσικά μεγάλο ρόλο παίζει και η λειτουργικότητα του ψυγείου με βάση τις απαιτήσεις κάθε επιχείρησης. Συγκεντρώσαμε παρακάτω τα βασικότερα χαρακτηριστικά ενός επαγγελματικού ψυγείου που πρέπει να λάβετε υπόψη στην αγορά του, ώστε να κάνετε την κατάλληλη επιλογή για εσάς.

 

Χωρητικότητα

Επαγγελματικό Ψυγείο Θάλαμος-Συντήρηση CES2144SL

Το να βρείτε τη σωστή χωρητικότητα για τις ανάγκες της επιχείρησής σας είναι κομβικής σημασίας. Αν είναι πολύ μικρό, υπάρχει ο κίνδυνος να μην φτάνει για τις προμήθειες και αναγκαστικά κάποιες να πρέπει να τις πετάτε. Αν είναι πολύ μεγάλο, τότε θα αυξήσει το κόστος λειτουργίας της επιχείρησης.

 

Μέγεθος

Το μέγεθος δεν είναι το ίδιο με τη χωρητικότητα, καθώς αφορά τον χώρο που πιάνει ένα ψυγείο ανεξάρτητα από το πόσο χώρο προσφέρει για τη συντήρηση τροφίμων. Φυσικά, στόχος πάντα είναι να βρείτε ένα ψυγείο με μεγάλη χωρητικότητα χωρίς υπερβολικά μεγάλο μέγεθος που θα σας κλείνει την κουζίνα. Για την επιλογή του σωστού μεγέθους θα πρέπει να λάβετε υπόψη τη διαρρύθμιση της κουζίνας, το άνοιγμα της πόρτας (για να μπορεί να περάσει) και το σημείο όπου σκέφτεστε να το τοποθετήσετε.

 

Κλιματική ζώνη

Επαγγελματικό Ψυγείο Θάλαμος-Συντήρηση με 2 Κρυστάλλινες Πόρτες Slim Line

Η κλιματική ζώνη δείχνει την υψηλότερη θερμοκρασία περιβάλλοντος όπου το ψυγείο μπορεί να λειτουργήσει αποτελεσματικά. Ένας καλός κανόνας είναι ότι αν η θερμοκρασία της κουζίνας σας είναι συνήθως πάνω από 32 βαθμούς Κελσίου, πιθανώς θα χρειαστείτε ένα ψυγείο κλιματικής ζώνης 5.

 

Αποδοτικότητα

Όσο πιο αποδοτικό είναι το ψυγείο, τόσο χαμηλότερο το κόστος της λειτουργίας του. Τα επαγγελματικά ψυγεία αναγράφουν λεπτομερώς την ενεργειακή τους απόδοση, ώστε να γνωρίζετε την αποτελεσματικότητά και άρα το κόστος λειτουργίας τους.

 

Αυτόματη απόψυξη

Ψυγείο Back Bar Βιτρίνα με 3 Πόρτες

Με την πάροδο του χρόνου, είναι πιθανό το εσωτερικό ενός ψυγείου να συσσωρεύσει πάγο. Αυτό μπορεί να μειώσει την απόδοση και τη διάρκεια ζωής του. Γι’ αυτό, τα περισσότερα επαγγελματικά ψυγεία έχουν ενσωματωμένο αυτόματο σύστημα απόψυξης, το οποίο μπορεί να προγραμματιστεί να λειτουργήσει όταν απαιτείται.

Ασφάλεια

Το περιεχόμενο ενός ψυγείου μπορεί να είναι εξαιρετικά πολύτιμο, ειδικά αν περιέχει κοπές κρέατος ή ψάρια. Σε πολλά ψυγεία, ειδικά αν αυτά είναι τοποθετημένα σε εκτεθειμένο σημείο, είναι χρήσιμο να τοποθετηθούν εξαρτήματα κλειδώματος για τη μέγιστη ασφάλεια.

Πόρτες

Υπάρχουν μερικά χαρακτηριστικά που πρέπει να προσέξετε στις πόρτες των ψυγείων. Υπάρχουν πόρτες αυτόματου κλεισίματος, οι οποίες βοηθούν στην εξοικονόμηση ενέργειας. Ορισμένα επαγγελματικά ψυγεία έχουν άνοιγμα με ποδοβαλβίδα, κάτι ιδιαίτερα χρήσιμο για τη διασφάλιση της υγιεινής, αφού δεν χρειάζεται κάποιος συνεχώς να ακουμπάει τη λαβή του ψυγείου.

Μπορείτε να δείτε όλα τα επαγγελματικά ψυγεία της KitchenPRO με τα χαρακτηριστικά τους εδώ.

 

 

warranty
Οι μεγαλύτεροι οίκοι του εξωτερικού είναι εδώ!

support
Άμεση τεχνική υποστήριξη

Low price
Από τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς!

Εγγραφή

KitchenPRO © 2015-2024. All rights reserved.

Designed & Developed with care by TotalWeb | Digital Marketing by kovald

+

Special Offer!