Ανακαινίζετε ή Κατασκευάζετε επαγγελματική κουζίνα; Αναλαμβάνουμε τo σχεδιασμό επαγγελματικής κουζίνας και τη μελέτη εξοπλισμού μαζικής εστίασης. Δείτε περισσότερα >

 

Επαγγελματικοί φούρνοι αναγέννησης & αργού μαγειρέματος: 4 λόγοι που κάθε κουζίνα τους χρειάζεται

20
Sep
2021

Με τις προκλήσεις για ολοένα υψηλότερη ποιότητα υλικών, κάθε επαγγελματική κουζίνα οφείλει να έχει τουλάχιστον έναν φούρνο αναγέννησης και αργού μαγειρέματος, ώστε να μπορεί να κρατήσει σε καλό επίπεδο τα standards της και να λειτουργήσει εύρυθμα.

Οι επαγγελματικοί φούρνοι αναγέννησης και αργού μαγειρέματος είναι ουσιαστικά φούρνοι, οι οποίοι μαγειρεύουν το φαγητό σε χαμηλή θερμοκρασία (90-130 βαθμοί Κελσίου) για πολλές ώρες. Έτσι, η ποιότητα των υλικών δεν αλλοιώνεται, το επίπεδο της υγρασίας παραμένει υψηλό, ενώ επιπλέον μπορεί το φαγητό να προμαγειρευτεί ή να ζεσταθεί από το ψυγείο χωρίς να ξεραίνεται ή να καίγεται.

Και αυτά είναι μόνο μερικά από τα σημαντικά πλεονεκτήματα ενός τέτοιου φούρνου. Ας τα δούμε παρακάτω πιο αναλυτικά.

 

Διατήρηση του φαγητού

Φούρνος Αναγέννησης - Διατήρησης & Αργού Μαγειρέματος 5 GN1/1 GIORIK Ιταλίας

Ένα μεγάλο πρόβλημα στις επαγγελματικές κουζίνες είναι ότι δεν μπορεί πάντα να επιτευχθεί ο ιδανικός χρόνος μαγειρέματος και έπειτα σερβιρίσματος. Μπορεί το φαγητό να είναι έτοιμο νωρίτερα ή να έχουν ετοιμαστεί μεγαλύτερες ποσότητες για όλη τη μέρα. Το ίδιο πρόβλημα ισχύει φυσικά και στις υπηρεσίες catering.

Ο μόνος τρόπος να διατηρηθεί αναλλοίωτο το φαγητό, χωρίς να κρυώσει αλλά ούτε και να καεί ή ξεραθεί, είναι ένας φούρνος αναγέννησης, ο οποίος λειτουργεί σε χαμηλή αλλά επαρκή θερμοκρασία. Έτσι, το φαγητό μπορεί να μείνει για ώρες σε απόλυτα ακριβή θερμοκρασία, χωρίς καν να υπάρχει η ανάγκη συχνού ελέγχου του.

 

Οικονομία

Φούρνος Αναγέννησης - Διατήρησης & Αργού Μαγειρέματος 14 GN1/1 GIORIK Ιταλίας

Οι επαγγελματικοί φούρνοι αργού μαγειρέματος μπορούν να μειώσουν το κόστος λειτουργίας της κουζίνας σας με τους εξής απλούς τρόπους. Καταρχάς, μαγειρεύουν το φαγητό με την ακριβώς απαιτούμενη θερμοκρασία, οπότε δεν γίνεται καμία σπατάλη ενέργειας. Επιπλέον, επειδή το φαγητό θέλει πολλές ώρες για να μαγειρευτεί, μπορείτε να το αφήσετε να γίνει ολονυχτίς, αξιοποιώντας τις χαμηλότερες χρεώσεις του νυχτερινού ρεύματος και χωρίς απασχόληση κάποιου εργαζομένου.

 

Εργονομία

Φούρνος Αναγέννησης - Διατήρησης & Αργού Μαγειρέματος 20 GN2/1 GIORIK Ιταλίας

Οι επαγγελματικοί φούρνοι Cook & Hold δεν εκπέμπουν υψηλή θερμότητα στο περιβάλλον, καθώς δουλεύουν σε χαμηλή θερμοκρασία. Έτσι, δεν απαιτούν σύστημα εξαερισμού στο σημείο όπου θα τοποθετηθούν.

Αυτό σημαίνει με λίγα λόγια ότι μπορούν να εγκατασταθούν οπουδήποτε. Να μπουν στο πιο βολικό σημείο, δίπλα σε οποιαδήποτε συσκευή χωρίς να υπάρχουν περιορισμοί. Άλλωστε, το μέγεθός τους είναι μικρό και βολικό. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να επιτύχετε τη μέγιστη άνεση και εργονομία στην κουζίνα.

 

Υψηλή ποιότητα μαγειρέματος

https://www.kitchenpro.gr/image/cache/data/uploads/201805/gmc3e-500x400.jpg

Από αρχαιοτάτων χρόνων, οι άνθρωποι συνήθιζαν να μαγειρεύουν με αργό τρόπο, π.χ. τοποθετώντας τη γάστρα στη ζεστή άμμο για ώρες. Και αυτό επειδή είχαν καταλάβει ότι η ποιότητα του τελικού γευστικού αποτελέσματος είναι με αυτόν τον τρόπο πολύ υψηλή. Ιδιαίτερα στο κρέας, η μέθοδος slow cooking το βοηθάει να διατηρήσει την υγρασία και τους χυμούς του χωρίς αλλοίωση στην υφή του. Αυτό προσφέρει ένα μαλακότερο κρέας, στο οποίο δεν υπάρχει φύρα λόγω απώλειας υγρασίας.

Με την Kitchen Pro μπορείτε να εξοπλίσετε την επαγγελματική σας κουζίνα με οικονομικό και αποδοτικό τρόπο με κάποιο από τα πολλά μοντέλα επαγγελματικών φούρνων Slow Cooking. Δείτε τα.

 

 

warranty
Οι μεγαλύτεροι οίκοι του εξωτερικού είναι εδώ!

support
Άμεση τεχνική υποστήριξη

Low price
Από τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς!

Εγγραφή

KitchenPRO © 2015-2024. All rights reserved.

Designed & Developed with care by TotalWeb | Digital Marketing by kovald

+

Special Offer!