Ανακαινίζετε ή Κατασκευάζετε επαγγελματική κουζίνα; Αναλαμβάνουμε τo σχεδιασμό επαγγελματικής κουζίνας και τη μελέτη εξοπλισμού μαζικής εστίασης. Δείτε περισσότερα >

 

Επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων: τα χαρακτηριστικά που θα σας πείσουν να τα επιλέξετε

02
Sep
2023

Επαγγελαμτικά πλυντήρια ρούχων το ένα δίπλα στο άλλο
Επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων στη σειρά / pexels.com

Η επιλογή ενός επαγγελματικού πλυντηρίου ρούχων υψηλής απόδοσης για την επιχείρηση σας θεωρείται κομβικής σημασίας. Στις επιχειρήσεις τουρισμού όπως τα ξενοδοχεία και τα ενοικιαζόμενα δωμάτια, της εστίασης αλλά και της υγείας οι ανάγκες για την καθαριότητα του ιματισμού είναι αυξημένες. Γι’ αυτό τον λόγο η απόφαση της αγοράς σωστών επαγγελματικών πλυντηρίων ρούχων συμβάλλει στην εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης σας, ανεξάρτητα από τον κλάδο στον οποίο αυτή ανήκει.

Είναι γεγονός πως στο εμπόριο κυκλοφορεί πληθώρα μοντέλων και πολλοί θεωρούν πως η επιλογή του κατάλληλου πλυντηρίου είναι αρκετά δύσκολη και πολύπλοκη. Ωστόσο, αν κανείς εξετάσει προσεκτικά τις ανάγκες της επιχείρησης του και γνωρίζει τα χαρακτηριστικά εκείνα που κάνουν ένα πλυντήριο ιδανικό πολύ γρήγορα θα προχωρήσει καλύτερη δυνατή αγορά.

Μέγεθος και χωρητικότητα

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά που θα πρέπει να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε ένα επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων αποτελεί το μέγεθος και η χωρητικότητα του. Γι’ αυτό τον σκοπό θα χρειαστεί να υπολογίσετε την ποσότητα του ιματισμού που πλένετε σε καθημερινή βάση. Καθώς τα μοντέλα ποικίλλουν ως προς το μέγεθος τους συνήθως από 9 εώς 28 κιλά, είναι σίγουρο πως θα βρείτε εκείνο το επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων που ταιριάζει στην επιχείρηση σας.

Κατανάλωση ενέργειας

Όλοι γνωρίζουμε πως μια επιχείρηση μπορεί να είναι ιδιαίτερα κοστοβόρος τόσο ως προς το άνοιγμα της, όσο και προς τη συντήρηση και λειτουργία της μετέπειτα. Η ικανότητα ενός πλυντηρίου ρούχων να εξοικονομεί ρεύμα και νερό είναι ένας παράγοντας πρωταρχικής σημασίας. Έτσι ο κάθε υποψήφιος αγοραστής θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός με τις ετικέτες ενεργειακής βαθμολογίας οι οποίες κυμαίνονται από Α για τις πιο ενεργειακά αποδοτικές εώς G για τις λιγότερο αποδοτικές.

Κόστος και εγγύηση

Καθώς στην αγορά κυκλοφορούν διαφορετικά μοντέλα πλυντηρίων ρούχων, η τιμή και το κόστος αυτών είναι άλλος ένας παράγοντας που διαφοροποιείται και αποτελεί σημαντικό κριτήριο για την αγορά ενός επαγγελματικού πλυντηρίου ρούχων. Ο κάθε επαγγελματίας που ενδιαφέρεται για αυτού του είδους την αγορά, αναζητά την μέγιστη αποδοτικότητα στην καλύτερη δυνατή τιμή, με το λιγότερο δηλαδή κόστος. Επιπλέον, η εγγύηση που συνοδεύει το πλυντήριο για το κόστος των επισκευών που πιθανόν χρειαστεί σε βάθος χρόνου είναι εξίσου ιδιαίτερα σημαντική.

Πλυντήρια κάθετης ή οριζόντιας φόρτωσης

Η χρήση για την οποία θέλετε να αγοράσετε ένα επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων θα καθορίσει και την επιλογή ανάμεσα στη κάθετη ή την οριζόντια φόρτωση. Τα πλυντήρια ρούχων με οριζόντια φόρτωση είναι συνήθως υψηλών στροφών, χρησιμοποιούν λιγότερο νερό και ενέργεια και χαρακτηρίζονται από πολύ καλή απόδοση. Τα πλυντήρια ρούχων με κάθετη φόρτωση είναι μεσαίων στροφών, ωστόσο τείνουν να πλένουν τα ρούχα γρήγορα με αποδεδειγμένη απόδοση καθαρισμού, εξοικονόμηση νερού και ρεύματος και διαθέτουν μεγάλο κάδο.

Ευκολία στη χρήση

Τέλος, εξίσου σημαντικό χαρακτηριστικό για την αγορά ενός επαγγελματικού πλυντηρίου ρούχων είναι η ευκολία στη χρήση του, να διαθέτει σαφείς οδηγίες χρήσης με εύκολη ρύθμιση και επιλογή προγραμμάτων.

Η σωστή επιλογή ενός επαγγελματικού πλυντηρίου ρούχων εξαρτάται κατά βάση από τις προτιμήσεις του αγοραστή αλλά και τις ανάγκες τις κάθε επιχείρησης ξεχωριστά. Παρόλα αυτά θα πρέπει πάντα να λαμβάνεται υπόψη η αποτελεσματικότητα και η ανθεκτικότητα των μηχανημάτων καθώς και η αξιοπιστία των αγαοραστών.

Επιλέξτε επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων

Διαβάστε επίσης:

 

warranty
Οι μεγαλύτεροι οίκοι του εξωτερικού είναι εδώ!

support
Άμεση τεχνική υποστήριξη

Low price
Από τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς!

Εγγραφή

KitchenPRO © 2015-2024. All rights reserved.

Designed & Developed with care by TotalWeb | Digital Marketing by kovald

+

Special Offer!