Ανακαινίζετε ή Κατασκευάζετε επαγγελματική κουζίνα; Αναλαμβάνουμε τo σχεδιασμό επαγγελματικής κουζίνας και τη μελέτη εξοπλισμού μαζικής εστίασης. Δείτε περισσότερα >

 

Πώς να βελτιώσετε την απόδοση της επιχείρησής σας με μια επαγγελματική φριτέζα

17
Apr
2023

Διπλή Επιτραπέζια Ηλεκτρική Φριτέζα

 

Η επαγγελματική φριτέζα αποτελεί ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε επιχείρηση που παρέχει φαγητό. Αν και μερικοί μπορεί να θεωρούν ότι η επαγγελματική φριτέζα είναι μια ακριβή επένδυση, η αλήθεια είναι ότι μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε την απόδοση της επιχείρησής σας και να αυξήσετε την ποιότητα των προϊόντων σας.

 

Στη συνέχεια, θα δούμε μερικούς τρόπους για να βελτιώσετε την απόδοση της επιχείρησής σας με μια επαγγελματική φριτέζα.

 

Επιλέξτε τη σωστή φριτέζα για τις ανάγκες σας

Η επιλογή της σωστής φριτέζας είναι ο καλύτερος τρόπος για να βελτιώσετε την απόδοση της επιχείρησής σας. Πρέπει να επιλέξετε μια φριτέζα που είναι κατάλληλη για τις ανάγκες σας και που έχει τη σωστή αναλογία ισχύος (KW). προς χωρητικότητα (λίτρα). Επιπλέον, πρέπει να επιλέξετε μια φριτέζα που είναι εύκολη στον καθαρισμό και στη συντήρηση. Η παραπάνω σχέση είναι πάρα πολύ βασική για να έχετε άριστο τηγάνισμα χωρίς τα τρόφιμα να πανιάζουν ή να γεμίζουν λάδι. Μία καλή φριτέζα πρέπει να έχει αναλογία KW / λίτρα περίπου 1 προς 1, δηλαδή μία φριτέζα 8 λίτρων να έχει ισχύ 6-8 KW.

 

Επιλογή ενέργειας: Φριτέζα Αερίου ή Ηλεκτρική Φριτέζα.

Όπως αναφέραμε και πιο πάνω βασικός κανόνας επιλογής είναι η σχέση ισχύς / λίτρα το ίδιο ισχύει και για τις φριτέζες αερίου αλλά και για τις ηλεκτρικές φριτέζες. Εάν λοιπόν υπάρχει εγκατάσταση αερίου στο μαγειρίο μας καλό είναι να επιλεγεί φριτέζα αερίου, αν δεν υπάρχει εγκατάσταση αερίου τότε μπορούμε κάλλιστα να επιλέξουμε ηλεκτρική φριτέζα. Εάν επιλέξουμε ηλεκτρική φριτέζα η καλύτερη επιλογή είναι να έχει τριφασική σύνδεση, διότι οι τριφασικές ηλεκτρικές φριτέζες τηγανίζουν καλύτερα, γρηγορότερα, και τα τρόφιμα παραμένουν φρέσκα και στεγνά χωρίς λάδια στο εσωτερικό τους.

 

Προσαρμόστε την παραγωγή σας στη χωρητικότητα της φριτέζας

Μια επαγγελματική φριτέζα μπορεί να σας βοηθήσει να παράγετε μεγαλύτερο όγκο φαγητού σε σύγκριση με μια κοινή φριτέζα για το σπίτι. Ωστόσο, πρέπει να προσαρμόσετε την παραγωγή σας στη χωρητικότητα της φριτέζας σας. Αυτό σημαίνει ότι πριν προχωρήσετε στην αγορά της φριτέζας θα πρέπει να έχετε υπολογίσει την ποσότητα και τα είδη που προορίζονται για τηγάνισμα. Υπάρχουν φριτέζες από 3-4 λίτρα έως και 20 -25 λίτρα ανά κάδο. Επίσης υπάρχουν μονές φριτέζες ενός κάδου αλλά και διπλές ή τριπλές που μας δίνουν την δυνατότητα για ταυτόχρονο τηγάνισμα διαφορετικών ειδών συγχρόνως.

 

Χρησιμοποιείτε το σωστό λάδι

Η ποιότητα του λαδιού είναι εξίσου σημαντική με την ποιότητα της φριτέζας. Πρέπει να χρησιμοποιείτε καλής ποιότητας λάδι που είναι κατάλληλο για το φαγητό σας και για τη φριτέζα σας. Επιπλέον, πρέπει να αλλάζετε το λάδι συχνά, καθώς το παλιό λάδι μπορεί να επηρεάσει τη γεύση και την υφή του φαγητού και να μειώσει την απόδοση της φριτέζας.

 

Εκπαιδεύστε το προσωπικό σας

Το προσωπικό σας πρέπει να είναι καταρτισμένο για τη χρήση της επαγγελματικής φριτέζας. Πρέπει να γνωρίζουν τη σωστή τεχνική χρήσης της φριτέζας, καθώς και τις ασφαλείς πρακτικές χρήσης της. Επιπλέον, πρέπει να εκπαιδεύονται σε θέματα όπως η ασφάλεια των τροφίμων και ο καθαρισμός και ησυντήρηση της φριτέζας.

 

Χρησιμοποιείτε ποιοτικά υλικά

Η ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιείτε για την παρασκευή του φαγητού επηρεάζει την ποιότητα του φαγητού και την απόδοση της φριτέζας. Χρησιμοποιήστε ποιοτικά υλικά και φρέσκα προϊόντα για την παρασκευή του φαγητού. Επιπλέον, πρέπει να παρακολουθείτε την ποσότητα των υλικών που χρησιμοποιείτε, καθώς η υπερβολική ποσότητα μπορεί να οδηγήσει σε υποβάθμιση της ποιότητας του φαγητού και να μειώσει την απόδοση της φριτέζας. H χρήση επαγγελματικής φριτέζας μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την απόδοση και την ποιότητα της επιχείρησής σας, υπό την προϋπόθεση ότι χρησιμοποιείται σωστά.

 

Διαβάστε επίσης:

 

warranty
Οι μεγαλύτεροι οίκοι του εξωτερικού είναι εδώ!

support
Άμεση τεχνική υποστήριξη

Low price
Από τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς!

Εγγραφή

KitchenPRO © 2015-2024. All rights reserved.

Designed & Developed with care by TotalWeb | Digital Marketing by kovald

+

Special Offer!