Ανακαινίζετε ή Κατασκευάζετε επαγγελματική κουζίνα; Αναλαμβάνουμε τo σχεδιασμό επαγγελματικής κουζίνας και τη μελέτη εξοπλισμού μαζικής εστίασης. Δείτε περισσότερα >

 

Η υψηλή λειτουργικότητα των φούρνων Combi

13
Jan
2024

Επαγγελματικός φούρνος Giorik σε μαύρο φόντο
Επαγγελματικοί φούρνοι Combi της Giorik / giorik.com

Οι φούρνοι Combi αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή για πολλούς επαγγελματίες στον χώρο της εστίασης, λόγω της υψηλής τους λειτουργικότητας και ευελιξίας. Αυτοί οι φούρνοι συνδυάζουν διάφορες μεθόδους μαγειρέματος όπως ο ατμός, ο θερμός αέρας, και το ψήσιμο, επιτρέποντας την παρασκευή ευρέως φάσματος πιάτων σε διαφορετικές θερμοκρασίες και με διαφορετικούς τρόπους μαγειρέματος.

Μια από τις κύριες ιδιότητες των φούρνων Combi είναι η ικανότητά τους να διατηρούν την υγρασία στα φαγητά. Έτσι εξασφαλίζουν τη διατήρηση της γεύσης και των θρεπτικών συστατικών. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τους σεφ και τους επαγγελματίες της κουζίνας που επιδιώκουν να παράγουν υψηλής ποιότητας πιάτα.

Επιπλέον, η τεχνολογία που χρησιμοποιείται σε αυτούς τους φούρνους επιτρέπει τον έλεγχο της θερμοκρασίας, της υγρασίας, και του χρόνου μαγειρέματος με τεράστια ακρίβεια. Αυτό σημαίνει πως οι σεφ μπορούν να προσαρμόσουν τις ρυθμίσεις ανάλογα με το είδος του φαγητού που μαγειρεύουν, και έτσι έχουν τέλεια αποτελέσματα κάθε φορά.

Η εύκολη χρήση και η ποικιλία των προγραμμάτων μαγειρέματος καθιστούν τους φούρνους Combi ευέλικτους και προσαρμόσιμους στις ανάγκες κάθε κουζίνας. Είναι η κορυφαία επιλογή για επαγγελματικές κουζίνες όπου η απόδοση, η ποιότητα και η ταχύτητα είναι ουσιαστικοί παράγοντες.

Τι είδους φαγητά μπορούν να παρασκευαστούν σε φούρνους Combi;

Καθώς οι φούρνοι Combi είναι πολύ ευέλικτοι, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη μαγειρική πολλών ειδών φαγητού. Μερικά από αυτά είναι:

  • Κρέας: Ψήσιμο κρεάτων όπως μοσχάρι, χοιρινό, κοτόπουλο, αλλά και μαγείρεμα σε χαμηλές θερμοκρασίες για μαριναρισμένα κρέατα.
     
  • Ψάρια και θαλασσινά: Ψήσιμο ψαριών, μαγείρεμα αστακών, μυδιών, καλαμαριών, και άλλων θαλασσινών.
     
  • Λαχανικά: Βράσιμο, ψήσιμο, ή μαγείρεμα σε ατμό των λαχανικών, όπως μπρόκολο, καρότο, κολοκυθάκια, κ.α.
     
  • Επιδόρπια: Ψήσιμο γλυκών, κρέμας, αφράτων μειγμάτων, κ.α.
     
  • Αρτοσκευάσματα: Ψήσιμο ψωμιού, κέικ, κρουασάν, παρασκευή πίτσας, σφολιατοειδών, κ.α.
     
  • Φαγητά ταψιού: Μαγείρεμα φαγητών όπως μουσακάς, λαζάνια, μπριάμ, γεμιστά, κ.α.

Αυτά είναι μόνο μερικά παραδείγματα, αφού η λίστα είναι πραγματικά μεγάλη. Οι σεφ χρησιμοποιώντας φούρνους Combi μπορούν να δημιουργήσουν αμέτρητες συνταγές αφού μπορούν να προσαρμόσουν τις ρυθμίσεις ανάλογα με το είδος φαγητού που επιθυμούν να μαγειρέψουν.

Πού χρησιμοποιούνται οι φούρνοι Combi;

Οι φούρνοι αυτοί είναι δημοφιλείς και χρησιμοποιούνται σε διάφορους τύπους κουζίνας, κυρίως όμως σε επαγγελματικούς χώρους. Ανάλογα με τη λειτουργία τους, συναντώνται σε:

  • Εστιατόρια: Σε εστιατόρια γενικής εστίασης, υψηλής γαστρονομίας, γρήγορου φαγητού, και άλλα μέρη εστίασης όπου απαιτείται παραγωγικότητα και ευελιξία στο μαγείρεμα.
     
  • Ξενοδοχεία και καταλύματα: Σε μεγάλα καταλύματα όπου οι φούρνοι Combi χρησιμοποιούνται για την παρασκευή γευμάτων σε μεγάλες ποσότητες για τους επισκέπτες.
     
  • Νοσοκομεία και κέντρα φροντίδας: Η υψηλή ακρίβεια και δυνατότητα ελέγχου των παραμέτρων του μαγειρέματος τους καθιστούν ιδανικούς για την παρασκευή θρεπτικών γευμάτων σε μεγάλες ποσότητες.
     
  • Βιομηχανικές κουζίνες και κέντρα επισιτισμού: Σε μεγάλες βιομηχανικές κουζίνες όπως αεροδρόμια, σχολεία, πανεπιστήμια, εργοστάσια, κέντρα συναθροίσεων, κ.α.

Συνολικά, η υψηλή λειτουργικότητα των φούρνων Combi προσφέρει στους επαγγελματίες της κουζίνας τη δυνατότητα να δημιουργήσουν εξαιρετικά πιάτα με ακρίβεια, διατηρώντας τη γεύση, την υφή και τη θρεπτική αξία των τροφίμων αναλλοίωτη.

Δείτε Επαγγελματικούς Φούρνους Combi Steamers

 

Διαβάστε επίσης:

 

warranty
Οι μεγαλύτεροι οίκοι του εξωτερικού είναι εδώ!

support
Άμεση τεχνική υποστήριξη

Low price
Από τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς!

Εγγραφή

KitchenPRO © 2015-2024. All rights reserved.

Designed & Developed with care by TotalWeb | Digital Marketing by kovald

+

Special Offer!